ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Noua piramidă din Bali, s-a dovedit a fi mai înaltă decât cea egipteană, din Gizia
Recent, într-o zonă muntoasă din Java de Vest, în Garut, Indonezia, a fost descoperită o piramidă foarte înaltă. Până în prezent aceasta a fost considerată un munte obişnuit. Şi oamenii locali au amenajat grădini, pe pantele lui.Însă recent, oamenii de ştiinţă din Germania au atras atenţia la faptul, că "muntele" are o formă foarte regulată.

 

După efectuarea lucrărilor topografice necesare, precum şi măsurarea rezistenţei straturilor geologice, cercetătorii germani au stabilit că structura acestui "munte", puţin probabil, reprezintă o formaţiune naturală. Cu ajutorul analizei de carbon a stratului de sol superior fertil, s-a reuşit să se determină vârsta aproximativă de 6000 ani î.Hr. La rândul său, stratul inferior solid este datat de 7500 î.Hr.

Înainte de testare, oamenii de ştiinţă germani, au efectuat săpături. Ca urmare, ei au reuşit să găsească nişte inscripţii necunoscute pe pietrele piramidei, care au fost îngropate sub straturile de sol. Potrivit experţilor, dimensiunea piramidei este mai mare, decât Marea Piramidă din Gizia.

Profesorul Bonatts, de la Societatea Ştiinţifică Est-germană (Deutsche Orient-Gesellscaaft) consideră ,că înălţimea piramidei din Bali ,constituie 200 de metri. Potrivit estimărilor lui, ea a fost construită aproximativ cu 10 000 de ani în urmă.

În curând pe insula Bali, oamenii de ştiinţă vor desfăşura o conferinţă de mare amploare, în cadrul căreia vor încerca să găsească modalităţile de accelerare ale săpăturilor noii "Mari Piramide".

 

Autor: Andrei Fedorov  

 

 

Sursa: kartinamira.info

 

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 13 aprilie 2012 12:31
Vizualizări: 3928

Citiţi de asemenea

Un copac frumos banyan pe plaja Waikiki, Hawaii...
19
Nu există oameni care nu au nimic bun în ei, la fel cum nu există oameni absolut răi. În fiecare suflet există și bune ș...
53
Lansarea incitantă a Inițiativei pentru antreprenoriatul feminin la începutul lunii octombrie a oferit femeilor o ocazie...
65
Doar că majoritatea oamenilor nu știu despre acest lucru, motiv pentru care apar toate nenorocirile lor. Și primul mirac...
61