ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Noua generație, cine sunt?
 

Generația actuală trăieşte în condiții atunci când nu mai este timp să joci în jocuri glamuroase. Noua generație de oameni înțeleg și sunt conștienţi de responsabilitatea  pentru îmbunătăţirea şi renaşterea acestei planete care cade pe umerii lor.

  • Acești oameni sunt preocupaţi de purificarea naturii, modificarea ordinii mondiale care duce planeta spre distrugere.
  • Aceste persoane preţuiesc valorile pline de încredere în  dragostea pentru viaţă, familie, conștiință și onoare. Pentru ei sunt clare și evidente, capcanele societăţii care încearcă să prindă în mrejele sale oamenii lipsiţi de voinţă, tentați de faimă, bogăţie, idealuri și aspirații false.

  • Aceşti oameni sunt pe deplin conștienți de responsabilitatea lor pentru prezentul și viitorul planetei și fac tot posibilul, fiecare la locul său, pentru a semăna înțelegerea, percepția lor a realității printre prieteni și rude, trezindu-le dintr-un vis liturgic social, arătând falsitatea evenimentelor care se petrec pe această planetă și descoperind adevăratele valori, care nu pot fi nici măsurate, nici cântărite sau cumpărate.
  • Acești oameni pretind la un adevăr care este simplu, evident și direct. Ei îşi găsesc puterile în sursa de iubire și întorc totul ce au învățat altor oameni. Fără speranţe la o recunoaștere,  proslăvire sau admirare. Cea mai valoroasă recompensă pentru ei este posibilitatea însăşi de a face ceea ce  pot face. Ar fi mai bine să spunem că ei sunt ghiduri ai evenimentelor și proceselor care se întâmplă cu ajutorul lor. Şi prin urmare nu se aşteaptă la alte premii, decât cea care le este dată conform capacităţilor, posibilităţilor de a îndeplini acele fapte şi a pronunţa acele cuvinte care trec prin ei şi cu ajutorul lor. Ei ştiu că faptele lor aduc folos omenirii și pace pentru întreaga umanitate, și acest lucru este una din cele mai mari recompense pentru cei care fac lucruri utile și plăcute lumii.

  • Noua generație a înțeles că nu există altă fericire sau altă cale spre dezvoltare și autoperfecţionare, decât cea de iubire și grijă pentru sine și cei din jur. Și nu există altă fericire, decât ceea universală.

 

Autor: Serghei Piciughin

Sursa: vk.com

ABONAȚI-VĂ
Luni, 15 aprilie 2013 14:02
Vizualizări: 2424

Citiţi de asemenea

Totul răspunde. Iar noi uneori nici măcar nu ne gîndim la ceea ce aducem pe lume......
109
În Elveția, o femeie a crescut doi lei.Autoritățile i-au confiscat pentru grădina zoologică. 7 ani mai tîrziu, o femeia ...
112
Oamenii de știință ruși au făcut totalurile unui experiment care a durat 24 de ani în pădurile din regiunea Moscovei. În...
737
Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
780