ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Nou «Copii CuloareAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Turbulente în vremurile noastre, mulţi oameni din întreaga lume au învăţat deja: a fi un om fericit, nu este atât de mult o mulţime - doar pentru a trăi în armonie cu natura, cu lumea din jurul nostru. De fapt, omenirea de astăzi a uitat că nu trebuie să ia numai, dar, de asemenea, ceva în schimb, că nu poate trata "a resurselor naturale consumatorilor. Natura ne poate restitui în natură. Exemple - greutate. solului din Moldova, o singură dată unul dintre cele mai bogate sol negru, treptat sărăcite, este deşertificarea. Dar putem spune despre starea de râurile noastre, lacuri, parcuri, şi nu prea ... daca fiecare om, chiar şi pentru o clipă de gândire despre acest lucru, probabil, lucrurile ar fi diferite ...

În Bălţi, există oameni care nu cred că doar despre asta, dar, de asemenea, muncesc din greu pentru a face lumea noastră, chiar un pic mai frumos. Încercarea de a transforma mica "Moldova Noastră" şi înfloritoare într-o regiune frumoasa. Acest lucru, în special, asociaţiei obşteşti "Noua civilizaţie". Purtatorul de cuvant al lui Lilia Butuzova vorbit despre ideile lor şi partajate planuri de viitor.

Cred că mulţi au auzit despre cărţi de Vladimir seria Maigret "Cedrii din Rusia". Asta este de a pune în aplicare ideile descrise în aceste cărţi, şi a fost înfiinţată în 2006, "Noua civilizaţie".

"Scopul organizaţiei noastre este natura de restaurare ecologica: păduri de plantare, curăţenie râuri, lacuri şi izvoare, trăgând surse subterane a apei de la suprafata.. Acest partea noastră de activităţi care ne desfăşurăm Naţională Programul pentru combaterea deşertificării din ţara Natura însăşi ne arată greşelile din trecut, Când Uniunea Sovietică pentru alimente tăiat mindlessly jos zone imense de padure. Agricultură a fost realizată prin metode intensive, şi cei care chiar au un teren mici de teren, poate confirma acest lucru: costurile forţei de muncă sunt adesea mai mare decât valoarea de culturi. Am început să cred că, şi dacă persoana trăi în armonie cu natura,? trăi fără a distruge, dar prin sprijinirea natura pentru a ne furniza toate informaţiile necesare? "

"Am găsit o modalitate de a crea asezari de mediu.. Esenţa aceste aşezări pentru a se asigura că fiecare colonist lui au avut teren de măsurare de un hectar În această etapă, el a construit casa de prietenos materiale ecologice, să construiască o pădure mică, o grădină, să sape un iaz." Pentru a confirma adevărul cuvintelor sale, Lily mi-a aratat un film de aşezări astfel, moşii în Rusia. Oamenii s-au saturat de agitatia orasului, otrăvit de aer, aruncat oraşului şi a trece la natura, la pământ mama. creeze propriile confortabil conac mici, cultivate cu dragoste de grădină, să crească animale (nu de carne).

Care sunt constructii de case! Numai materiale naturale! Adunati prietenii, familia, prietenii şi ajuta unul pe altul, să construiască împreună. Şi nu doar ca o ficţiune ": cineva vrea un cadru de lemn, şi cineva - dus absolut casa. Pentru decoratiuni interioare, se potrivesc prea original. În vara angajate în grădină şi de uz casnic. In timpul iernii, atunci când există mai mult timp angajată în meserii, de cusut, citind cărţi. "

"În Moldova, a creat trei aşezări de mediu, oameni organizat Chişinău. Două dintre ele sunt situate în apropierea, iar al treilea - în zona Glodeni lângă Rezerva Hills sute." Pentru noi este departe, şi ne-o dorim pentru a crea un ecologice de decontare generice mai aproape de orasul nostru şi să implice cooperarea şi crearea de co-de alţi oameni care sunt interesati. am înţeles că fără o minimă în buzunar este dificil să pună în aplicare, ci din organizaţie acolo şi pentru a ajuta poporul nostru realizeze desenele lor la cel mai mic cost. Avem o mulţime video, cărţi, care explică cum să crească plante, fără săpături istovitoare, nu plivitul, nu udare, chiar şi atunci când fiecare plantă, inclusiv a buruienilor, vă ajută să creascăaltul. Iar gustul acestor plante este destul de diferită. Şi recolta de o sută, de exemplu, iese mai mult, şi este mai variat decât metoda uzuală de cultivare. "

În ignoranţă, unii oameni de apel sectă anastasievtsev. Dar acest lucru nu este cazul. Unii dintre ei sunt creştini, şi yoga, şi adepţii altor culte. Dar, ca în orice direcţie, dezvoltarea spirituală este foarte important - se ridică omul la un nivel superior, oferă o oportunitate de a se înţelege, recâştiga pace, putere şi încredere. Ei au propria lor religie, nici ritualuri obligatorii, idoli, iar ideile lor sunt bazate pe studii de psihologie şi să se concentreze pe ceva care toată lumea a fost doar un om: imposibilitatea de a schimba viaţa lor, în speranţa de mai mult pe puterea lor, cunoştinţe şi idei, nu se tem să fiu sincer şi tip deschis, şi fericit de a trăi conştient şi-a dat dragoste si caldura altora.

"Esti precum şi lumea din jurul tau" Deci, cand o vezi.. Văd lumea asta este luminos, frumos. Lumea mea, felul meu - lumina. Cum vedeţi viaţa ta, cum crezi, este de o importanţă capitală. După aceea am vedeţi acum? Oamenii critică guvernul, primarul, superiorii săi în loc de a lua o responsabilitate puţin pentru ei înşişi şi despre ceea ce cred că acestea se pot face. Ca urmare, acestea creează care intră în conflict, lumea de agresive, care este acum live. Aş încurajeze toţi oamenii doar vis despre Visând la un viitor fericit luminoase,. visezi despre puterea de guvernământ, vor să vadă că de anul viitor va fi alegerile parlamentare şi prezidenţiale.. În cazul în care fiecare persoană, cel puţin câteva minute pe zi, doar de gândire despre cum el ar vezi viitorul preşedinte, atunci această persoană şi se va lua postul nu-mi amintesc care unul dintre marii oameni a spus că "oamenii au un government pe care o merită - şi acesta este exact modul în care este.. Am crearea imaginii a gîndirii sale. Trebuie să se gândească la frumos şi bun, şi în timp ideile noastre vor fi încorporate în viaţa reală. "

Tamara Kirik
Bălţi ziarul Gazeta »№ 9 (14)

Miercuri, 23 aprilie 2008
Vizualizări: 2106

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
254
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
153
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
266
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
107