ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Naturale frumuseteAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

lapte şi miere
LAPTE şi miere

Credeţi că este motivul pentru care baza de multe reţete pentru frumuseţea este lapte şi miere? Mirosul este unul din principalele componente ale atractivităţii feminine. Miros de miere în multe naţiuni întruchipează miros de natura. Miere - "zahăr" de la natura. Lapte miroase copil, tineri, pentru tineri. Prin urmare, lapte şi miere, dacă te uiţi la filosofia religiei, înseamnă o combinaţie de dulceaţă naturale şi de tineret.

Gălbenuş de ou şi miere

În India, o masca foarte popular din gălbenuş de ou. Se amestecă gălbenuşurile cu miere aplica pe fata timp de 20 de minute, apoi clătiţi cu apă rece.

Gheaţă şi castravete

Elibereaza oboseală şi umflarea ochiului va ajuta cele două cuburi de gheaţă şi două felii de castravete, înfăşurat într-o cârpă moale. Pune-le in ochi - Acest pachet are un efect calmant şi de restabilire.

Regeşte

Pentru a face faimoasa baie Klepatry, se dizolvă o ceaşcă mică de miere într-un litru de cald (nu fiert), lapte şi se toarnă amestecul în baie. Temperatura apei trebuie să fie la temperatura corpului, adică 36-37 de grade. Ia-o baie de 10-15 minute. Poate înlocui lapte proaspăt să se usuce, rata de 1-2 kg pe baie.

În timpul procedurii, pune in apa cu lapte, cu o grosime de tifon câţiva pumni de cereale în grătarul sfârşitul acestui linie, aşteptaţi cinci minute şi să ia un duş.

Aceasta reteta de frumusete curata pielea, hraneste-l, face o fină şi mătăsoasă.
Efectul de baie Cleopatra îmbunătăţeşte frecarea - 300 g triturată sare de mare amestecat cu jumătate ceaşcă de smântână grele.

Maria Radova
l-navigator.ru

Luni, 26 octombrie 2009
Vizualizări: 2264

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
228
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
204
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
223
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
575