ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Napul – un soare terestru
 

Napul este un produs uimitor și unic în alimentarea omului ca ființei cosmice ( în alimentarea corpului său material și a celui invizibil, subtil).

Napul e de culoare galbenă: și, deși crește în pământ, se alimentează cu energia soarelui, cu lumina sa aurie.
De obicei înainte de mâncare napul se curăță de coajă, însă ea conține niște energii uimitor de puternice - astăzi acestea sunt numite "aminoacizi", "vitamine".
Napul conține o energie unică, numită "costus", această energie este un material de construcție a corpului nostru subtil, invizibil - anume a aceluia ce ne determină ca persoană, și nu ca pe un robot biologic. Prin urmare, persoanele cu energia divină sunt atrase în mod intuitiv de această legumă, iar bioroboții sunt fericiți se cultive cartofi și alte alimente, ce dau roadă mare.

Și ce efect unic de intinerire are napul asupra articulațiilor umane! Nici un alt produs nu ne influențează la fel de benefic. Iar cel mai important lucru e că, oferind energiile sale, napul ne face mai puternici, creează aura noastră.

Și de ce pe vremuri străvechi în Rusia ostașii nu foloseau scuturi și armure apărătoare de metal? Căci aveau o aură invincibilă. Pentru omul modern aceasta ar putea suna ridicol și fără sens. Dar vedrușii, mărind în timpul luptei energia mentală, sporeau astfel și nivelul său energetic general. Și datorită energiei avute (inclusiv de la napi), aura lor devinea atât de puternică, încât soldații inamici nimereau în straturile sale dense. De exemplu, apa are o densitate mai mare decât aerul, și efectuarea mișcărilor într-însa e mult mai dificilă, decât în aer. Anume acest efect avea loc în timpul luptei: densitatea aurei, desigur, era mai joasă decât cea a apei, dar de aproximativ trei sau patru ori mai mare, decât a aerului în condiții obișnuite. Din acest motiv, soldații inamici oboseau foarte repede.

Atitudinea poporului rus față de napi poate fi văzută chiar și în basme, spre exemplu în bine-cunoscuta ”Poveste despre ridiche” (în original ”repka” – adică nap). Se spunea "Precum soarele e important pentru Pământ, astfel napul este important pentru om - îl încălzește și îi dă lumina vieții".

Acest dar al naturii ajută organismului să rămână tânăr și sănătos, oferindu-i acel ”lubrifiant”, care este necesar pentru sănătatea articulațiilor.

Pregătit la aburi și apoi uscat napul se păstrează timp îndelungat și nu-și pierde calitatățile benefice. Întărește inima mult mai bine, decât caisele uscate și stafidele. Protejează vederea, având în compoziția sa substanța, numită statol.

Efectele sale uimitoare și benefice sunt bine cunoscute oamenilor de știință, dar se interzice de a răspândi aceste informații în masă, deoarece întoarcerea napului în alimentare înseamnă revenirea la sine, cu alte cuvinte - la întoarcerea omului la energiile divine.

Vă putem da un sfat: dacă vă simțiți slab de trup și spirit - pentru una sau două săptămâni (maxim) alimentați-vă cu morcovi și napi, cultivate personal (și mai bine preparate la aburi), și beți apă curată de izvor și veți redobândi puterile de creator.

(Din cartea "Cult-Ura și ocultism. Adevărata poveste a Rusiei", A.Savrasov, www.pervoistoki.rf)

Репа

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 31 ianuarie 2015 15:15
Vizualizări: 2450

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
338
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
655
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
806
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
535