ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ne ameninţă sănătatea publică, iar Malahov a fugit Programul «Malakhov +» cu Julia MacarovNe ameninţă sănătatea publică, iar Malahov a fugit Programul "Malakhov +" cu Julia Macarov

Continuă lupta secretă între medicina oficială şi cea populară. De partea  primei - aprobarea Guvernului şi lobby-ul farmaceutic, a doua este menţinută de tradiţia şi de către masele populare.Mamă sau mamă vitregă

Medicina oficială sau, cum ar fi mai corect să o numim, medicina alopată, în pofita tuturor realizărilor sale are câteva caracteristici, care  împiedică unui om rezonabil să o susţină complet. Acestea sunt reflectate în proiectul de lege federală din 30 iulie 2010 "Cu privire la bazele de protecţie a sănătăţii cetăţenilor în Federaţia Rusă". Citiţi mai edtaliat aici.

Dar, vorbind despre caracteristicile discutabile, care au indignat bloggerii şi părinţii conştienţi, merită să menţionăm faptul că părinţii pot fi impuşi să trateze copiii cu metodele alopate, şi, de asemenea, că părinţii nu pot rămâne la spital pe lângă copiii bolnavi, dacă acestea sunt mai mari de trei ani.

Această luptă este de o perioadă lungă de timp: femeile sunt forţate să nască în maternităţi, iar părinţii sunt obligaţi ca copiii lor să fie vaccinaţi, acum refuzul la serviciile medicinei oficiale poate duce la privarea drepturilor  părinteşti. Acest lucru reflectă neîncrederea eternă a autorităţilor în părinţi: chipurile, guvernul ştie mai bine cum să fie tratat copilul, decât părinţii lui, lipsiţi de raţiune, care au amorţit de lene şi de beţie şi păstrează copilul lor sub pat, legat de lanţ.

Preşedintele, un pic nervos, ţine o cuvântare la TV despre faptul că avem o democraţie, deşi una tânără şi imperfectă, în acelaşi timp, oficialii din domeniul sănătăţii încearcă să privească oamenii de posibilitatea de a alege un tratament pentru ei sau copiii lor. Se sperăm că mişcarea în continuă creştere pentru modul de viaţă ecologic, natural şi sănătos va fi în stare să transmită acestor oficiali mesajul său: tratamentul prin mijloacele alopate aduce nu numai beneficii ci, de asemenea, şi rău, aşa că fiecare trebuie să decidă pentru el însuşi cum să fie tratat şi, de asemenea, să facă alegerea pentru copiii săi. Da, copiii pot suferi de lipsă de tratament. Şi dacă, în primul caz, vor fi de vină părinţii, care îşi vor chinui conştiinţa şi de data viitoare vor proceda mai inteligent, în al doilea caz, - un medic care reprezintă doar un sistem impersonal de cunoştinţe ştiinţifice şi procedurile aprobate de către Minister, şi parcă nu răspunde pentru nimic.


Renunţaţi la injectare sau pastile? Din păcate, conform art. 25 din proiectul lege puteţi uşor încălca Legea. Cum acest lucru se referă la principiul consimţământului voluntar pentru intervenţie medicală, şi la dreptul de a o respinge, autorii unui nou proiect, aparent, nu s-au gândit.

Părinţii vor fi daţi afară din spitale, iar la familiile sărace statul ar putea să ia copiii.

 

Separarea copiilor bolnavi mai în vârstă de trei ani de la părinţii lor în spitale ne aminteşte de alte caracteristici neplacute ale medicinei alopate: aceasta este divizată în părţi, iar medicii au o specializare atât de îngustă că, pentru a înţelege de ce este bolnav omul, ei au  nevoie să adune un consult de medici. Cât de mărginită este opinia unui medic, care ar putea presupune că mama poate să aducă rău copilului său, care a nimerit într-un loc ciudat şi inconfortabil, unde el este înţepat cu ace şi îmbibat cu pastile. Poate că la crearea proiectelor de legi în domeniul  sănătăţii ar trebui să se implice psihologii şi psihiatrii. Acesti specialişti, pe care ceilalti medici le consideră pe  jumătate a "lor", totuşi ar putea spune o mulţime de lucruri interesante: se pare că sănătatea fizică este inseparabilă de cea mentală, şi în instituţiile medicale se poate crea o atmosferă propice pentru recuperare, atunci pacienţii se vor recupera mai repede, eliberând spaţiu pentru cei, care au nevoie de acesta. În Israel, în sectiile de pediatrie ale spitalelor sunt trimişi clovnii, terapia artei întoarce copiilor bucuria de viaţă. Dacă nu-s bani, atunci lăsaţi-l, cel puţin, cu mama lui caldă şi bună, o mamă furioasă şi beată, nu ar dori să stea cu el!


Malakhov a dispărut

În toiul procesului de filmare a dispărul Ghenadie Malahov, vindecătorul popular numărul unu, prezentatorul emisiunii „Malahov+”.

Medicina populară  are rădăcini adânci şi un potenţial puternic de vindecare, însă reprezentanţii săi sunt foarte ciudaţi, amintiţi-vă doar de Kaşpirovsky, Longo şi alţii. Malahov este unicul, care ar putea deveni centrul de o emisiune TV cu privire la medicina populară.

Oamenii vin la emisiunea „Malahov+” pentru că multe clinici şi centre de sănătate nu le-au ajutat. Prezentatorii şi oaspeţii programului le dau sfaturi, care ar trebui să ajute în viitor. Deocamdată,  aceşti oameni devin participanţi la o emisiune TV. Toată lumea este interesantă să se holbeze la unele anomalii stranii în organismul uman. Cândva oamenii, pe care medicii simpli nu au putut şi nici nu au încercat să vindece, se duceau să sărute icoane si relicve. Acest lucru este permis şi acum. Dar, ca o alternativă şi modernizare, puteţi pelegrina şi la un studio de televiziune.

Din punct de vedere al utilităţii reale este greu să numim această emisiune efectivă. Desigur, ea oferă informaţii despre boli şi despre tratament. Dar toate acestea pot fi găsite pe Internet, şi chiar mult mai detaliat. Reţete, pe  care le oferă specialiştii în ierburi – la fel. Exercii şi masaj ar fi mai interesante în formatul video, dar lor li se acorde prea puţin timp. Un cadru dur al emisiunii, în scopul de a face aceasta mai dinamică, a condus la faptul că emisiunea a devenit pur distractivă şi superficială. Şi Malahov din vindecator, care a fost cu siguranţă,  a devenit showman. Acest lucru a provocat o furtună de critici, nu numai la adresa medicinei populare, în general, vindecătorii  au fost învinuiţi în lipsa de cunoştinţe profunde, şi în lăcomie şi înşelăciune.

Deci, nu este surprinzător faptul că Malahov a plecat. Este surprinzător că el atât de mult timp s-a reţinut la serviciu pentru zombi. O mulţime de bani, faimă. Vom urmări cu interes evoluţia evenimentelor - va reveni sau nu? Poate că va fi în măsură să formateze TV pentru sine şi pentru un beneficiu real?

 

Yulia Macarov

 

Sursa

Miercuri, 27 octombrie 2010
Vizualizări: 2721

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
58
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
325
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
234
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
376