ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Miracle scaunAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

balansoar Toată lumea ştie că balansoar - un lucru destul de funcţional. Dar ştiaţi că se balanseze pe acesta creşte capacitatea de concentrare şi îmbunătăţeşte chiar de memorie.

Aceste date sunt confirmate de cercetarea ştiinţifică. Oamenii de stiinta au legat acest efect hipnotic la influenţa asupra conştiinţei dimensionale balansoar.
Dar asta nu e tot. Balansoar-scaun ajută în tratamentul diferitelor boli. De exemplu, boli asociate cu intestinelor. Experţii atribuie acest efect de vindecare cu revitalizarea diferitelor organe ale căror stimulare de către un soft "accidentat", care apare atunci când balansoar.

De asemenea, lichidul minune scaun mişcări un efect benefic asupra sistemului nervos, stimulează sistemul imunitar, de a promova normalizare a inimii.
În plus, efectul magic de a ajuta copii organism pentru a intra pe "sleep" după o zi plină de evenimente. Pentru astfel de scopuri, producând chiar şi de copii balansoar scaune speciale.

Pur şi simplu pune copilul într-un balansoar, la braţ cu jucăria lui preferată şi citiţi-l o poveste sub swinging dimensionale.


De Natalia Kulida
l-navigator.ru

Joi, 05 noiembrie 2009
Vizualizări: 2987

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
275
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
203
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
359
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
351