ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Nu există mai multe persoane gratuit?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

După ce, destul de recent, a existat un sistem de sclav.

În acelaşi timp, oamenii trăiau în pace - mai bine, altele - mai rău. Dar ei, de asemenea, aşa cum noi percepem acum realitatea actuală, ca o chestiune de curs. Aceasta a fost cea mai mare parte. Au trăit bine, pentru că părinţii lor, atât trăit. În principiu, acestea au fost nicio diferenţă în ceea ce sistemul social de a trăi. Acestea au raportat acest lucru doar nu cred.

Au fost altii care au trait, prin însăşi existenţa sclaviei. standardul lor de viaţă şi prosperitate depindeau de disponibilitate a sistemului de sclav, aşa au făcut toate eforturile pentru a face acolo.

Dar au existat oameni care au dorit să schimbe atitudinea pentru a însuşi conceptul de sclavie. Ei aveau sa intamplat, ca noi toţi pot vedea, din cauza sclaviei în forma în care aceasta nu a fost anterior există.

Spun "în" formă, pentru că în zilele noastre există sclavie, este pur şi simplu a evoluat. Dacă înainte de sclavi au fost majoritatea societăţii, acum au devenit sclavi. Toate au devenit sclavi ai sistemului. Există puţine persoane gratuit. Dar, la fel ca acolo sunt cei care nu-mi pasă. Iar cei care beneficiază acum această situaţie.

Sistemul capturat toate sferele importante ale vieţii: sănătate, educaţie, alimente, cazare ... Prin urmare, se pare că, fără sistem nu poate supravietui. Dar acesta este numai o impresie aparentă. Pentru fiecare dintre domeniile în care societatea a stabilit sistemul, există o alternativă. Este pur şi simplu este puţin cunoscută, şi dezvoltarea şi succesul său de o suprapunere de zgomot mare de informaţii.

Nu este scopul nostru de a câştiga sau de a bloca sistemul de zgomotul de date. Scopul nostru este de a reuni cei care caută libertatea şi sunt gata să acţioneze. Pentru a face un exemplu personal pentru a inspira pe cei care sunt încă "nici o diferenţă".

Mai puţine persoane, care vor sprijini sistemul, să-şi petreacă timpul ei de viaţă, cu atât mai puţin va fi impactul acesteia asupra tuturor.

De exemplu, vii fata Tanya undeva frumos. Ea a asezat sa lucreze in companii farmaceutice. Şi, după cum a fost talentat, a fost capabil să găsească o cale de cea mai bună modalitate de a transmite către potenţialii clienţi că drogurile au devenit cei care au lansat compania lor, mai degrabă decât concurenţii. Toate nimic, dar conceperea o mutare de succes pentru a promova produsele, ea a consolidat sistemul de îngrijire a sănătăţii pentru oameni. Dar nu putea face asta. Şi de a folosi talentele lor nu minte, ci pentru oameni. De exemplu, să câştige prin predarea cum să fie sănătoşi, fără a recurge la medicament.

Sau, de exemplu, un fel de om bun Serghei, a găsit de lucru în fiscale. Sub presiunea de la superiorii săi ar putea da seama cum de a stoarce de afaceri N-lea suma de bani. Experienţa de servicii proprii său fiscal replicat în jurul ţării, şi a primit mai multe fonduri de capital. Şi mai mulţi bani, prin urmare, vor fi transferate în străinătate şi să se stabilească în bănci occidentale.

De ce Serghei a făcut-o? El ştie că regiunea necesită investiţii. Şi aş putea fi ghicit că relaxarea de mici întreprinzători, a pus înapoi dezvoltarea întreprinderilor lor. Şi de aceea regiune nu beneficia de acele bunuri şi servicii care ar putea fi obţinute fără o intervenţie "om bun" Serghei.

Apropo, antreprenorul nu are bani de imprimare, le foloseste ca o resursă. Deci, în fapt defavorizate antreprenor Serghei doar o anumită cantitate de resurse. Bani, de asemenea, vor fi retrase de la cei care le au, care este, de la populaţie. De ce Serghei necesare pentru a asista sistem pentru a jefui vecinii lor, cunoscuţii, prietenii, rudele şi tine? Dar el ar putea face acest lucru pentru a beneficia ei înşişi şi alţii.

Exemple pot scrie o mulţime. Şi fiecare dintre ele vor fi obţinute, care nu o persoana rea, rău, nimeni nu vrea. Dar acţiunile sale aduce reale, chiar dacă nu imediat perceptibile, rău.

Doar în momentul de sclavie a ajutat cineva de captură sbezhavshx sclavi, cineva i-au ajutat să-şi vândă, să livreze, să menţină. Şi altcineva toate acest lucru este justificat şi a susţinut că acesta este modul în care aceasta ar trebui să fie, că sclavia - este corect.

Acum, în ceea ce priveşte forma, totul sa schimbat. Şi conţinutul tuturor a rămas ca înainte. Schimbarea formei de mulţi au fost luate, istoria dovedeşte că de conţinut nu este schimbat. Scopul Prin urmare, nu avem stabilite - pentru a schimba sistemul. Scopul nostru nu este să fie schimbată în "mai bine" pentru toate. Suntem sub rezerva de a ne schimba şi ei înşişi pentru a îmbunătăţi viaţa lor. Când toată lumea va viata, schimba viaţa întregii noastre. În plus, rezultatele din fiecare va depinde numai de el însuşi, dar vor fi vizibile acum, dar nu şi în viitor luminos îndepărtat.

PS Şi acţiunile dvs. acum, care parte?

Ginter Dmitri
13/12/2004

http://www.gordia.ru/cj.php

Joi, 10 ianuarie 2008
Vizualizări: 2234

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
102
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
98
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
115
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
363