ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Neolitic: era de moda si glamour!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

arheologice recente ne ofere o lume radical diferită de strămoşii noştri, din neolitic - bogat, curat, rafinat şi elegant şi cu mult mai mult timp posibil, pentru petrecerea timpului liber decât îşi pot permite contemporanii noştri.

Excavarea aşezări neolitice culturii Vinca au arătat că 7,5 mii de ani în urmă, compania a cunoscut o mulţime de lucruri despre glamour şi ornamente. luptat Doar arheologii că, chiar şi moda neolitice a fost foarte similare cu cele moderne.

Astfel, cifrele au fost descoperite fete, îmbrăcaţi în fuste scurte şi topuri, cu brăţări pe braţe. Asemănarea cu noastre contemporane tineri, spune arheologul sârb Yulka Kuzmanovich-Cvetkovic (Julka Kuzmanovic-Cvetkovic), pur şi simplu uimitoare.

Ca şi raportate de Reuters, a făcut în timpul săpăturilor din aşezările culturii Vinca în teritoriul Serbiei constatări moderne au arătat că locuitorii săi au gusturi rafinate si dragostea de podoabe. Cultura este numit pentru soluţionarea cu acelaşi nume găsit într-un sat 10 km est de curent Belgrad.

Una din bazele de prosperitate de decontare a fost metalurgia. Arheologii au descoperit rămăşiţele unei cupru topirea industriei complexe. Start cupru Varsta în Europa a trebuit să facă presiuni pentru o jumătate de mileniu secole adâncime. moară de cupru a fost echipat cu ventilatie - prima înregistrare de acest fel.

Locuitorii din aşezările care a existat în oraşul sârb moderne Plečnik 5400 la 4700 î.Hr.. Œ., Implicaţi în comerţul, artizanatul şi metalurgie. Apropierea aşezării există izvoare termale - şi ei au fost, probabil, primul de acest gen saloane de frumusete.

Potrivit arheologilor, abundenta de forme de ceramică (au găsit 60), iar cifrele nu sunt doar bune, dar este cu gust şi îmbrăcaţi oameni bogat, sugerează faptul că - cifrele portretizat ca un minim nu numai de zei, dar au fost decorative şi estetice rol pur. În set de produse şi bogat decorat jucării din ceramică pentru copii.

O imagine populară a unui om al pesterilor îmbrăcat în moştenit cu ocazia a pielii şi se teme de nimic în lume, cu o persoană reală de a erei că puţine lucruri în comun. Locuitorii din aşezările de Plečnik locuiau în case confortabile, cu vetre şi facilităţi speciale pentru eliminarea de gunoi. Ei au dormit pe saltele de lână şi piei de animale. Ei purtau lenjerie, lână, şi cu gust îmbrăcată de haine de piele.

Copiii au avut o mulţime de jucării frumoase şi de bun gust - figurine de animale mici, zornăitori şi ceramică copil.

Ţinute de casă.

Morţi au fost îngropaţi într-o curat si ordonat foarte cimitir.

Recente descoperiri arheologice ne oferă nu numai un look nou la propria cultura strămoşilor lor, dar, de asemenea, să permită să regândească natura progresului social pe parcursul mileniului trecut.

rnd.cnews.ru

Miercuri, 01 octombrie 2008
Vizualizări: 2330

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
130
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
110
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
218
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
83