Nunţile verzi devin populare în Rusia

/ Vizionări: 3832

Nunţile verzi devin populare în Rusia 

 

Nunţi verzi (continuare)
Nunţi verzi (continuare)

Nunţile verzi, care sunt la modă în Occident, cu paşii mici, dar siguri, se apropie de Rusia. Starea naturii, ameninţarea cu catastrofele naturale, apelurile ecologiştilor pentru protecţia mediului înconjurător schimbă treptat situaţia, şi numărul suporterilor de gîndire ecologică în ţara noastră creşte în progresie geometrică, iar acest lucru ne bucură. Printre oamenii care susţin pe deplin ideea de conservare a naturii noastre sunt mulţi tineri dornici să sărbătorească nunţile lor în felul nou, ţinînd seama de interesele lor.

În acest an au avut loc două nunţi regale. S-au căsătorit Printul de Monaco Albert şi prinţul britanic William. Ceremoniile au avut loc în conformitate cu tema de protecţie a mediului înconjurător, invitaţiile la nuntă au fost imprimate pe carton fabricat din materialele reciclate, au fost observate la aceste sărbători şi alte detalii ecologice, dar nu au lipsit luxul şi milioanele cheltuite.

Oamenilor obişnuiţi, convinşi în dreptatea lor, le este mult mai uşor să facă o "nuntă verde" şi să atragă atenţia oaspeţilor la necesitatea de a proteja mediul şi a-l trata cu grijă şi dragoste. Ei pot organiza o nuntă cu prejudiciul minim pentru mediul înconjurător şi, în acelaşi timp, obţine o mulţime de plăceri.În articolul viitor vom discuta despre cîteva reguli pe care ar trebui să le urmăriţi atunci cînd faceţi o nuntă ecologică.

Nu este nimic complicat în aranjarea nunţii verde, trebuie doar să doriţi s-o ţineţi în acest fel ca tinerii şi oaspeţii să-şi amintească sărbătoarea o lungă perioadă de timp pentru că ea va fi diferită de ceremoniile obişnuite prin starea sufletească şi orientarea asupra cauzei ecologice drepte.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru