ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Naşterea ecologică. Cum e asta? Este simplu şi magic…Naşterea ecologică. Cum e asta? Este simplu şi magic…

 

 

Naşterea ecologică... Aşa o eco-temă interesantă va fi astăzi... V-aţi pus vreodată întrebarea cât de ecologică este naşterea modernă. Dacă vom examina profund şi  sincer această întrebare, vom ajunge la o concluzie înfricătoare: naşterea modernă este extrem de poluantă, iar consecinţa a fost că astăzi femeile au uitat cum să aducă bebeluşul în lume în mod  natural, iar bolile nou-născuţilor moderni au devenit o normă. Procentul de naştere al copiilor sănătoşi în fiecare an scade.

În prezent, trebuie să fim conştienţi de un fapt teribil, care demonstrează dispariţia treptată a speciei umane: fiecare generaţie se naşte mai slabă şi mai bolnavă decât cea anterioară, se naşte mai puţin adaptată la mediul ei natural. Fiecare generaţie nouă a femeilor dau naştere mai mult în mod  artificial, folosind medicamente, echipamentul electronic, efectul mecanic de interferenţă excesivă şi intervenirea inutilă a personalului medical în acest proces divin. Nu vă pare straniu - TOŢI fac asta, toată natura, toate creaturile vii de pe Planetă au dat naştere copiilor lor cu mare bucurie, fără medici şi firme-gadget, fără ajutorul businessman-ilor farmaceutici, şi omul, trecând toată responsabilitatea pe medici şi medicină, a uitat cum se aduce pruncul pe lume.

Naşterea ecologică. Cum e asta? Este simplu şi magic…

Ştii când şi pentru cine au fost create primele spitale de maternitate? Acestea au fost create recent, la începutul secolului trecut, pentru persoane fără adăpost, care nu aveau casă, şi pentru prostituate, care nu aveau nevoie de copii. Toate celelalte femei normale nici nu-şi puteau închipui, să dea naştere undeva, în afara casei. La domiciliu, după cum se ştie, şi pereţii te ajută, şi soţul la fel.  Da, într-adevăr soţul ajută la naştere, dând naştere împreună cu soţia, dar nu stă ca un observator pasiv la naşterea comună la spital, şi neavând nici un efect.

Dacă în secolul trecut o femeie normală ar merge la un spital de maternitate, ea ar fi fost considerată bolnavă şi nebună. Casa este un cuib, în care fiecare centimetru este îmbibat de spiritul natal. Deci, unde altundeva, este posibilă întâlnirea succesorului? Faceţi o întâlnire solemnă – aşa cum o doriţi - părinţii şi fătul - într-un cadru intim, fără mâinile, atitudinile, cuvintele şi gândurile străinilor. Procesul naşterii unui om nou, este la fel de sacru, sfânt şi divin, ca şi concepţia sa.

Mulţumesc lui Dumnezeu, că până acum cel puţin pentru o concepţie oamenii nu merg la spital şi nu sunt supuşi acestui proces sub monitorizarea medicilor, cu utilizarea echipamentului şi junc-urilor farmaceutice. Şi aceasta nu este o glumă, pentru că medicina tinde să ia sub controlul său toate perioadele vieţii umane, începând cu primele momente.

Naşterea ecologică. Cum e asta? Este simplu şi magic…

Ce împiedică femeile moderne să dea naştere la domiciliu? Temerile, obiceiurile de gândire, conştiinţa restrânsă, lipsa de credinţă în sine, în soţul său, Dumnezeu şi Univers. Lipsa de credinţă în raţionalitatea, înţelepciunea şi bunătatea acestei Lume, în care toate formele de viaţă sunt create cu scopul de a prospera şi de a se înmulţi, a se bucura şi iubi, a crea şi a se naşte din nou. Pentru că Universul este cu adevărat infinit, şi înainte este eternitate ...

Aş vrea ca femeile să nască în bucurie şi entuziasm, iar copiii să vină în această lume într-o atmosferă de Dragoste şi Armonie, şi să nimerească în mâinile părinţilor săi, să vadă ochii celor apropiaţi şi să asculte vocile şi inimile native.

Este important! În scopul de a da naştere la domiciliu aveţi nevoie de:

1. să vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru pregătirea de naştere şi pentru o naştere prosperă a unui copil sănătos!

2. să vă pregătiţi scrupulos nu numai de naştere, dar şi de concepere. Antrenamentul fizic - postul, alimentaţie naturală, călire, exerciţii fizice, yoga. Pregătirea spirituală - rugăciune meditaţie, comunicarea regulată cu copilul.
Numai atunci, când aceste două condiţii sunt făcute, e posibilă naşterea în siguranţă acasă.

 Despre naşterea la domiciliu este scris mult – cât de sănătoasă, etică, naturală şi utilă este aceasta  pentru copii şi întreagă familie. Noi vom scrie ce ecologic este în naşterea acasă. Să ne imaginăm - toate femeile moderne au început să dea naştere la domiciliu, ca străbunicele lor: concepând copiii lor conştient şi pregătindu-se către sosirea lor în lumea noastră:

-   1. Nu va fi nevoie de construcţia spitalelor. Teritoriul eliberat poate fi ocupat de parcuri şi spaţii verzi.

- 2. Nu va fi nevoie de producerea scaunului lui Rakhmanov, a multor dispozitive diverse, produselor farmaceutice, echipamentelor, special concepute pentru a "facilita" cazul.

-  3. Eliminarea maternităţilor va reduce semnificativ consumul de energie şi va reduce deşeurile farmaceutice şi solide.
-  4. Şi cel mai important este că se va opri comercializarea monstruoasă a placentelor, celulelor  embrionate,

Naşterea ecologică. Cum e asta? Este simplu şi magic…

materialelor după „avort” şi a produselor fetale.

Deoarece femeia, care a conceput fătul său conştient şi a retrăit în casa sa cu soţul său în atmosferă de dragoste o minune – apariţia unei vieţi noi – aşa o femeie niciodată nu ar fi de acord cu avortul - uciderea deliberată a copilului său – şi acest fenomen în lumea noastră "civilizată" este "natural", obişnuit, normal (pur şi simplu anunţat în mai multe reviste şi ziare) şi în acelaşi timp legalizat?

Terminăm totuşi pe o notă pozitivă. Vom trăi, şi vom trăi bine - uşor, cu demnitate şi fericire! Noi credem în asta, noi o ştim!

Tăticii! Nu mai fiţi observatori pasivi. Un număr teribil de avorturi se efectuează în ţară, inclusiv şi cu acceptul vostru tăcut. Este timpul să vă luaţi vieţile în mâinile sale!

 

 

Victor Corotaev

Sursă

Sâmbătă, 28 august 2010
Vizualizări: 4116

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
829
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
234
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
351
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
294