ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Noua sate din Rusia, sau cum să schimb un apartament confortabil la Moscova pentru retragerea din SiberiaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translateZiar: "timp si bani" Problema 36 (2,491)
pe 28-02-2007


Ce ciudat, ciudat, chiar şi uşor misterios se întâmplă în lume Rusă - oameni care doar ieri prospere în toate privinţele, brusc scoase din casele lor, aruncând confortabil,-a câştigat un apartament de greu, să cumpere o casă într-un sat în pădure, în câmp deschis , pe malul râului ... Acest fenomen nu a obţinut încă o masă matura cu adevărat, dar este foarte pronunţat, în special în rândul persoanelor de un anumit cerc. De exemplu, printre oameni aproape de mine, am inceput sa observ mult timp în urmă un interes în această Rusă noua "moda".

casă Astfel, din, prietenii nimic nu o observat anterior acest lucru, brusc, a anunţat că a cumpărat un hectar de teren în câmp deschis, unde va construi o mosia familiei, înconjurat de manie acelasi. Sau de băut într-un fel de ceai cu vechiul său prieten, acum un bancher de succes (el are toate standard: două apartamente, două maşini, două soţii, locul de muncă 12 ore pe zi), după un alt piloţi, el ar deschide brusc în sus: "Stii, eu asa vreau totul picătură şi mergeţi la un loc la distanţă. Nu este-mo-gu, agitând. Si apoi a auzit în această primăvară, o tanara câteva familii pe bărci şi plute ridicat ancora din oraşul nostru pe râul, că undeva acolo, pentru 500-600 mile de teren, să construiască case, soluţiona în jos, menaj. Unul dintre bărbaţi, a găsit-minded oameni ca tocmai am primit împreună şi inotat. Prin cădere a promis să se întoarcă, dar nu sa mai întors, lăsând iarna. Pe scurt, deja restante si nu poate fi nimic despre acest lucru.

Ceva se întâmplă la noi, şi amploarea unui intreg popor. Si surprinzator, principalul nostru predicatori - televiziune şi ziare - este un fenomen incontestabil încăpăţânare încearcă să le ignore.

Noi imigranţi din Rusia pot fi împărţite în două tipuri:-numitul linişte repatriate aşa că atunci când omul însuşi nu a fost pe deplin constienti de ceea ce pentru, doar în cazul în care dobândeşte o casă din sat, care devine treptat locuinţe principală; În al doilea rând, aceasta a vizat imigranţi, acestea sunt acest lucru din motive ideologice, acestea tind să creeze în suburbiile din localitati intregi, sau, mai exact, Rusă sate noi. Pentru a face aceasta ei oblyubovyvayut unele caseta de frumoase sau sat cale de disparitie, care este împărţită în mod egal şi re-colonizeze, spre deliciul a administraţiei locale. Deci, astăzi, la periferia de orice mai mult sau mai puţin mare oraş poate găsi cu uşurinţă un nou tip de sat, ai cărui locuitori au fost dispuşi să trăiască în noi Rusă, adică fără agresivitate, invidia, beţia, blasfemie şi obligatorii alte componente ale zi cu zi din Rusia vieţii moderne. Moscova este aşezări, cum ar fi, în general, un inel, creând în periferice oaze de viaţă fericită. După ce am turneu, chiar unele dintre ele, încercând să înţeleagă ce acest nou Rusia este în creştere, la periferia acestuia? Şi nu pentru un moment regretat timpul petrecut şi bani - mai mult ca oricând pentru o astfel de perioadă mică de timp nu am văzut atât de multe fericit Rusă.

Dar Dumnezeu este cu ei, cu toate aceste vissarionovtsami, Tolstoyans noi, acestea nu sunt cauza. Şi în acel moment este copt. Ei au avut nimic de-a face cu asta. Doar unul dintre primii cedat la starea generală de spirit. Acum, atât de mulţi au început să viziteze şi uneori neaşteptate idei ciudate, iar oamenii au început brusc să se întrebe cum a ieşi din robia societăţii, familiar din copilărie, sau lipsit de raţiune şi progres fără sfârşit, consumerismul gol. "Nu se poate, la urma urmei, un efort viaţă să cumpere cizme de ultimul model" - ca "una dintre companie mea. Între timp, un număr foarte mare de oameni trăiesc doar pentru acest scop.

oraş După ce am vizitat o casă de ţară a unui magnat local, acolo unde ExercitareaRealizarea eficacităţii a servit ca prietenul meu bun - o mare casa-muzeu pe malul marelui fluviu, cu teren de tenis acoperi unele rare. În calitate de proprietar a două fabrici, el ar putea permite o astfel de fleac. Şi aceasta este nu numai o problemă. Nu am putut înţelege unul, de ce proprietarul acestei case, cu un apartament frumos în oraş, aveţi nevoie în fiecare noapte să se grăbească în pustia aceasta să-şi petreacă noaptea în linişte de o casă la ţară, pe malul râului şi în dimineaţa următoare din nou pentru a reveni la acest oraş? Da, el a doroguschy "Land Cruiser", cu o duzina de airbag-uri si se depaseste 50 km de aproximativ treizeci de minute. Totusi, pentru care el întotdeauna scos din lume, în a cărui sediu a fost direct implicat, şi pierde atât de preţios să-l un minut?

Pentru o lungă perioadă de timp nu am putut înţelege un lucru. De ce aceasta dorinta de a scapa din oraş sunt mass-media tăcut, atît de mult cu privire la orice senzaţie? Apoi a dat seama că a scris despre pericolul lor. Atunci când o persoană pentru nici un motiv să schimbe un apartament confortabil in retragere taiga, el, fără să ştie, să submineze bazele oricărui stat şi, în special, în care trăieşte. Şi Doamne fereşte, că scapă de sub control. Odată ce acestea încep să scrie, să vorbească, trage, atunci cu siguranţă va primi o reinstalare cu adevărat masivă şi va creşte în cel mai autentic "dezastru naţional". Prin urmare, acesta a calificat drept o dată constrânsă de căderea inevitabilă a dolarului. La urma urmei, nu este un secret faptul că majoritatea mass-media aparţin aceluiaşi "om" - de stat sau cel puţin acestea sunt sub supravegherea sa vigilent. Acest lucru este deosebit de evidentă în provincie înainte de următoarele alegeri de primar sau de acelaşi guvernator, atunci când toate mass-media l-au jurat în dragoste.

Şi cine nu-l aduce în sus, că, în cel mai bun, curea noroi.

După ce am observat că una dintre cele mai plimbare-prin astăzi pentru a imprima - Acest articol despre credincioşii vechi. Nici o persoană sensibilă într-o revistă sau ziar de astăzi nu va renunta articol despre credincioşii vechi. Adevarat, ei scriu rar, dar asta pentru ca scris este nimic special la, credincioşii vechi extrem de secretos, iar acest lucru secretul - parte din lumea lor, care îi ajută să supravieţuiască. Iar faptul că foarte disperat îngălbenite "Komsomolskaya Pravda" dedică credincioşii vechi, cel puţin, rândul său, şi publicarea doar text pozitiv, vorbeşte volume. Pentru ziua de azi, toţi cei implicaţi în această problemă, deoarece aşa sa întâmplat că credincioşii vechi, care locuiesc în afara societăţii familiare pentru noi, fără salarii şi pensii (de groază - Ei refuză să pensiile!) Nu au avut, spre deosebire de noi, nu dificultatilor materiale, da naştere la copii peste şi peste şi trăi în armonie cu natura si cu Dumnezeu. Credincioşii vechi au un răspuns la această întrebare este cu încăpăţânare doreşte. Şi care nu au putut aştepta nici mai mult, rezultând o noua moda, care merge de la oameni insides rus, să adune lucrurile noastre, vârfuri şi plimbare plat în mediul rural, în pădure, pe gospodărie, departe de acest Antihristul ", a lumii", unde în linişte şi a obţine răspunsuri la întrebări .

PS Cred că ţări străine nu se tem de noul nostru "moda" pentru viaţa la ţară, este pur boala noastră. Spune-mi te rog, cum poate o astfel de dorinta de a vizita japoneză şi puţină franceză? Dar unde se duc cu asta? Din nou în acelaşi Rusia. Judecător pentru tine cât de mult este de stânga din ţările în care astăzi, la zece kilometri de oraşul a început deja păduri virgine sau taiga netrecut? Pentru Rusia, aceasta este încă o normă. Ce pot să spun, în cazul în care mersul pe motocicleta pe pădurea de lângă Moscova, am întâlnit o dată ... cu ursul, aproximativ 40 de kilometri de capitala! Şi aceasta este zona cea mai dens populate din Rusia. Nu, aceasta este doar problema noastră, un vis sau o boală, dar poate fi toate luate împreună, şi am avea cu nimeni, nu mergi la share. Ca şi cum am fost întrebat despre ea. Dar nimeni, dar noi, nu este necesar.

Andrew centurion

Joi, 05 iulie 2007
Vizualizări: 4476

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
220
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
189
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
126
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
194