ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mistere ale planetei.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Secretele planetei
Din a doua jumătate a secolului al XVIII oameni de ştiinţă, şi cu totul aleatoare de oameni, a făcut multe descoperiri uimitoare şi invenţiile de care istoria oficială nu găseşte o explicaţie, şi, astfel, trece-le în mod tacit, în studiile lor şi manuale. Unele dintre ele, cu respectarea secvenţa cronologică, vom descrie în acest articol şi pentru a încerca să încheie povestit o concluzie logică.

În 70 de ani de secolului al XVIII-lea lucrătorilor construirea unui oraş din apropierea E-en-Provence o temnita secrete sub castelul a unuia dintre grafice regilor Bourbon franceză, găsite în calcar la o adâncime de 15 metri antice monede nefamiliare, unelte, fragmente de coloane, lungime bord pietricele aproximativ 2,5 metri şi pietre în care nu au fost semne clare de prelucrare. Experţii care au studiat aceste constatări, a remarcat imediat asemănarea frapantă cu cele găsite instrumente folosite de lucrătorii înşişi. S-ar părea că acest lucru nu a fost neobişnuit, în cazul în care detectează obiectele nu apar cu mult înainte de formarea de rock în care au găsit.

La mijlocul anilor 20-IES al secolului al XIX-lea aur mineri din California au descoperit un număr mare de schelete de oameni Caucasoid tip, avangarde, şi diferite unelte. Aceste constatări sunt studiat temeinic grup de oameni de ştiinţă condusă de către arheologul-şef cu guvernul SUA elice medici. Ea a constatat că la vârsta de roci, care au fost bricked până oase umane şi obiecte, este de cel puţin 10, dar nu mai mult de 50 milioane de ani.

În 1830, oarecum la vest de Philadelphia (SUA) pe o adâncime destul de mare de mineri teren solid fugit într-un bloc-ciopliţi buna de marmură cu un clar prezentate pe ea (după cum arată cercetările ulterioare), necunoscute la scrisorile lumea a aflat. Varsta constată, prin definiţie, arheologi, este de 35-40 milioane de ani.

În 1835, severe şi prelungite, după ploile torenţiale din Nevada în apropierea oraşului Carson (SUA) în gresie descoperit amprentele de picioare umane. Lungimea acestuia a fost de 51 cm, şi de vârstă (în funcţie de cercetare de către experţi) a constat de 213-248 milioane de ani.

Trei prieteni - Mike Meyksell, Wallace Lane şi Virginia Mexy realizeaza frecvent excursii la zona Munţilor COSO pentru a căuta ornamentale pietre frumoase, care apoi sunt vândute în magazin de suveniruri lui. De un interes special numit prieteni Geode - formarea minerale de formă sferică din cavităţile interioare din care au fost rare în intergrowths frumusetea cristalului de roca sau ametist. Aceste geodes sunt în căutarea pentru fanii rock şi în Rusavkine suburbane, care, uneori, a veni vizavi perie cristale ametist bun. De obicei, pentru vanatori minerale care nu sunt profesionişti rupe geoda de pe site-ul găseşte (poate dăuna grav în interiorul cristale), precum şi expune-le cu ajutorul unui diamant văzut.
Deci, Mike Owens lângă lac în apropiere de munte COSO găsi geodes, pietrificate ale acoperite ţestoase scoarţă de copac, şi prietenii ei au furat cu el să-l taie la domiciliu.
Când a început tăierea Meyksell descoperirea lor, a devenit clar că în acest moment de cristale au să uite - în interiorul geodes au existat goluri. În schimb, a existat o substanţă ciudat, ceva de genul ceramica. În centrul de masa ceramica a fost vizibil tija tăiat metal cu diametrul de 2 mm de metal alb. "În contextul vug a fost după cum urmează: în conformitate cu mingea de ţestoase a fost o prismă mică, cu o hexagonală diametru de bază regulată de 32 mm de la şi fragile materialul moale în ea - o bobină de cupru, care este probabil să fi trecut pe toată lungimea de prismă a fost parţial corodate, în spirală, la rândul său, acoperit o tijă extrem de greu de ceramică cu un diametru de 18 mm, prin care o tijă de metal cu diametrul deetrom 2 mm, "- o descriere a constatărilor prezentate în cartea" Misterele din Antichitate "GE Burgansky şi RS Furduy.
Desigur, unic găsi luminat de raze X şi a constatat că în structura este mai aminteşte de ... Automotive
bujie, deşi, după cum sa stabilit profesionişti, nici o planta a avut vreodată o astfel de bujie nu este eliberat. Geologi, de asemenea, la rândul său, pe de o broasca testoasa fosilizate determinat vârsta de aceasta descoperire unic - cel puţin 500.000 de ani ...

Acolo pe Urali de est, un flux mic Harada. La începutul anilor 90-e aici a venit geologi, care caută depozit de aur. În timpul adâncimi de 3-15 metri, au găsit obiecte neobişnuite. Predominant elicoidale, cel mai mare dintre ele a ajuns la dimensiunea de 3 cm, iar cel mai mic 0003 milimetru! Deoarece obiecte găsite în straturi datând de la 20.000 la 320 mii ani în urmă, a sugerat că au fost create nu mai târziu de 20 mii ani în urmă. constatările spirală reprezintă o combinaţie unică de tungsten şi din molibden. Aceste metale au de înaltă rezistenţă şi de topire şi sunt folosite acum ca aditiv la aliaje destinate producţiei de piese critice. Studii ulterioare ale constatărilor Ural să împartă în două tabere de studiu. Unele găsit-o podoabe puzzle, altele - unele părţi ale mecanismelor miniaturale. Odată măsurători precise sub microscop a relevat - spirală microscopică a creat ţinând seama de secţiunea de aur ", care atribuie o origine divină. Este cunoscut faptul că secţiunea "de aur" (un concept matematic care defineşte caracterul universal al anumite proporţii în natură) a fost regula principală în domeniul arhitecturii.

Gabriel de Mortille raportat că M. Kvikverez găsite în Delémont (Elveţia), un schelet uman din lut ferita 55 milioane ani. Garrigues a facut o descoperire similară în straturi motsenovyh (25 milioane ani), în Midi-de-France.

În 1866, domnul Mattison este in mina la o adâncime de 40 de metri, în Calaveras County (California), craniul, în conformitate cu mai multe straturi de roca vulcanica aproape de straturi de lavă aurifer. Vârsta de acest găsi este datată 5 la 55 milioane de ani.
Sir Arthur Keith a scris în 1928 despre descoperire: "craniu kalaverskogo istorie ... să nu constatăm imposibil. Aceasta este o reducere", care are fiecare elev de oameni vechi şi distruge teoria biblica a timpului de origine omului, precum şi forţând oamenii de ştiinţă să privească în mod diferit sale de aprobare. "

În decembrie 1862 Jurnalul Geolodzhist "a raportat: recent în Makupin (Illinois), în cusătura acoperite cu şisturi de 60 cm la 27.5 metri sub suprafaţa solului, au fost găsite oase de om ... Ei au fost acoperite cu o coajă de tare, negru ca tăciunele, substanţă lucioasă. Când coaja eliminat, se părea că oasele sub ea au fost alb şi naturale "Varsta cărbune, care a găsit scheletul,. Este de cel puţin 286 şi poate ajunge până la 320 milioane de ani."

Scoţia: cui in gresie din devonian
În 1844, Sir David Brewster a anunţat că într-un bloc de gresie extrasa din cariere Kingoodie (Kingoodie), Milnfild, Scoţia, a fost găsit turnat unghiilor. Dr. A. Medd, un membru al British Geological Survey de administraţie, a scris autorii acestei cărţi în 1985 cele menţionate la "gresie rosie din devonian inferioare (adică, vârsta acestuia - de la 360 la 408 milioane de ani). În raportul său pentru a Asociatiei Britanice de progresul ştiinţific Brewster scria: "Rasa în carierele de piatră Kingoodie constă din straturi alternative de hard rock şi substanţă lut moale, cunoscut sub numele de Till sau lut bolovan, grosimea straturilor de rock variază de la şase centimetri la şase metri (15 cm - 1 , 8 m). grosimea plăcii, care a găsit un cui, a fost egal cu nouă inci (22,5 cm). Curăţarea suprafata aspra a plăcii pentru mai târziuÎn primul rând, a fost descoperit de slefuire unghii ascuţite (dens acoperite cu rugină), aproximativ o jumătate de inch (1,3 cm), au pătruns în stratul de Thiel. Sam cui a fost amplasat orizontal pe suprafaţa de piatră, şi pălăria du-te la stratul de piatră aproximativ un inch (2,5 cm), "Pentru că a fost turnat în piatră capacul. Există posibilitatea ca cui a fost cu ciocanul într-o farfurie în urma extracţiei de carieră .


În 1869, minerii se confruntă în Hammonville (Ohio, SUA) a dezvăluit accidental suprafata de cărbune, pe care au fost înscrise linie la unele limba de neinteles. Toţi anii următori de încercări de a descifra inscripţiile nu dau rezultate pozitive, dar oamenii de ştiinţă au convins că au fost făcute înainte de această dată, cum ar fi cărbunele este uscat. Şi dacă da, de vârsta lor trebuie să fie cel puţin 250 de milioane de ani.


În 1882 în zona de munte Pigsah (Carolina de Nord, SUA) în straturi foarte vechi de sol au fost gasite statui de oameni şi animale, iar oamenii sunt reprezentate în haine albe, destul de similar cu hainele de indienii americani sau chiar un popor vechi. figuri umane au fost plasate în scaune sau aşezat călare pe animale - ursi, caini, pasari, şi, cămile hipopotamii şi rinocerii, care, în America de Nord nu va alunga. Oamenii de ştiinţă o astfel de civilizaţie de care aparţinea sculptorului antic este necunoscut.

În 1885, în Austria, în cusăturile de cărbune brun, care aparţine perioadei terţiar, munte, lucrătorii găsit un obiect metalic care seamănă cu o cutie şi care au o dimensiune de 67x62x47 mm si cantareste 785, când a fost prea regulate şi evidente semne de tratament, chiar şi cele două părţi opuse s-au la fel de perfect rotunjite.

Anglia: fir de aur, turnat într-un bloc din perioada Carboniferului
22/6/1844 Times din Londra a publicat o notă foarte interesant: "Proletari angajat pentru a produce o piatră lângă Tweed (Tweed), care de un sfert de mile de la Rutherford Mill, a descoperit mai multe zile în urmă fir de aur,, turnat în bolovani, la o adâncime de opt picioare ( 2,4 metri). Menţionat deja, Dr. A. Medd, un membru al British Geological Survey administrare, într-o scrisoare autorilor din 1985 din rase determinate de perioada de Carbonifer inferior (320-360 milioane de ani).

lanţ de aur într-un bloc de huilă de la Morrisonvilya, Illinois
În iunie 1891, ziarul Morrisonville Times a publicat următoarea notă: "Pe o descoperire curios ne-a spus marţi dimineaţa, doamna William C. Culp (SW Culp).. Desparte o bucată de cărbune, să se stabilească piesele lor într-un sertar, ea a observat o adâncitură circulară în care a existat un lanţ de aur fin mici de lucru vechi, aproape zece inci (25,4 cm) în lungime. La început, doamna Culp gândit lanţ de cineva accidental, aceasta a scăzut într-un colţ, dar sprijinindu-a lungul ei, ea a dat seama de greşeala ei. Cauza faptul că blocul de cărbune a fost rupt aproape în jumătate, şi colţurile îndoite în lanţul cerc situat foarte aproape unul de altul, şi când blocul a fost divizat, a fost afara, doar partea de mijloc a lanţului, în timp ce ambele capete s-au turnat în cărbune. Nahodka este un puzzle mare pentru oamenii de ştiinţă -arheologi, care nu sunt hrana cereale - scris, pentru a reflecta cu privire la structura geologică a Pământului, a cărui sân acum şi apoi a aruncat-ne un mistere cu părul cărunt vechi bloc de cărbune, în interiorul cărora există un lanţ,. a fost produs în minele sau Pana Teylorvilya (Southern Illinois). Este teribil de a gândi chiar, peste câteva secole în stratul subteran au format una după alta, ascunderea de la noi este un produs vechi de aur vosmikaratnogo, care cântăreşte opt pennyweight (12,4 grame). Conform Geological Survey Management din Illinois, la vârsta de cusătura de cărbune, care a fost găsit în lanţ, este estimat la 260-320 milioane de ani.

În 1925, cariera de o fabrica de caramida din apropierea oraşului regiunea Moscova Odintsovo ekskavatorschki umplându-l cu galeata de nisip, care a fost apelat la modelul de piatra a creierului uman. Paleontologii Moscova stabilit în mod clar că această constatare se referă la momentul în care orice viaţă de pe pământ nu ar fi întâmplat, dar însăşi natura de siliciu nu ar putea crea un miracol.

Un perete de beton a minei în Oklahoma
În carte, Brad Steiger (Brad Steiger) reprodus cuvintele lui William McCormick (WW McCormick) de la Abilov, Texas, o poveste bunicul său pe un perete de beton, descoperit în apă adâncă în mină de cărbune. "În 1928 am, Atlas Elmon Mathis (Atlas Almon Mathis), a lucrat în numărul de mină de cărbune 5, situat două mile la nord de munţi Hivenera,. Oklahoma. Arbore perpendiculare pe sol şi, aşa cum am spus, sa dus la o adâncime de doi de mile. De fapt, a mea a fost atat de adanca pe care am avut de a merge în jos cu ascensorul ... de aer a fost hrănit acolo o pompă specială. Intr-o seara, Mathis prevăzute explozive în "sala № 24" ax. "În dimineaţa următoare, - îşi aminteşte el - în cameră a fost găsit câteva blocuri de beton de forma cubica cu laturile de 12 inci (30 cm), asa de buna, chiar lustruită ca suprafaţa oricărei dintre chipurile şase din fiecare bloc poate fi folosit ca o oglindă. Târnăcopul I sa rupt de unul dintre ei o bucată - a fost un beton real şi atunci când am început să se stabilească în suport hol. - continuă Mathis - rasa brusc sa prăbuşit, şi abia am scăpat. Când sa întors acolo după purtători de rasă, am găsit un perete întreg de astfel de lucruri în blocuri de aceeaşi lustruit Un alt miner,. care au lucrat în 100-150 de metri (90 - 137 metri) de mai jos, a venit la acelaşi sau exact acelaşi perete. " Cărbunele este extras în mină, deţinut, aparent, la perioada Carbonifer, care este, de varsta lui - cel puţin 286 milioane ani.

Într-o mină din Africa de Sud "Uanderstoun" încă de la mijlocul secolului XX minate pyrophyllite - un material vechi, care are vârsta de aproximativ 3 miliarde de ani, sunt bile uneori eliptice încins în scobituri inel cu diametrul de trei. Una dintre aceste ellipsoids a fost la British Museum de Istorie. Si apoi, brusc relevă faptul că, atunci când sunt introduse sub sticla, el a început spontan şi încet se rotesc în jurul axei sale, realizand un cerc complet de 128 de zile.

În 1993, Filip Reciful a fost proprietarul de încă o altă descoperire uimitoare. Atunci când stabileşte un tunel în munţii din California au descoperit doi cilindri misterios, ele se aseamănă aşa-numitele "butelii a faraonilor egipteni. Dar proprietăţile lor sunt complet diferite de la ei. Acestea constau în jumătate din platină, jumătate din metal necunoscut. Dacă acestea sunt incalzite, de exemplu, până la 50 ° C, apoi se menţine această temperatură timp de câteva ore, indiferent de temperatura mediului ambiant. Apoi, aproape instantaneu răcit la temperatura aerului. Dacă trec prin curent electric, isi schimba culoarea din argint la negru, şi apoi ajunge din nou culoarea originală. Fără îndoială, în care cilindrii sunt stocate în tine şi pentru alţii secretele pe care trebuie încă să fie descoperite. Potrivit radiocarbon dating, la vârsta de aceste artefacte, aproximativ 25 de milioane de ani.

În 1998, în Brazilia, în timp ce de stabilire drumul care ruleaza-a lungul coastei, au fost găsite scoici uimitoare. Ele arata ca cochilii normale de moluşte care trăiesc în apele de coastă. Găsitor de persoane interesate de ceea ce ei au fost acoperite cu strat subtire de aur, banale în unele locuri. Când cojile a căzut în mâinile oamenilor de ştiinţă, a devenit clar că aceasta nu este o coajă adevărat, dar cei mai dibaci fals! Chiuvete sculptate din piatra, dar atât de plauzibile, care le disting din prezent este aproape imposibil. Pe piatra nu este semne vizibile de manipulare şi, pentru aplicarea stratului subţire de aur existente necesită instalarea nu este inferior complexitatea moderne. Varsta cojilor de găsit suficient de demn: mai mult de 500 de mii de ani.

02-04-1897 Yus zilnic "de la Omho (ebraska de stat) a publicat un articol "de rock accidentat in mina:" o adâncime de 40 de metri, unul dintre minerii Lehighskoy mină de cărbune dat peste o bucată de rocă, care l-au adus în uimire. Aceasta piatra a fost gri închis, 60 de centimetri în lungime, 30 - lăţime şi 1,2 metri grosime. una foarte greu de suprafaţă au fost efectuate de linii care fac diamante dreapta. În centrul fiecărui diamant a fost bine reprezentată persoană o persoană în vârstă cu nevoi speciale aprofundarea pe fruntea lui, pentru a participa la toate imaginile. Toate persoanele fizice au fost similare cu fiecare altele. Cele două feţe privit la stânga, şi toate alte drepturi Ca piatra a fost sub un strat de gresie la o adâncime de 40 de metri. - o întrebare la care minerii nu sunt în măsură să răspundă. Ei cred că acolo unde există găsit o piatră, pe pământ nu a deteriorat. De cărbune de la mina Lehigh (Iowa), lângă Webster City, a fost format în Carbonifer, 280-345 milioane de ani în urmă.

În 1871, William E. Dubois a Smithsonian Institution, şi mai târziu în 1881, A. Wingham, referindu-se la raportul HH Wilmot, a raportat găsi la Lawn Ridge (Illinois), în partea centrală a face obiectul monetopodobnogo dispozitiv. Vârsta de strat, care a adus descoperirea şi aparţinând timp Yarmotskogo perioada interglaciare, aproximativ 200-400 de mii de ani. DuBois descrie în detaliu monedei sunt următoarele:
- "Multi-faţete, grosolan lovit pe ambele maluri ale cifrelor şi inscripţiile cuvintele sunt scrise în limba necunoscută pentru mine. Dar monedă ansamblu este ca nimeni nu ştiu de monede antice. Metal, evident, a fost trecut prin moara si marginile împodobite cu foarfeca sau cu o daltă tratarea ulterioară a unghiurilor ascuţite. Conform teoriei dominante de Homo sapiens, sapiens (omul modern) nu ar fi putut trăit mai devreme mult de 100.000 de ani în urmă, şi în America sapiens a aparut 10-15 de mii de ani în urmă, cînd sa întors din Siberia.

În 1889, Idaho, sub 15 de metri de sol, 4,5 metri de bazalt, cu patru straturi alternative de lut şi nisip în vrac a fost găsită o statuetă mic de o femeie, artistic sculptate din lut. Înălţimea de cifre a fost de 3,8 centimetri. Potrivit unui certificat de USGS straturi, unde cifra a fost derivată, format 2 milioane ani în urmă.

Precambrian vas metalic din Dorchester, Massachusetts
1852-06-05 în Scientific revista americana a avut astfel de informaţii de la rubrica "epoca Relic trecută:" Cu câteva zile în urmă, într-o zonă deluroasă care câţiva metri zeci de la sud de casa de oaspeţi de reverendul Dl Hall, un rezident din Dorchester, a făcut sablare . O explozie puternică a dus la eliberarea unor cantităţi uriaşe de rocă bolovani - dintre care unele cântăresc câteva tone. - au fost împrăştiate în diferite direcţii. Printre resturile a fost găsit un vas de metal, o explozie a rupt in doua. pune împreună de jumătate din clopot borcan 4.5 inci (11,3 cm) inaltime, 6.5 inch (16,5 cm) la bază şi 2,5 inci (6,3 cm) la gât, cu pereţi de o grosime de aproximativ o optime dintr-un inch (0,3 cm). Nava a fost din metal , de culoare asemănătoare de zinc sau un aliaj cu un procentaj ridicat de argint. peretii vasului au fost decorate cu şase imagini de flori intr-un buchet de flori, frumos incrustate cu argint pur, în timp ce partea inferioară înconjurat, de asemenea, încrustat cu argint, o viţă de vie sau coroana. sculptură şi de a lucra încrustaţii realizate atât de măiestrie, că acest subiect poate fi atribuită works fin de artă. scoasă afară de explozie, un vas de misterioasă şi foarte interesant turnat în roci la adancimea de cinci metri (4,5 metri) În conformitate cu hărţi ale Boston suprafaţă Dorchester,. recent elaborate de către S. U. geologică Office, rock paturi, numit acum conglomerat Roxbury, aparţine epocii Precambrian, şi anume, vârsta acesteia - peste 600 de milioane de ani.

Minerii din Africa de Sud au descoperit sute de sfere metalice, şi cel puţin una dintre ele au fost descoperite trei caneluri paralele nla ecuator. Ralph Marx, curator al muzeului în Klerksdorp, Africa de Sud, care găzduieşte mai multe domenii, 12 sep 1984 a declarat: "Aceste domenii - misterul perfecta. Ei uite ca în cazul în care omul s-au făcut, dar, în momentul în care acestea sunt prinse în stâncă , pe teoria de pe Pamant nu ar trebui să existe viaţă inteligentă Ei nu seamănă cu nimic din ce am văzut până acum.. Pe aceste mingi de oameni de ştiinţă nicăieri şi nimic nu a fost scris, dar faptele sunt: acestea sunt găsite în straturi de pyrophyllite extrase lângă mici oraş Ottosdal în vestul Transvaal pyrophyllite -. un mineral moale, şi a fost format 2,8-3 miliarde de ani în urmă. bile, de asemenea, au fost găsite în ea, avand in interior structura fibroasă, au o carcasă metalică foarte solidă, care nu poate chiar zero obiect de oţel. "

constatările listate aici vneistoricheskie şi descoperiri pot fi explicate doar prin faptul că trăiesc viaţa pe Pământ a întâmpinat, dezvoltat, perfecţionat şi apoi distrus. După moartea tuturor formelor de viaţă a început peste tot din nou şi va continua script-ul.
Aceasta înseamnă că civilizaţia umană exista deja de ceva timp. Acesta este motivul pentru ştiinţa noastră istorică prezent şi nu a găsit nici o explicaţie
Vineri, 06 iulie 2007
Vizualizări: 12691

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
62
Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
37
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
113
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
292