ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Naştere la domiciliu. Experienţa personalăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Multe familii din casa sunt, aproape fără tabu sau profanator în ceea ce priveşte naşterea. Pentru unii este intriganta şi mistice moment din viata. Pentru mine acum este o experienta pozitiva cu caracter personal pe care vreau să împărtăşesc.

Ce este înfricoşător ascunde astfel încât procesul de naştere, că medicina tradiţională este atât de puternic condamnat familiile din casa, iar doctorii îndemnând puternic mums pentru a deveni "înregistrat" de la scrupulozitate monitorizat pe tot parcursul sarcinii şi necesitatea de a cerut în mod repetat "benigne" ultrasunete "?

Ce se tem medicii?

Poate faptul că gravidă va da naştere unui copil sanatos, dar acestea rămân în afara de muncă " De ce să chiar şi în ca importanţă mult de naştere, care trebuie, prin legile naturii apar în mod natural.

Sunt convins că se tem atât de mult şi de a aduce atingere apare acum să plece acasă, pentru că un număr tot mai mare de patologii la femeile gravide! Diverse fiziologice (adesea psihologice) boli şi boli mandat medicale, sau "medici" (de la cuvântul minciuna) "griji" şi "teamă" pentru sănătatea şi chiar viaţa unei femei gravide viitoare şi a copilului ei. În plus, ştim cu toţii că sarcina şi naşterea în special în maternităţi GRATUIT de fapt, foarte chiar plătit. În plus faţă de "preocupările profesionale" pentru medici este, de asemenea, câştiga! Asta este, nu există ZAINTERESOVANNOT medicilor de medicina muncii, în prezenţa maternităţi, ca venit suplimentar!

Dar esenţa altul.

Suntem în lumea civilizată "pentru a pierde din vedere faptul că fiecare femeie poate face şi dau naştere pe cont propriu, fără sprijin extern, atunci când ea este sănătos la trup şi spirit, şi încrederea în propriile abilităţi. Numai atunci când o femeie se pregăteşte trupul şi mintea de a concepe şi a sarcinii lung "înainte", ii da dreptul de a da naştere la domiciliu! În caz contrar, ea ar trebui să caute asistenţă de "competente" de oameni.

Deci, vreau să fac comentarii! Naştere - un moment crucial în viaţa ambilor părinţi potenţiali. Şi el a fost în condiţii de siguranţă pentru a pregăti cu mult înainte de ofensiva! Un astfel de eveniment ca nasterea omului nou este de a alimenta nu numai trupul, dar, de asemenea, în mintea de nouă luni de sarcină şi cel puţin la fel de mult din nou înainte de pregătindu-se pentru tot ceea ce este asociat cu acest proces.

Personal, am dat nastere la singuri acasă, şi a luat naştere sotul meu (din fericire, nu un doctor!). Fiul a fost născut puternice şi sănătoase. În primele trei zile, a început să câştige în greutate în mod activ, spre deosebire de "slăbire copii roddomovskih (ea a fost atât de), precum şi deţinerea de cap, culcat pe burta, iar pielea a fost netedă şi ofertă. M-am simţit uşor şi relaxat după naştere, un fericit şi un pic confuz cu privire la acest toate atât de uşor şi natural sa întâmplat! Între contracţii M-am dus prin apartament ca un bâtlan, agăţate pe soţul ei, frecare spate şi a pus-o pe sticla cu apa ei era culcat si relaxeaza-te. Dar, în timpul muncii a crescut în patru labe şi gâfâind, horcăit si loveste ca un cal şi a suflat în timpul reberfinga active, cufundat într-o baie de apă caldă, şi chiar şi cântă ca prima operă ". Şi, în general, a fost cel mai uninhibited în acţiunile lor. Acest lucru ma ajutat să-şi retragă complet gândurile şi sentimentele în procesul de naştere, care a rezultat inconştient. M-am simţit doar un organism care este în valoare de a face, şi randamentul la aceste impulsuri. De asemenea, spune soţul ei cum mă poate ajuta. Constatând că acest instinct a "corpului" am pregătit ani şi jumătate! Pe parcursul sarcinii mele, şi o jumătate de an înainte de concepţie. De asemenea, suntem gata de a se concepe! Deoarece toate aceste trei etape - pregătirea înainte de concepţie, concepţie şi sarcină - forma a programului "pentru livrare viitoare. Şi utilFiecare fază membru LIVE la pregătirea şi concentreze pe moment foarte important!

Ce vreau sa spun prin "formare profesională"? Aşa cum sa întâmplat cu mine?

În primul rând, a fost pregătirea intensă fizice ale corpului.

Pe parcursul anului 2008, împreună cu soţul meu, am luat o serie de workshop-uri succesive, la curcubeu scoala a vietii, cum ar fi: "Istoria personale", unde ne consolida picioare si yoga coloanei vertebrale şi meditaţie dinamică, demontarea şi profundă lui "antecedente personale" cadru legate de temerile şi iluzii, care provine în copilărie, iar acum în viaţa de adult afecta alegerea mea ", Will şi permiţându-vă" - pentru a dezvolta flexibilitatea corpului şi de conştientizare, să fie creativ şi să depună eforturi pentru a realiza destinul lor. Şi, de asemenea, o locaţie (postul de şapte zile pe malurile rezervor Kanev, plimbare in Carpatii pentru un durabile si tabara din Crimeea de la diverse practici Sufi şi tranziţia spre o creasta de munte pe-un golf liniştit la Koktebel) şi urbane ("renastere", "Puterea de respiraţie", " viata si moarte ").

Mai presus de toate, eu sunt mort de foame-te o dată pe săptămână, 22 ore pe zi în timpul sarcinii, până în luna a şaptea, inclusiv. Terapia urină după o linie în a şasea lună de sarcină, deoarece urina femeilor gravide în această perioadă, maxim saturate urmelor de elemente utile şi efectele benefice asupra organismului ca un întreg. De asemenea, a patra lună nu a avut nici de zahăr, cartofi, produsele din faina alba (inclusiv drojdie) şi maximă a fost hrănite sucuri proaspete (morcovi, mere, portocale şi altele). Excluse din dieta toate alimentele prajite si "brut" carne, uneori mâncat peşte şi pui. El a luat plimbări lungi, a făcut călătorii lungi şi călătoresc în locuri noi.

Astfel, în încercarea de a face să fie în mişcare şi, în acelaşi timp relaxare şi odihnă. Sating evenimente viata, am studiat flexibilitatea necesară pentru livrare, pionierii de corpul meu. postul regulate curăţate corpul meu de la toxine, care au contribuit la acumularea de forţele necesare şi energiile pentru dezvoltarea deplină a copilului. Da, şi mă simt bine despre ei înşişi în timp ce pe Ura!

La un articol, sper că este clar că fumatul, alcoolul si drogurile (şi produse medicale) va avea pagube considerabile si corpul copilului dumneavoastră! Pentru curăţarea organismului de aceste promotorii "poate dura şapte ani de viaţă. Deci, în prealabil, să decidă ce fel de mult - de viaţă sau de placere dubioase?

În al doilea rând, am fost pregătirea minte pentru viitor "Status" mame.

Obţinerea încrederii şi expresie a încrederii în lume - este un aspect important de pregătire pentru naştere la domiciliu. După toate responsabilitatea pentru naştere proistekanie cade pe umerii lor. Şi nimeni nu este de vina (vina medicul sau asistenta) Pentru toate tipurile de "accidente"!. Mulţi o fac, pentru a uşura îndoielile lor şi opresive sentiment de teama de a da nastere - cumpara doar propria răspundere, plătind în paturi de spital şi servicii. Şi după naştere "lauda" în faţa prietenilor mărime din suma.

În cazul meu - soţul meu şi am avut deja decis să nască acasă şi au format intenţia de a (mai multe despre aceasta în articolul meu viitor ", a naştere la domiciliu Puterea de intenţie.") Cu privire la experienţa pozitivă de naştere. Seara matepitiya ritual discutat cum şi ce facem în acest moment există un om nou în lume. Ei au simţit că organisme. Un prieten al unui prieten instruit în momentele dificile de disperare. De aceea, este util să trăieşti sarcina cu sotul ei - o pereche este mai puternică decât o persoană şi mai încrezători, mai ales atunci când suporterii!

Am încercat să te uiţi mai mult şi cred despre ceva pozitiv şi creativ. Ascultaţi muzica preferată, urmarit un bun filme şi desene animate (anime-am recomanda directorul Hayao Miyazaki). Angajate în activităţi creative pentru suflet si pentru bune de lucru: de cusutebe şi haine de soţul ei, de la lenjerie, şi scutece pentru copii. Ea a studiat pictura picturi în ulei. Uneori, ea a cântat şi a dansat. Incearca mai puţin pentru a vorbi despre sarcină şi naştere - un caz o pierdere de energie. Da, şi o mare parte din răspunsul pot auzi acest lucru, din care, cum se spune "părul de pe standul de terminare. O femeie insarcinata este foarte impresionabil "natură"! Si totul poate fi luat pe cheltuiala proprie. Aşa că am încercat să fie înconjurat de cei care sunt pe deplin de încredere, şi ştia că prin ele, mi se pare doar de sprijin şi înţelegere. Acest lucru este întărit încrederea mea. Sunt destul de limitat de vizionare TV, stă la calculator şi a încercat să comunice mai mult cu fiinţe umane.

Pentru informaţii utile despre naştere şi "gravide" de stat, am avut de invatat mai ales in scoala ateliere Rainbow Viaţă. Mulţumiri speciale pentru acest Julia de conducere şi a creatorilor şi Kucherenko Andrei. Le-am recomanda ca profesori şi mentori bun pe cale să o livrare sănătos şi fericit. Ceva ce a discutat cu soţul meu, şi orice altceva - de pe Internet în materie de citit şi căutaţi prin intermediul. Dar, în esenţă, vreau să reţineţi că puţin a fost informat, dar multe ştia şi a simţit corpului (intuitie). Şi la seminarii si traininguri sunt dezvăluite pentru mine, şi cu ea fluxul de cunoştinţe vine încrederea că totul merge conform aşteptărilor.

Deci, se poate spune cu certitudine că familiile fericit al casei posibil. Eu şi fiul meu la un exemplu viu. Totul depinde de responsabilitatea personală - luaţi în vieţile lor sau să plec de tot la voia întâmplării. Eu prefer prima opţiune din nou, dând naştere la al doilea copil deja.

Mult noroc si prosperitate!

PS: Iniţial, în medicina modernă, sarcina este definit ca bolile care sunt urgent necesare, sau a elimina (avort) sau trata (sondaje şi medicamente)! Pentru acest pacient (de exemplu, gravide) sunt trimise la STI TRATAMENTUL boli (o mulţime de cheltuieli de analiză şi atribuind o mulţime de "vitamine") şi cu un risc minim sunt introduse pe conservare (imobiliza "bolnave")!

Sunt 29 de ani. I-am dat nastere primului copil cu încredere că totul va merge lin! Deşi doctorii au crezut iniţial că combinaţie - vârsta şi primul copil - periculos? Am intenţionat trecut "în picioare pe cont" la spital, şi anume copilul meu este evitat prin bombardament cu ultrasunete, dopajul de aditivi chimici şi încheierea iresponsabile de medici în "bolnav"!

Medicii cred că sarcina este o boală care trebuie să ne "trata şi diagnostica", câştiga bani din asta? Sunt sigur invers. Sarcina - este o binecuvântare şi un dar de sus, care să aprecieze şi să preţuiască fiecare femeie, întorcându-se memoria sufletului ei si corpul de pregătire conştient! IMPORTANT Creşteri părinţi CONŞTIINŢA viitor, şi nu ca rezultat al patologiei în instituţiile medicale, diagnosticarea şi experimente care desfăşoară în perioada cea mai valoroasă DE TIMP FEMEI - Sarcina şi naşterea - în cazul în care procesul de formare a omului nou este deja în execuţie târziu şi că un tratament "!

Sper ca sfatul lui şi experienţele personale pozitive am generat chiar o scanteie pic de credinţă în el însuşi în ochii de cititori care intenţionează să dea naştere la domiciliu şi Încărcaţi pregătirea pentru acest eveniment?

Natalia Trofimova (Livada) Valea masterat aşezări, Chernygov regiune, Ucraina

Sursă

Marţi, 16 februarie 2010
Vizualizări: 2609

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
279
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
209
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
360
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
351