Naşterea la domiciliu
Naşterea la domiciliu
Bună ziua! Permiteţi-mi acum să-mi dezvălui titlul articolului.
Înainte de a concepe al doilea copil Tania cu trei luni înainte a renunţat la locul ei de muncă pentru a se pregăti. Noi nu aveam de gând să dăm naştere unui copil la domiciliu, dar alegând numele - Zorianka, am dat peste unul din site-urile slave. Acolo am aflat unele detalii despre motivul pentru care nu se poate da naştere într-o casă a statului şi nu numai din cauza stafilococilor de spital, rezistente la toate medicamentele.
După familiarizarea cu materialul video despre naşterea casnică, am decis: vom naşte la domiciliu!
Nu ne-am înţeles cu nimeni: serviciul obstetric la domiciliu nu este încă dezvoltat, iar să invităm un specialist cu diplomă, care în toate vede numai patologie, nu a fost dorit ...
Despre planurile noastre ştia doar sora. Soţia îndeplinea corect toate cerinţele moaşei din sat: cumpăra pastilele prescrise (dar nu le administra), mergea la testări, chiar şi de două ori a trecut ultrasunetele planificate. În timpul procedurilor Zorianka se comporta neliniştit, întorcea faţa de la scaner.
Mai târziu am aflat că ultrasunetele inhibă ADN-ul aidoma maşinilor cu ultrasunete, care spală nu prea, deoarece nu trebuie să depăşească standardele sanitare şi igienice, dar perfect alungă şoarecii; cu puterea mărită spală şi fără detergent în apă rece…
Copiii au urmat gândurile mamei: Tania a vrut ca prima fată Tonia să fie frumoasă, dar ea a fost foarte activă şi încă în abdomen organiza dansurile energetice; pe Zorianka mama îşi închipuia calmă şi copilul se mişca lin, dar odată ce puneam mâna pe pântece, dădea să se atinge de picior.
Noi ne-am gândit foarte mult la copilul nostru. Ne-am închipuit cum el va învăţa să meargă, să aleargă pe iarbă. Tania se ocupa de gospodărie până în ultima zi, rupând viţa de vie pentru lemne de foc.
Noi am tipărit extrase din legi, regulamente, ordine, care reglementează naşterea în afara spitalului, am pregătit chiar şi o formă de referinţă, conform căreia copilul născut acasă este luat sub supraveghere medicală. Acest document este necesar pentru certificatul de naştere. Ne-am înţeles cu sora medicală, care după un apel telefonic va veni pentru a asista în calitate de martor la naştere. În paralel, am studiat lacune pentru refuzul de vaccinare.
Totul a fost mult mai simplu. Ne-au perfectat documente cum că naşterea a avut loc în centrul perinatal. De asemenea, am cumpărat un material de sutură chirurgicală şi alte preparate pentru testare medicală şi dezinfecţie. Separat - un sac cu halat de baie, ciupici, haine, scutece.
Cea mai importantă este starea psihologică! Tania a fost sigură că va putea naşte, eu mă gândeam, în mod constant, că în curând voi deveni un tată, cum voi îngriji copilul.
Naşterea a fost rapidă: 4 ore şi jumătate.
Zorianka s-a uitat la noi în mod conştient peste o oră, zîmbea a doua zi şi a doua zi a adormit cu un somn buştean.
Am dat soţiei o fiertură din urzică şi am fugit cu telefonul în grădină pentru a bucura părinţii şi prietenii.
La spital moaşa de serviciu nu a dorit să testeze copilul: sau rămâneţi la spital, sau duceţi-vă mai departe!
Noi am refuzat să rămânem la spital, a doua zi din nou am respins vaccinele. Apoi certificatul, adeverinţa şi documentele depuse la consiliul sătesc ...
Iar Zorianka a crescut treptat, bucurându-ne. Am vrut s-o mulţumim cu ceva semnificativ. Peste 2 luni am trecut la o dietă crudă, apoi soţia, apoi
fiica cea mare.
Apropo, în perioada de iarnă-primăvară există un pericol de a trece la alimente moarte, dar Zorianka nu ne-a permise. Dacă Tania mânca bucate gătite, Zorianka vomita laptele mamei. Nu am riscat mai departe.
În World Wide Web se poate citi că copiii cu dietă crudă sunt subdezvoltaţi. Poate că este aşa în condiţiile urbane. Pe pielea fructelor, iarbă, frunze sunt bacterii, care stimulează sistemul imunitar. Acesta este un fapt ştiinţific: deja sunt vândute probiotice, care conţin aceste microbi. Anume de ei au nevoie pisicii şi câinii, consumând pirul.
Fructe de la supermarket nu conţin bacterii benefice. Mai mult decât atât, aceste mutante, de asemenea, sunt tratate cu o ceară sintetică, pentru a evita deteriorarea prematură. În condiţiile urbane în dietă crudă ar trebui să fie incluse fructe şi legume, procurate la piaţă. Mai bine să aveţi prieteni furnizori din sat. În mod ideal – o gradină proprie!
Zorianka noastră are un an şi două luni, ea are 10 dinţi, aleargă şi vorbeşte în propria sa limbă. Ea înseşi îşi corectează dieta, consumând mere, prune şi alte fructe, servindu-ne pe toţi.
Autor: Anatolie Dzyamko