ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

O bucată de patrie la «Red Hill».Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În zona satului Elabuga construi ecologic

"Renaşterii din Rusia ar trebui să înceapă cu satul" - membru al ITS, "National de vizitare - Mama Pamant", care aparţine ideea de a construi ecologic satul Krasnaya Gorka în regiunea Elabuga Tatarstan.

Pentru a începe - o digresiune istorică mici. Ideea de a crea astfel de asezari pentru Rusia nu este nou. Încearcă să le creeze în vederea dezvoltării agriculturii şi de cultivare a terenurilor virgine au fost luate în 19 de Alexandru al II-lea, iar mai târziu Stolîpin. În străinătate, această idee a fost foarte popular în America de Sud, în România există încă o aşezare, ideea de motiv care face parte din compatriotii nostri - artist, filosof şi călătorul Nicholas Roerich. În Marea Britanie, construirea unor sate ecologice realizate cu participarea a familiei regale. Modelul de mediu de decontare în judeţul Cornwall Serfberi a fost o încercare de a Prinţului de Wales pentru a crea un sat ideal, care va găzdui 850 cladiri verzi, şi a obiectelor de infrastructură socială.

Acum, în ţara noastră există în aşezările de mediu Kaluga, Vladimir şi alte domenii. Scopul principal al construirii astfel de aşezări - pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a lucra pe teren şi de a primi un venit stabil.

Preşedintele rus Dmitri Medvedev, de asemenea, foarte favorabil dispuse la ideea de construcţie în Rusia Ecovillage. În special, una dintre conferinţă de internet, el a declarat că "ideea de case ancestrale ... toate în comun cu ideile noastre de joase, sau o poveste de Rusia, acum suntem implicaţi activ în proiectul de locuinţe. Evident, scara unei ţări, cum ar fi a noastră cu o astfel de stoc imens de toate teritoriile care nu are sens să se concentreze numai pe parcele mici de teren, chiar megacities.

Pentru RT acestui proiect a fost unic. În 2001, locuitorii din Naberezhnye Chelny, Nizhnekamsk, Ielabuga Zainsk şi a făcut apel la şeful districtului municipale Elabuga Ilshat Gafurov cu o cerere pentru a aloca teren pentru constructia satului ecologice. Iniţiativa a fost aprobată. A fost necesar să se stabilească în zona de construcţie. "Un loc excelent pentru o soluţie viitoare, am cautat pentru o lungă perioadă de timp, deoarece avea să fie scoase din toate Companii industriale majore nu mai mult de 40 km. Găsit în sfârşit micul sat de Red dealului pe malul pitoresc Viatka, care, apoi a avut patru case. And dat seama că clădirea trebuie să fie aici "- spune preşedintele Maxim role de cooperare. Sub construcţie a obiectului a fost alocat 343 de hectare de teren în Bolsheshurnyakskogo aşezare rurală teritoriu. Acest proiect cuprinde punerea în aplicare a patru programe naţionale, la o dată: renaşterea satului, reformarea şi îmbunătăţirea educaţiei şi sănătăţii, programul de locuinţe. Antreprenor general a început să servească agricole cooperatiste de consum "Naţional de vizitare - Mama Pământ", inspirat de ideea de persoane educate, care doresc să aibă o bucată de patria mamă. Construcţia este doar mijloacele şi forţele de rezidenţi viitor.

Nu te uita la acest agricultură nou "miracol" nu se poate. In spatele sticlei vechi Volga rula verde-galben trifoi domenii dulce, pădurile, hăţişuri colorat de salcie-plante medicinale. Structura primul rând, că salută oaspeţii - este centrul administrativ al viitorului sat. Sub aceasta a fost cumparat de 2 etaje clădire neterminată, de guvern ruinat SEC "Shurnyak. La parter a materialelor de constructii îngrămădite - nu va apărea în curând de magazin de tamplarie, care va realiza tot ce este necesar pentru construirea de decontare, va exista de lucru, de asemenea, fi cabinetul stomatologic (acest lucru pentru mediul rural, de asemenea, este încă un lux) şi Musesţăran lea colibă. Exponatele există încă un pic, dar după reconstrucţie, nu ar trebui să fie mult mai mare. La etajul al doilea va fi convertit în camere de oaspeţi.

Câţiva kilometri este vizibil casele jurnal. Ei trebuie să fie supuse în continuare prelucrate ulterior "supravieţui", şi apoi începe construcţia de locuinţe, case de aşteptat pentru a finaliza prima construcţie în cursul acestui an. Dar asta nu e tot: pe de o planului în fiecare Estate va fi localizat iaz, stupi, sere, livezi, plantarea de pin, zona de pădure şi grădină. Este de aşteptat ca această zonă vor fi amplasate 129 moşii, din care 60 parcele de 2 hectare şi 69 de site-uri - 1 hectar, şi centrul satului, care se va ocupa 14 hectare. Acesta va găzdui un amfiteatru, o grădiniţă, centru comercial, centru de creaţie şi meserii, o cladire de birouri.

"Orice proiect care nu este viabilă dacă aceasta nu oferă principalul lucru - grija pentru copii" - avocatul crede proiectului, Vladimir Gordeev. Prin urmare, obiectul principal în ecovillage de construcţie "Red Hill" a devenit o şcoală din mediul rural din secolul XXI, cu privire la modul de formare academician MP Shchetinina, care a fost mult timp recunoscut ca cel mai bun nu numai în Rusia, dar şi în străinătate. În cadrul şcolii dispozitivul a fost selectat de recreere neterminat Tatenergo - "Visul", acum în curs de negociere prin transfer din sat. Shchetinin a venit şi inspectate proiectului de construcţie, şi el este gata să ajute la crearea unei şcoli din secolul XXI, în "Red Hill". Liceul Teoretic Shchetinina este complet auto-justificative, Ministerul Educaţiei plăteşte numai salariile profesorilor. Aceasta înseamnă că pe copii să înveţe să lucreze independent: coase, tăiate, dezvolta, rula pe parcela. Construcţia de şcoli vor respira viata in moarte satul Ielabuga şi districtele Mamadysh Tatarstan, precum şi adiacente Alnashskogo, Hrahouskaya şi districtele Kizner de Udmurtia.

O distanţă mică distanţă - o seră. Ne-am dus pentru a satisface "maestru" gradinar Vladimir Zakharov. Împreună cu partenerul său din martie, el este pe ceas aici - pregătirea solului, scroafe seminţe, udare. "Eu însumi am lucrat la benzinarie, şi după schimbarea de mancarea de aici" - spune el.

Peste stupinei auzit un murmur liniştit. Anterior, ea a apartinut Tatenergo, şi acum, de asemenea, transferate de cooperare. "Acum, miere, aproape de o mulţime de var şi Phacelia, astfel încât albinele sunt de lucru în toate - a declarat Maxim valov - anul trecut am primit o tonă de miere comerciale, iar acum speră să obţină mai mult." Deci, primele rezultate în producţia de produse agricole deja. "Acest lucru va construi oraşul un drum bun, cu gaz, apa, si oamenii de aici vor atrage" mai mult, - spune preşedintele "Native Land".

În timp ce dorinţa de a trăi în "Red Hill", a exprimat cu privire la 35 de familii, dar să se alăture de construcţie şi a devenit un membru al cooperativei poate fiecare. Nu sunt calităţi importante morale şi profesionale şi abilităţi interpersonale. Un om trebuie să dovedească interesul său, nevoia ca atât de specialitate şi să se angajeze în muncă. Sale afiliate prin votul generale - de 100 la sută decizia de vot. Acest formular rezolvă, de asemenea, o altă problemă: în viitor nu poate fi frică de site-ul nedorite vecini.


Problema: 151 (2852) August 13, 2008
Subiect: Societate
Autor: Elena Vinogradova

http://www.e-vid.ru/index-m-192-p-63-article-24512.htm

Duminică, 24 august 2008
Vizualizări: 2974

Citiţi de asemenea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
72
Pe strada N. Dimo, în perimetrul casei 27/1, au fost mutilați mai mulți brazi, iar alții au rpmas fără vîrfuri. Mai mult...
65
Un remediu excelent, care este foarte ușor de pregătit!Sistemul imunitar este o parte importantă a funcțiilor organism...
293
Laetiporus sulphureus – Lasca galbenă.Este o ciupercă comestibilă, foarte gustoasă, apreciată ca o delicatesă, ea apare ...
111