ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Nu puteţi vinde vodca si tigariAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Fenomenul de afaceri ortodoxe. discutate în reprezentanţii Omsk de afaceri şi biserica. Căutaţi modelul economic pentru ţara angajate în tabelul participanţilor-spirituale rotunde şi economia morală - un nou tip de economie a Rusiei în "secolul XXI, a avut loc pe 23 aprilie.

Numele evenimentului a fost modelat pe carte, al cărei autor este Rev, rector al Institutului de Business Ural Minaylov Alexandru, care a venit cu câteva zile în Omsk. În opinia sa, un nou tip de management în ţară va fi posibilă numai în cazul în care dreptul la educarea tinerilor.

- Studentii nostri sunt toate salut. Pentru noi acest lucru este un mare succes, care sunt mândru. Studentii nostri nu fumează. Cei care fumeaza, noi le oferim trei luni să renunţe. În caz contrar, putem contribui. Au fost cazuri, şi cu un sfert de ani reţinut. Am fost duc o lupta cu faptul că fetele nu au mers în pantaloni, dar încă la 100% nu au. Institutul a introdus o încălţăminte detaşabil. Sarcina noastră principală este de a educa antreprenorii, care au o bază spirituală. Cadrele didactice ar trebui să fie, de asemenea, schimbat. El însuşi trebuie să se străduiască să trăiască în conformitate cu poruncile lui Dumnezeu, - a spus rectorul.

În plus faţă de educaţia spirituală în institut şi studenţii sunt predate de bază de afaceri reale.

Ca tatal lui Alexandru, Institutul Ural de afaceri este inclusă în Uniunea-constructii Intreprinderi maşină din regiunea Sverdlovsk, cu design patentat. Lucrări la Institutul si un hotel, în care, cu toate acestea, până la două numere.

Nu este o idee de a face şi alte întreprinderi. Provocarea reprezentată aşa - fiecare profesor ar trebui să aibă loc de muncă lui. Numai în cărţi de afaceri nu învaţă într-adevăr, - a spus tatăl lui Alexandru.

Pentru a delibera cu un invitat de la Ekaterinburg a decis directorul "Compania" J & Es "Julia Privalov, spunând că fumatul nu este neapărat face cu măsuri administrative.

- Tinerii care au venit să mă vadă locul de muncă, în majoritatea cazurilor, fumatul. Dar acest obicei prost nimeni nu s-au luptat. Până în prezent, echipa nimeni nu fumeaza. Nu sunt sigur că acest lucru ar trebui să elimine cumva este o chestiune unei culturi a întreprinderii, - a spus directorul.

Preotul, rector al Facultăţii de Teologie Dmitri OLIHOV remarcat faptul că toate activităţile umane ar trebui să fie îndreptate către mântuirea sufletului său. El a menţionat că antreprenorii au o concepţie greşită că afacerea - este rău şi murdar de afaceri. De fapt, nu este. Cu toate acestea, el a adăugat că de afaceri trebuie să fie morale, şi aceasta în nici un caz nu pot fi tranzacţionate vodcă şi ţigări.

Comunitatea de afaceri nobil a spus preşedintele ICAD piramida siberiana Andrei Nikitenko, să anunţe lansarea proiectului "ancestrale case din Siberia." Potrivit acestuia, un număr de oameni de afaceri Omsk cumpărat 800 de hectare de teren în scopul de a
"Oamenii le permit să trăiască." Care sunt antreprenori implicate în proiect şi că oamenii vor trăi în buyout teren, nu domnul Nikitenko raportate. El doar a menţionat că acest teren va fi construit case individuale, a meşteşugurilor şi şcoala ceramică, câştiga o zonă turistică, vor fi cultivate ierburi nutritive.

Dacă ştiţi conţinutul proiectului "ancestrale case siberiana", postat pe Internet, puteţi găsi aici o mulţime de lucruri interesante. De exemplu, siberian imobiliare "este poziţionat ca o auto-conţinute univers mici, cu atmosfera sa speciale proprii, legile, obiceiurile şi ritualurile, care este situat 45 minute de centrul orasului. De aşteptat, chiar, că nu va fi variat de forme alternative de energie, obţinută cu ajutorul generatoarelor eoliene, vetrokotlov, panouri solare si baterii. Cu toate acestea, proiectul nu spune o singură linie, cioplitko este acest rai pe pământ va costa muritorii de rând.

Rectorul de Biserica Sf. Nicolae din satul Serafim ferma Karmanova Sargatskoe zona blagoustraivaet propriile mâini. Cu toate acestea, plângându-se că băncile nu-i dau credit pentru însămânţarea al patrulea şi înfiinţarea a exploataţiei.

- Suntem trei ani au nici o datorie. În acest an, a încercat să intre în comuniune cu băncile, nu pentru că acolo este interesantă, dar deoarece au nevoie să se dezvolte. Ne-ar dori să aibă o cireadă de vaci de muls, echipamente de răcire. Noi nu vom procesa, vrem să mergem la fabricile de lapte, cu produsul lor - lapte manastire Nikol'skii - a spus
Serafim.

Tată, tu eşti Guvernului, vreau sa spun centrale, accesat? - Întrebat Minaylov Alexandru.

M-am dus, nu voi vorbi cu oricine, şi mi-au spus, domnule, nu eşti format - a spus Serafim.

Pentru a nu contacta băncile, el a propus crearea societăţilor de ajutor reciproc, care ar fi contribuit antreprenori ortodoxe. Serafim a arătat că o gospodărie medie din lucrători conştiincioşi primi 19 de mii de ruble, iar în acest an a fost plătită chiar şi la 13-lea salariu.

Ne-am format o comunitate în cazul în care împărtăşim cu toţii de forţă de muncă. Exista vite, viţei, curcani de marimea unei oi. Costul este minim, deoarece sa fâneţe, păşuni. Tehnica de noi oamenii ortodoxa a dat - tractorul american, de recoltat. Am reconstruit o gradinita, incearca sa vanda obiecte de artizanat pe Internet - rectorul adăugată a Bisericii Sf. Nicolae.

El a mulţumit, de asemenea, antreprenorii ortodox care ajuta economia sa, inclusiv o masă rotundă la care au participat directorul general al "Titan-Agro" Iuri Sutyaginsky.

Eu, ca şef al companiei petrece politici, care se bazează pe respectarea preceptelor din Biblie. Unul dintre domeniile de activitate - agricultură. Ne-am dus în pământ, aratul, semănatul. Relansarea terenuri abandonate nu numai în teritoriul regiunii Omsk, dar şi în Krasnodar - director mărturisit.

http://kvnews.ru/business/10864/

Joi, 07 mai 2009
Vizualizări: 2303

Citiţi de asemenea

Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
47
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
120
Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
205
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
185