ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Noi Kiev proprietariAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

15 familii care locuiesc în stânga de capital, a crescut rădăcini în imobiliare în livada de mere şi de vis pentru a trece la subzistenţa

Cine dintre noi, epuizat de binefacerile civilizaţiei, nu visam să scape de departe de oras înfundat a fi liber, la natura, "în pampas." Dar apoi, gândindu-mă că cafenele si restaurante se găsesc acolo, telefon, televizor, internet nu este, şi va trebui să spele, în cel mai bun, la bine - a schimbat mintea lor, familia limitată Grătar câteva ori pe sezon. Şi acolo sunt oameni care încă mai îndrăznit să schimbe radical stilul lor de viata si sa mutat in afara orasului, curat în casă, cu privire la agricultura de subzistenţă.

În fiecare an un număr tot mai mare de oameni care doresc să trăiască în libertate, pentru a lucra la familia sa, şi nu conţin bănci şi agent de vanzari imobiliare. Susţinătorii moşii generice ia un hectar de teren pe familie şi echipează o nouă viaţă. Acest lucru nu este cabana de cooperare şi a comunităţii cabana. proprietarii noi sunt construirea de locuinte extraordinare din materiale naturale, nu otrava pământ nitraţi şi pesticide, nu strângeţi toate sucurile din sol, locuinţe de căldură, apă şi a sistemelor ecologice, cum ar fi sobe si panouri solare, nu deţin animale pentru sacrificare.

Acum, astfel de aşezări în regiunea Kiev, aproximativ o duzină - unele încă în procesul de formare a unei societăţi prietenos, cineva este în căutarea de terenuri, dar cineva a crescut deja rădăcini în teritoriu.

Hectar - acest lucru nu este o mulţime

"Manor" în satul Makarov districtul Yurivka - pe scena de construcţie de case. Trei ani în urmă în zona de gestionare alocate acestor oameni stranii sunt 17 hectare teren pe teritoriul abandonat livada de mere colective. Într-adevăr oameni minunati - nu a alerga ca toţi ceilalţi departe de acest Dumnezeu-părăsit satul, şi vreau să trăiesc aici. Şi aceasta în ciuda faptului că nici drumuri decente, sau chiar un magazin alimentar acolo. Şi de mărimea parcelei, care pot confunda cele mai harnici agricultori - ei nu se tem.

Privind la soluţionarea nativ (şi anume aşa-numitele lor gradina Jurowski "proprietari") - vă daţi seama că un hectar de teren - nu este foarte mult. Deoarece terenul colonişti nu vor plantare complet legume şi apoi lupta cu încăpăţânare buruieni, cadavrul întins pe pământ negru. Mult terenuri retrase din circuitul agricol pentru zonele verzi - si nu neaparat de pomi fructiferi şi arbuşti fructiferi.

- Fii atent, nu călca paducel noastre, - avertizează moşier Oksana desculţ - şi apoi a plecat fără un gard.

Aceste garduri vii densa de filiale de paducel va fi în zece ani, dar colonişti au fost în nici o grabă, nu - toate parcelele plantate, chiar şi în unele locuri şi zonele de frontieră nu sunt vizibile. Şi de ce? " Ei locuiesc-tricot rude apropiate, ajuta fiecare construi altele, de joaca pentru copii împreună sub meri.

Ghidul nostru Oksana, care numai in acest an sa mutat aici definitiv, doar luminează peste tot şi sunt gata să vorbească despre noua oră viaţa ei:

- A deschis un pui câteva - exclusiv pentru ouă. Experienţa de mult - dar, atunci când sunt vechi şi nu mai zboară - ce să fac? Eu nu le pot ucide. Si apoi, când am văzut un vultur circling - înţeleasă! Natura a tot ceea ce este foarte rezonabil - în cazul în care pui vechi sau pacient - se va efectua un vultur, şi puternică şi sănătoasă - ascunde.

În timp ce carnea de aici - nu tabuuri. Toată lumea alege ceea ce este, dar se uită la frumuseţea din jur, dreapta, nimeni nu vrea sa-l omoare: nu pui, nici o problema.
Marele zel agricole în decontare nu sunt văzute - doar o grădină obgorozhenny uchastochek mici dimensiuni de cateva sute de metri pătraţi este repartizat între gradina plante medicinale catifelat.

- Priorităţi în timp ce altele - spun colonişti - acum nevoie pentru a planta copaci şi să construiască case. O gradina de legume se vor închide mai târziu.

Casa însuşi construit

O cabana 3x4 mic pierdut printre meri - aceasta este casa lui Natasha. Ea a construit-o ea însăşi din pietrei. E adusmaterialul relativ ieftine şi cald din Crimeea şi costul patch-uri despre $ 600. Urmînd a se muta aici, în primăvara şi va marcaj casa mai mult, iar acest lucru retrogradarea un şopron.

Un an mai târziu radiokonstruktor familie Iuri Fadeyev planuri să se mute în imobiliare. Iar acum el este invitat altele ca el "proprietari" de la Jitomir şi regiunile Chernihiv, construieste o casa de dimensiunea 7h9 pulmonar în sine: în primul rând a construit un cadru puternic de lemn, şi apoi de perete bine umplute cu paie, îmbibat Muck argila. Experienţa de a construi de la proprietari - practic nici unul. Ai că anul trecut un pic în practică, practică, la un seminar pe construcţie din chirpici. Dar constructorii cu experienţă Yuri nu vrea să vadă ţara lor, şi chiar mai mult - pentru a auzi. Oh profesionişti bolnav mama ...

În ciuda protecţiei mediului, de clădiri noi, de avantajele civilizaţiei nu este de gând să dea Yuri. Casa va fi şi apă caldă de la colectoare solare, şi biokanalizatsiya, scurgerile de la care se va descompune pe aproape 99,9%,.

- Acest mod de viata pentru oameni inteligenti - este convins proprietarului. - Pentru cei care cred că propriul său cap, nu de publicitate zombie, ziare si TV despre cum să trăiască.

În timp ce cea mai mare provocare, care recunoaşte Juriului - combina vieţii pe pământ, şi în oraş.

- Apoi, vecinul meu este Harkov dreptate când a spus: vin la imobiliare - sufletul odihnă, vine la oraş - revine organismului. Doar sa-l aduc pentru a crea condiţiile să se odihnească aici şi apoi alta.

Colonistii reinvie "mort" e

Acum, majoritatea, ca noi toţi plimbare de 5 zile pe săptămână la locul de muncă, stând la birou. În viitor, proprietarii şi, deşi intenţionează să se rupă de la oraş la maxim - tot ce trebuie să crească alimente în sine, de masterat şi de îmbrăcăminte şi încălţăminte, precum şi articole de uz casnic. Şi mă las, nu - barter pentru locuitorii din mediul rural cu privire la aceleaşi produse. Cele mai multe sunt agricultori de subzistenţă!

Locale pensionar Valentina Chornoshtan a sosit recent vecinii, proprietarii trataţi cu simpatie. El speră că, prin stabilirea viaţa lor, să ia şi de vecinătate - curat lac, şi de a ajuta chiar să organizeze un magazin care nu au un 10 km de pâine pentru a merge. Coloniştii sunt grave - şi lac pentru a curăţa, şi chiar merge la scoala aici pentru a aranja - copiii ar trebui să fie învăţaţi ceva. Între timp, copiii-doshkolyata purtat toata ziua in gradina toamna, se rostogolea în iarba moale.

Desigur, nu toate opţiunea de viaţă este acceptabil. Este puţin probabil că există mulţi oameni care sunt de acord să lucreze cu mâinile sale şi, cel puţin temporar renunţe la avantajele civilizaţiei - chiar trebuie să dea viaţa şi sănătatea corporaţii în schimb pentru o toaletă cald şi TV în seara.

Lucru mai greu - pentru a găsi terenuri libere şi a lua it

În dreptul terenului declare dreptul oricărui cetăţean libertatea de a privatiza până la două hectare de teren. Într-adevăr a lua aceste două hectare - numai de entuziaşti, cum ar fi "noi proprietari"
Găsiţi o staţie pentru un simplu - puteţi individual "negocia" cu preşedintele şi a găsit în districtul hectar sau două libere - o chestiune de tehnică. Este mult mai dificil cu o echipa de viziuni similare - există doar 20-50 de hectare necesare.

Alocarea aproape de teren la Kiev pentru a le nimeni nu va fi - de ce aproape liber să dea ceea ce puteţi, de asemenea, foarte profitabile pentru a vinde. Dar, în inelul de 70-100 km de la Kiev, în care există astfel de locuri. Dar, în fapt, sunt străin precaut, teamă că le-a dat terenuri libere vor fi vândute la preţuri exorbitante. Pentru a linişti pe sateni, de exemplu, în său natal încheia un acord privind limitarea de proprietate asupra terenului. Deci, dacă nu există locuinţe pe site-ul şi au început construcţia, atunci nu aveţi dreptul să-l vândă. Dar pericolul de a se transforma în sate simplu cabana ecovillage încă. Acesta este motivul pentru colonişti sunt foarte strâns legate de selecţie a vecinilor viitor. Dos vremurile buneatochno - de la ideea de a crea o înţelegere la stadiul de diviziune a terenului este de 2-3 ani.

Autor: Olga paie / 13.10.2006 10:00
http://www.pk.kiev.ua/house/2006/10/13/100037.html

Vineri, 07 martie 2008
Vizualizări: 2590

Citiţi de asemenea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
72
Pe strada N. Dimo, în perimetrul casei 27/1, au fost mutilați mai mulți brazi, iar alții au rpmas fără vîrfuri. Mai mult...
64
Un remediu excelent, care este foarte ușor de pregătit!Sistemul imunitar este o parte importantă a funcțiilor organism...
292
Laetiporus sulphureus – Lasca galbenă.Este o ciupercă comestibilă, foarte gustoasă, apreciată ca o delicatesă, ea apare ...
111