ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Naționaliștii francezi au lansat “bătălia” ecologistă
 

Din cauza faptului ca discursul ecologist a fost acaparat aproape in totalitate de miscarile stangiste, Frontul National din Franta a lansat zilele trecute “batalia verde”, formand o organizatie de aparare a naturii apropiata de partidul anti-imigrationist si eurosceptic.
Marine Le Pen a anuntat lansarea miscarii “Noua Ecologie”, care ofera o perspectiva “patriotica” a luptei pentru natura. Aceasta miscare strategica a fost aspru criticata ca fiind “oportunista” de catre activistii ecologisti de stanga.

In trecut, Frontul National a avut mai multe luari de pozitie contra cruzimii impotriva animelelor incercand sa opreasca sacrificarea rituala kosher sau halal, specifica cultelor iudaic si musulman. Pentru a prepara carnea conform traditiilor din cele doua religii, animalul trebuie sa fie sacrificat prin injungiere, fara a fi anesteziat, acesta murind cand tot sangele s-a scurs din trup.
Deasemenea europarlamentarii Frontului National pregatesc o rezolutie care prevede limitarea exploatarii gazelor de sist.

Pe de alta parte, oficialii FN nu se opun utilizarii centralelor nucleare in Franta, acestea fiind considerate de importanta majora pentru “suveranitatea energetica”.
“Miscarea ‘Noua Ecologie’ se bazeaza pe interesul national si pe patriotism. Trebuie sa fim mai apropiati de poporul nostru si nu impotriva intereselor tarii”, a declarat pentru The Guardian europarlamentarul francez Mireille d’Ornano.

 

Sursa: ecomagazin.ro

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 08 februarie 2015 15:14
Vizualizări: 1194

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
509
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
496
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
522
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
245