ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Modificate genetic cultura va provoca o catastrofă, spune Printul CharlesAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

08/14/2008 11:09
LONDRA, 13 august RIA Novosti ,
Marina Gubin, Alexandru spectacole.


utilizarea extensivă a culturilor modificate genetic ar putea cauza o catastrofă ecologică la nivel mondial, spune ca moştenitor al tronului britanic, printul Charles de Wales.

"Noi nu ar trebui să vorbim despre producţia de alimente, precum şi siguranţa acestora. Asta este ceea ce este important, asta e ceea ce oamenii nu înţeleg", - a declarat Charles într-un interviu publicat miercuri in Daily Telegraph.

"Dacă ei (factorii de decizie de culturilor modificate genetic), cred că totul va fi cumva rezolva de la sine, deoarece va introduce şi mai sofisticate genetice noi de dezvoltare, atunci nu cred, pentru că totul este garantat de a conduce la cel mai mare dezastru de mediu ale tuturor ori ", - a avertizat moştenitor al tronului.

Prinţul şi-a exprimat teama că oamenii de ştiinţă de cercetare pot provoca daune semnificative soluri, care rezultă din lume nu poate fi penuria de alimente. El a acuzat companiile multinationale este faptul că lor "experimentul mare cu natura şi cu umanitatea a mers în direcţia greşită", adăugând că, dacă în ceea ce priveşte produsele alimentare să se bazeze pe "corporaţii gigantice" ar duce la "dezastru absolut".

Charles a adăugat că rezultatul afectate de mici dimensiuni agricultorilor grav, care se va muta în neviabile, degradate, greu de controlat, megacities incomod ", în cazul în care nu există groază de nedescris."

Prinţul Charles este cunoscut pentru atent atenţia asupra problemelor de mediu. De exemplu, el prefera sa foloseasca mai ecologice moduri de transport. De exemplu, în timpul unei vizite la insulele Caraibe Printul a decis sa ia un iaht, mai degrabă decât cu avionul.

Masini Aston Martin Prinţul Charles de Wales, prezentat să-l de mama sa, Regina Elisabeta II, pe-a aniversare 21, merge pe bază de combustibil din vin limba engleză. Alte masini Prince - marcile Jaguar, Audi si Range Rovers - de asemenea, traduse într-un deţinute de biocarburanţi în totalitate - nu doar din vin, şi de la ulei vegetal folosit.

Terenuri aparţinând moştenitor la tron, el a creat societatea funcţionează în-end organice produse de înaltă sub brandul Originals Marelui. Anul trecut, Prince's imobiliare Haygrouv a deschis un magazin de unde poti cumpara produse, gradinarit echipamente şi alte produse ecologice.

Comunitatea ştiinţifică a fost criticat dur Prinţul Charles, după ce a fost acuzat în 1998 de oameni de ştiinţă, practicienii de evoluţia genetică, în invazie de "zone care aparţin lui Dumnezeu şi numai Dumnezeu."

Joi, 14 august 2008
Vizualizări: 2414

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
45
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
87
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
257
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
119