ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Noua tehnică cu eficiență înaltă

Compania "ATC-"Agrotehcomert", care face parte din DAAC Hermes grup și este dealerul oficial al fabricii ruse ”Rostselmaș” (Ростсельмаш), în cadrul primului festival agricol ruso-moldovenesc ”Ziua cîmpului” a prezentat noi modele extrem de eficiente de tehnică a acestei întreprinderi ruse – combina de recoltat de clasa a treia NOVA 340, combina de recoltat de înaltă performanță Torum 750, tractorul puternic, de înaltă performanță RSM 2375, precum și produsele companiei ruse constructoare de mașini SA "Клевер", care produce remorci și agregate pentru tehnică agricolă, sub brandul "Rostselmaș".

Gama largă de tehnică prezentată va prezenta un mare interes pentru fermierii moldoveni, deoarece se deosebește prin calitatea înaltă, performanță excelentă și preț accesibil.

Așa cum a spus pentru Noi.md directorul de vînzări în regiunea Europa a "KZ "Rostselmaș" Anton Malîhin, compania a prezentat în Moldova o linie de combine și tractoare.

"Aceasta este o tehnică de recoltare, foarte importantă pentru producătorii agricoli, deoarece recoltarea este un moment foarte responsabil. Și noi, ca producători, oferim o linie completă pentru gospodării de orice dimensiune, de la gospodării mici, pînă la cele mai mari. Vom alege pentru fiecare o mașină care va corespunde cerințelor sale și va efectua calitativ procesul tehnologic, astfel încît agricultorii să poată strînge roada la timp", - a spus el. Anton Malîhin a subliniat că compania "Rostselmaș" oferă în Moldova o gamă largă de tehnică agricolă și mașini. Aceasta este, în principiu, tehnică de recoltare.

"Astăzi, pe piața Moldovei sîntem prezentați pe scară largă și, în același timp, ocupăm primul loc după vînzări", a spus el.

Directorul de vînzari pentru regiunea Europa a "KZ "Rostselmaș" a amintit că anul trecut, compania a prezentat pe piața din Moldova noul său tractor, o mașină cu o capacitate de 375 de cai putere, care deține caracteristici magnifice de putere, se deosebește prin siguranță înaltă și universalitate mare, ceea ce înseamnă că este perfect pentru orice teren. Dintre noutățile companiei, în acest an în Moldova este prezentată și o gamă largă de echipamente de remorcare. "Aceasta este noua mașină cu remorcă pentru aplicarea îngrășămintelor lichide la rădăcinii, mașina este unică și foarte interesantă", a menționat Anton Malîhin.

Vorbind despre tehnica înalt eficientă a Rostselmaș, prezentată în cadrul primului festival agricol ruso-moldovenesc ”Ziua cîmpului", șeful departamentului de vînzari combine "Rostselmaș" în Moldova a companiei ATC-Agrotehcomert, Oleg Iarov a menționat că în ajunul expoziției "Moldagroteh", s-a decis demonstrarea tehnicii în habitatul său natural, adică în cîmp.

De data aceasta, compania a prezentat aici trei unități de tehnică de înaltă performanță de la "KZ Rostselmaș".

Prima este o combină de recoltare cereale de clasa a treia NOVA 340, cu o putere de 180 de cai putere. Ea este foarte ușor de manevrat și compactă. Este excelentă pentru gospodăriile mici și mijlocii, precum și pentru gospodăriile care au mai multe terenuri mici. Această combină poate fi urcată într-un eurotir și scoasă din cîmp. Este ușor de utilizat, are toate opțiunile necesare de confort în mașinile agricole, este dotat cu aer condiționat pentru vremea caldă și încălzitor pentru funcționarea în perioada rece a anului.

În afară de combina Nova 340, în cadrul primului festival agricol a fost prezentat și tractorul agricol RSM 2375, dotat cu 380 cai putere. Acesta este un tractor articulat cu tracțiune integrală de înaltă performanță și extrem de funcțional, datorită designului și a dotării sale.

Cadrul articulat îi permite să lucreze pe reliefuri complexe, fără a pierde contactul cu cîmpul sau cu pămîntul. Tractorul este echipat cu un bară de agățat în trei puncte. De el poți agăța diferite echipamente. Există o bară de tracțiune pentru a atîrna unități de remorcare. Tractorul este echipat cu un motor american Cummins de 380 de cai putere, o cutie de viteză manuală Okubo de producție japoneză, reductoare externe ușor de întreținut și resurse ridicate. Deci, tractorul este ușor de întreținut și este perfect pentru persoanele care au lucrat cu o tehnică simplă cu control mecanic, are un minim de automatizare pentru o muncă sigură zi și noapte.

Pe lîngă tractorul RSM 2375 și combina Nova 340, agricultorilor moldoveni le-a fost prezentată și combina de recoltat cereale TORUM 750 de înaltă performanță. Acesta este o combină puternică cu rotor, cu un sistem unic de treierare patentat.

"Acesta este un rotor cu un profil rotativ. În afară de rotirea rotorului, se rotește și puntea în direcția inversă de rotație a rotorului cu o frecvență de 8 rotații pe minut, ceea ce permite utilizarea suprafeței concave la 360, împiedică formarea zonelor moarte și previne înfrînarea rotorului. În plus, zona concavă are trei secțiuni de treierat care permit stabilirea unui decalaj de treierare într-una din secțiuni. Datorită acestuia, masa este treierată de trei ori cu o singură rotire a rotorului spre deosebire de treieratul în cazul rotoarelor obișnuite Acest lucru implică o performanță îmbunătățită precum și posibilitatea de a lucra pe cîmpuri înfundate sau umede. Combina și tractorul sînt în premieră la noi. Ele sînt o premiera pentru Moldova. Iar combina NOVA 340 a fost prezentată încă în anul 2018. De atunci am vîndut deja peste 20 de unități de această tehnică", a declarat Oleg Iarov.

Potrivit lui, la acest eveniment a fost prezentată și producția SA "Клевер" - o întreprindere care produce utilaje de remorcare, precum și adaptoare, tehnică de tractare sub marca "Rostselmaș".

În special, a fost prezentat aplicatorul de îngrășăminte lichide RSM AF-3800. Această unitate va permite aplicarea îngrășămintelor lichide complexe direct la rădăcina plantei. De asemenea, a fost prezentat pulverizatorul RSM TS-3200 cu un rezervor de 3200 litri, echipat cu un sistem de poziționare GPS și computer.

"Se indică parametrii cîmpului, repartizarea cîmpului, se instalează un monitor în cabina tractorului, iar mecanizatorul pe monitor controlează, urmărește procesul de pulverizare. Este, de asemenea, ușor de configurat și întreținut. Este excelent din punct de vedere al siguranței", a spus Oleg Iarov.

Potrivit lui, cel mai mic exponat prezentat la expoziție, dar nu mai puțin important, este presa de baloți PPT -041 Tukan 1600. Se combină perfect cu tractoare de putere mică și este perfect pentru fermele mici, care au șeptel, pentru balotarea resturilor care rămîn după recoltarea cerealelor, a culturilor cu spice.

Toate aceste tehnici pot fi găsite în cadrul primului festival agricol ruso-moldovenesc ”Ziua cîmpului" și la compania "ATS-"Agrotehcomert", unde fermierii vor fi întotdeauna primiți cu bucurie și li se va oferi o gamă largă de mașini agricole de înaltă calitate, performanță și la prețuri accesibile.


ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 03 octombrie 2020 13:53
Vizualizări: 1314

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
336
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
653
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
804
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
535