Nu-e-hrana omului

/ Vizionări: 1842
Tag-uri: , , ,

Не еда человека

Suspiciunile se confirmă. Într-un document publicat în revista medicală „The Lancet Oncology”, Centrul Internaţional de Cercetare a cancerului (CIRC), agenţie a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), a calificat consumul de carne roşie ca „probabil” cancerigen pentru om” (Grupa 2A). Produsele din carne prelucrată termic au fost clasate ca „cancerigene pentru om” (Grupa 1). Acestea sunt concluziile Institutului Naţional al Cancerului (INCa).

„Aceste rezultate confirmă recomandările sănătăţii publice actuale, care apelează la limitarea consumului de carne, potrivit dr. Christopher Wild, director al CIRC. În acelaşi timp, carnea roşie are valoare nutritivă. În consecinţă, aceste rezultate sunt importante pentru a permite guvernelor, precum şi organismelor de reglementare internaţională să efectueze evaluări privind riscurile şi găsească un echilibru între riscurile şi avantajele consumului de carne roşie, precum şi carne prelucrată, pentru a formula cele mai bune recomandări alimentare posibile.”

5 alimente care omoară natural celulele canceroase din corp
5 alimente care omoară natural celulele canceroase din corp

Termenul de carne roşie cuprinde „toate tipurile de carne provenind din ţesuturi musculare de mamifere ca vita, viţelul, porcul, mielul, oaia, calul şi capra”. Produsele din carne prelucrată fac ele înseşi din carnea care a fost transformată par sărare, maturare, fermentare, afumare sau alte procese aplicate pentru a spori aroma sa sau pentru a termic a conservarea sa”.

„Carnea prelucrată conține carne de porc sau vită, însă acestea pot conține de asemenea alte tipuri de carne roşie, subproduse, cum ar fi sângele”, precizează CIRC. Este vorba de jambon, crenvurşti, precum şi carnea conservată.

Cum să ne exprimăm mai clar? Nu CONSUMAȚI carne prelucrată și mai ales nu hrăniți cu ea copiii!

 

Sursajc.md

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137