ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

MOVEO — un scuter electric pliant
 

Când auzim termenul "scuter electric pliant", cel mai probabil ne imaginăm un scuter de tip Zümaround sau MyWay Compact. Cu toate acestea, MOVEO este prezentat ca un model tradițional cu scaun montat direct pe cadru. În ciuda faptului că scuterul nu a fost încă lansat în producţie, el poate apărea pe piață în anul următor.

 

Acest mijloc de transport a fost creat de compania maghiară non-profit Antro Group, implicată în dezvoltarea transporturilor ecologic curate. Antro, a prezentat anterior un proiect de vehicul electric SOLO.

Lucrările la proiectul MOVEO au început în 2008. Cinci ani mai târziu, prototipul funcțional este aproape gata, iar echipa este în căutarea partenerilor de afaceri pentru a finanţa dezvoltările comerciale ale scuterului.

În forma sa actuală, MOVEO cântăreşte 25 kg, are o viteză maximă de 45 km / h și o baterie ajunge pentru a parcurge 35 de kilometri. Scuterul este pus în mişcare de motoarele încorporate în ambele roți.

Atunci când utilizatorul ajunge la destinație, în loc să caute un loc de parcare, el pur și simplu îl pliază. Procesul durează 2 minute și reduce în jumătate, dimensiunea corpului realizat din carbon compozit. Apoi, îl puteți trage, ţinându-vă de un mâner încorporat și să-l luaţi în încăpere ca pe o valiză. Datorită designului său închis, utilizatorul este protejat de contactul cu piesele brute.

Există două scenarii pentru producerea inițială a scuterului, care este programată pentru începutul anului următor, la o uzină din vestul Ungariei. Cu fonduri suficiente va fi o producție de masă, cu o fabricare anuală a 15000 unităţi. În cazul de investiţii mai mici - o producție mijlocie în număr de 4000 de unităţi pe an, ceea ce este mult mai probabil.

"În primul caz, prețul pentru utilizatorul final va fi egal cu 3100 dolari pentru unitate, în al doilea caz - 4600 de dolari", - spune Tamás Slezak, directorul general al companiei MOVEO, care a fost înființată pentru dezvoltarea scuterului. "Cel mai probabil, noi vom începe cu o producție mijlocie și după un an de activitate vom crește la volume de producţie mai mari".

El de asemenea a adăugat că vânzările vor fi efectuate prin intermediul internetului. Dacă sunteţi interesaţi de achiziţionarea acestui scuter, puteţi face o comandă pe adresa info@antro.hu

 

Autor: Alexandr Ivascenco

 

MOVEO - раскладной электрический скутер

MOVEO - раскладной электрический скутер

MOVEO - раскладной электрический скутер

MOVEO - раскладной электрический скутер

MOVEO - раскладной электрический скутер

MOVEO - раскладной электрический скутер

MOVEO - раскладной электрический скутер

MOVEO - раскладной электрический скутер

MOVEO - раскладной электрический скутер

 

 

Sursa: facepla.net

 

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 20 februarie 2013 15:28
Vizualizări: 2892

Citiţi de asemenea

Un copac frumos banyan pe plaja Waikiki, Hawaii...
77
Nu există oameni care nu au nimic bun în ei, la fel cum nu există oameni absolut răi. În fiecare suflet există și bune ș...
79
Lansarea incitantă a Inițiativei pentru antreprenoriatul feminin la începutul lunii octombrie a oferit femeilor o ocazie...
84
Doar că majoritatea oamenilor nu știu despre acest lucru, motiv pentru care apar toate nenorocirile lor. Și primul mirac...
78