ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mistere ale planeteiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Din a doua jumătate a secolului al XVIII oameni de ştiinţă, şi cu totul aleatoare de oameni, a făcut multe descoperiri uimitoare şi invenţiile de care istoria oficială nu găseşte o explicaţie, şi, astfel, trece-le în mod tacit, în studiile lor şi manuale. Unele dintre ele, cu respectarea secvenţa cronologică, vom descrie în acest articol şi pentru a încerca să încheie povestit o concluzie logică.

În 70 de ani de secolului al XVIII-lea lucrătorilor construirea unui oraş din apropierea E-en-Provence o temnita secrete sub castelul a unuia dintre grafice regilor Bourbon franceză, găsite în calcar la o adâncime de 15 metri antice monede nefamiliare, unelte, fragmente de coloane, lungime bord pietricele aproximativ 2,5 metri şi pietre în care nu au fost semne clare de prelucrare. Experţii care au studiat aceste constatări, a remarcat imediat asemănarea frapantă cu cele găsite instrumente folosite de lucrătorii înşişi. S-ar părea că acest lucru nu a fost neobişnuit, în cazul în care detectează obiectele nu apar cu mult înainte de formarea de rock în care au găsit.

La mijlocul anilor 20-IES al secolului al XIX-lea aur mineri din California au descoperit un număr mare de schelete de oameni Caucasoid tip, avangarde, şi diferite unelte. Aceste constatări sunt studiat temeinic grup de oameni de ştiinţă condusă de către arheologul-şef cu guvernul SUA elice medici. Ea a constatat că la vârsta de roci, care au fost bricked până oase umane şi obiecte, este de cel puţin 10, dar nu mai mult de 50 milioane de ani.

În 1830, oarecum la vest de Philadelphia (SUA), la o adâncime destul de mare de mineri teren solid fugit într-un bloc ciopliţi uşor de marmură, cu imagini clare cu privire la acesta (aşa cum este arătat prin studii ulterioare) necunoscut litere lumea ştiinţifică. Varsta constată, prin definiţie, arheologi, este de 35-40 milioane de ani.

În 1835, după ploile torenţiale şi a prelungit grele în Nevada în apropierea oraşului Carson (SUA) în gresie descoperit amprentele de picioare umane. Lungimea acestuia a fost de 51 cm, şi de vârstă (în funcţie de cercetare de către experţi) a constat de 213-248 milioane de ani.

În 1844 carieră Kingudskom în apropierea oraşului Milnfilda British mineri de Nord a beneficiat de gresie unghii oţel solid cu capacul. Vârful lui, uşor mâncat de rugina, găsite în strat de lut. Vârsta de gresie (estimat la apoi oamenii de stiinta britanici) au făcut multe milioane de ani.

În 1851, în apropierea oraşului Dorchester (Massachusetts, SUA) în timpul lucrărilor de construcţie la munte o explozie uriaşă a aruncat o navă solidă kolokolopodobny rock de persoane necunoscute a metalului. În plus, produsul a fost un interior elegant, sculpturi şi foarte delicat sculptate.

În 1852 într-o bucată de cărbune, produse departe de la Glasgow, a fost un instrument de fier şi o destinaţie necunoscută ciudat. Omul care a trimis găsi la muzeu, scria: "Am complet de acord cu general acceptate la punctul geologie de vedere conform căruia cărbunele a fost format cu mult timp înainte a apărut omul pe planeta noastră, dar ciudat, această armă este cu siguranta iesit din mana omului, ar putea pătrunde în cusătura de cărbune , a închis masa grea a> rock.

În 1869, minerii se confruntă în Hammonville (Ohio, SUA) a dezvăluit accidental suprafata de cărbune, pe care s-au înscris la linia de limbaj de neînţeles. Toţi anii următori de încercări de a descifra inscripţiile nu dau rezultate pozitive, dar oamenii de ştiinţă au convins că au fost făcute înainte de această dată, cum ar fi cărbunele este uscat. Şi dacă da, de vârsta lor trebuie să fie cel puţin 250 de milioane de ani.

În acelaşi 1869 în Nevada (SUA) într-o piesă de feldspat extrase din mare adâncime, A găsit un şurub metalic lungime de aproximativ 5 cm

În 1882 în zona de munte Pigsah (Carolina de Nord, SUA) în vechi straturi foarte de sol au fost gasite statui de oameni şi animale, iar oamenii sunt reprezentate în haine albe, destul de similar cu haine de indienii americani sau chiar un popor vechi. figuri umane au fost plasate în scaune sau aşezat călare pe animale - ursi, caini, pasari, şi, cămile hipopotamii şi rinocerii, care, în America de Nord nu va alunga. Oamenii de ştiinţă o astfel de civilizaţie de care aparţinea sculptorului antic este necunoscut.

În 1885, în Austria, în cusăturile de cărbune brun, care aparţine perioadei terţiar, munte, lucrătorii găsit un obiect metalic care seamănă cu o cutie şi care au o dimensiune de 67x62x47 mm si cantareste 785, când a fost prea regulate şi evidente semne de tratament, chiar şi cele două părţi opuse s-au la fel de perfect rotunjite.

În 1891 oraşul Morinsone (Illinois), o femeie-agent, de rupere de până bucăţi de cărbune, a învăţat de la ei un lanţ de aur cântărind 192 g şi o lungime de 25 cm de stat geologie serviciilor din Statele Unite a constatat că la vârsta de descoperire - aproximativ 300 de milioane de ani.

În 1924 în satul Taung, în Africa de Sud în râu de mică adâncime, locuitorii găsit craniul, ca nimeni maimuţă, nici om, dar sunt ceva între. Sa în vârstă de - 2,5 milioane de ani.

În 1925 într-o carieră în apropierea unei fabrici de cărămidă din apropierea oraşului Moscova Odintsovo Excavator scobit nisip lopata, care sa dovedit a fi modelul pietrificate ale creierului uman. Paleontologii Moscova stabilit în mod clar că această constatare se referă la momentul în care orice viaţă de pe pământ nu ar fi întâmplat, dar însăşi natura de siliciu nu ar putea crea un miracol.

În 1928 într-o mină de cărbune în 3,5 km de oraşul Hiverona (Oklahoma, SUA) în subteran minerii adânc accidental fugit într-un bloc de beton pătrat puţine, cu o lungime laterală de 31 cm. Suprafaţă a fost atât de bine slefuita că ar putea arata, ca într-o oglindă. Varsta de blocuri, privind încheierea de oameni de ştiinţă, a fost de 33 milioane de ani.

Într-o mina din Africa de Sud Uanderstoun, în cazul în care mijlocul secolului al XX minate pyrophyllite - un material vechi, care are vârsta de aproximativ 3 miliarde de ani, sunt eliptice bile, uneori, încins în diametru, cu trei caneluri inelare. Una dintre aceste ellipsoids a fost la British Museum de Istorie. Si apoi, brusc relevă faptul că, atunci când sunt introduse sub sticla, el a început spontan şi încet se rotesc în jurul axei sale, realizand un cerc complet de 128 de zile.

În 60 de IES al secolului trecut în timpul săpăturilor din Shegulyadah, lângă Lacul Huron în Canada, oficiali ai Muzeului Naţional al ţării au găsit unelte de piatră, care geologii au determinat vârsta de 150,000 ani.

aici vneistoricheskie concluziile enumerate şi descoperiri pot fi explicate doar prin faptul că trăiesc viaţa pe Pământ a întâmpinat, dezvoltat, perfecţionat şi apoi distrus. După moartea tuturor lucrurilor vii a început întâmplă peste tot din nou şi încă script-ul.

Aceasta înseamnă că civilizaţia umană exista deja de ceva timp. Acesta este motivul pentru ştiinţa noastră istorică prezent şi nu a găsit nicio explicaţie pentru ceea ce a fost numai atunci că relata. Dar logica evenimentelor sugerează că civilizaţiei actuale este complet sigur de la o repetare a unei catastrofe globale.

Serafim Shishkin
Ziar
Paisprezece-douăzeci 07 2003

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 23 aprilie 2008 9:56
Vizualizări: 3090

Citiţi de asemenea

Ești sigur că vei primi ajutor la timp? Dezastrele climatice au loc din ce în ce mai des, dar nimănui nu-i pasă de oamen...
74
  Agricultura arabilă în zilele noastre cedează agriculturii organice. Dar problema constă în faptul că sunt f...
9211
Orașul Strășeni este unul din municipiile din țară care se confruntă cu lipsa unei stații de epurare.Potrivit Fundației ...
238
Uneori, în loc de îngrășăminte și pesticide, puteți folosi cele mai obișnuite produse, cum ar fi sarea, zahărul, ustur...
9988