ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Misterele giganţi antice. Megalitic MaltaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Megalitic Malta Când oamenii vorbesc despre megaliti, amintiţi-vă doar Stonehenge din Anglia, Nyugrendzh în Irlanda sau Carnac în Franţa, deşi vechi megalitic structurile cele mai află într-un mic arhipelag maltez din Marea Mediterană. Acestea sunt remarcabile, şi faptul că, de regulă, nu sunt izolate, ci formează un complex imens - cromlechs.

Calypso, care a trăit pe insula Gozo şi captivitate de Ulise, patricienilor roman care a efectuat de vara in Malta, St Paul, care a atras locuitorii săi la creştinism, devastări de mediu, sarazini, cruciaţii, ospitalierilor, pirati - toate acestea in curand se va ... Între timp, Malta şi Gozo - insula verde, cu livezi şi nenumărate domenii, printre care creşterea gigantul structurile misterios.

mai vechi de megaliti malteze - Ġgantija - situat la nord-est de insula Gozo. A fost construit în jurul 3400-3000 de ani î.en. Oe. (Toate datând au fost obţinute folosind radiocarbon dating, dar poate într-o zi va găsi o metodă mai bună, şi cine ştie câţi ani, atunci vor fi aceste giganţi din piatră.)

Existenţa unor complexe megalitic Ġgantija învăţat în 1826. Din păcate, săpăturile au venit mult mai tarziu, la mijlocul secolului XX, când templul a suferit deja foarte mult. Existenţa unor complexe megalitic Ġgantija învăţat în 1826. Din păcate, săpăturile au venit mult mai tarziu, la mijlocul secolului XX, când templul a suferit deja foarte mult. Word Ġgantija înseamnă "mare, imens" sau "gigant" si este foarte potrivit megalitice. Se compune din două case separate, cu intrari separate, dar, în ansamblu peretele din spate. Bisericile au concav fatada mai multe, care este amenajat în faţa unei platforme de blocuri mari de piatra. Complexul mai vechi templu constă din trei camere semi-circulară aranjate într-un trifoi. Oamenii de ştiinţă cred că acest lucru reprezintă Sfânta Treime din trecut, prezent şi viitor, sau a naşterii, viaţa şi moartea.

Agar Kvim datele de la aproximativ 3300 î.Hr.. Oe. Acest nume este tradus ca pietre de picioare ", deoarece până la excavarea a terenurilor ar putea vedea numai partea de sus a bolovani mari. Înălţime de unele dintre ele mai mult de cinci metri.

Acest complex este situat pe insula Malta, la sud-est de La Valletta. Uimitor de calificare constructori din antichitate, masat perfect reciproc cu pietre orizontale şi verticale. Geometrice şi calcule matematice utilizate de către constructori, surprinzător de exacte. Templele reprezintă mişcarea soarelui de la răsărit până la apus, şi în timpul echinocţiului de razele soarelui cad direct pe altarul principal.

În acest templu a fost gasit statueta de teracota de o femeie nud complet, numit malteză Venus. Acum, acest-centimetru figurină 13 este în Muzeul Naţional de Arheologie Malta.

Hypogeum gel Safliene Hypogeum gel Safliene Hypogeum Gal Safliene diferă de toate celelalte megalitice. cuvântul Hypogeum in greaca inseamna "subterană". Şi într-adevăr, acest nivel subteran templu multi, care se întinde în sol la 12 de metri. Si in afara de, Gal Safliene a fost folosit ca loc de înmormântare. Aceasta a constatat mormintele antice preotese din cultul zeitei-mama, precum si numeroase amulete şi oase binemals.

Hypogeum interesant şi faptul că pereţii camerei sale funerare pictate cu decor ocru roşu, sub formă de spirală. Acest ornament simbolizează prosperitatea şi sursa de hrana, imaginea unei spirale obligatorii şi ideea de continuarea şi reînnoire a vieţii.

Tarksien, cel mai mare complex templu din Malta, este format din patru clădiri. A fost descoperit din întâmplare: este literalmente stumbled la lucrători. Interesant, oamenii de cupru Varsta petrecut aici rituri si ceremonii, şi în templu bronzului folosit ca loc de înmormântare. Una din intrarile a fost găsit un câteva bile de piatra de diferite dimensiuni. Se crede că acestea au fost destinate transportului de bolovani mari.

În timpul săpăturilor de arheologi au descoperit mai multe Tarksiena ceramica, bijuterii, pumnale, frumos decorate navelor, făcând din acest megalit este cel mai frumos monument preistoric din Europa.

Acestea sunt doar câteva temple megalitice din arhipelagul maltez, şi există, de asemenea Mnajdra, şi tristeţe, şi AT Hagrat şi Bugibba, şi Tas-Silge, şi cât de mult mai mulţi, probabil, nu se va deschide!

Hope Nesterenko
mwb.newacropol.ru

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 13 februarie 2009 9:21
Vizualizări: 4457

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
522
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
949
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531