ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

O bunică a patru nepoți și-a păstrat tinerețea, renunțînd la un singur produs!

N-o să vă vină să credeți cîți ani are astă femeie! Carolyn Hartz din Australia se mîndrește cu un corp de invidiat. Este greu de crezut, dar această frumusețe subțire are aproape... 70 de ani! Femeia și-a împărtășit cu bucurie secretele tinereții sale. Mai degrabă un secret...

Carolyn ne asigură că renunțarea la un singur produs poate garanta o astfel de figură uimitoare. Carolyn nu mănîncă zahăr de 28 de ani.

În același timp, bunica a patru nepoți nu petrece ore la sala de sport și nu se epuizează cu diete rigide. "Trebuie să aveți grijă de ceea ce puneți în gură —în primul rând, iar în al doilea rînd — trebuie să dați din picioare", afirmă ea. Carolyn este autoarea cărții Sugar Free Baking ("Prăjituri fără zahăr"). Ea este mereu în mișcare, încearcă să încerce ceva nou. Recent, de exemplu, a început să joace tenis. În același timp, femeia a angajat același antrenor care, la vîrsta de 30 de ani, i-a spus că este prea bătrînă pentru a juca tenis și nu va putea ajunge niciodată la clasa A.

"Atunci m-am gândit:"Da? Uită-te la mine" Îmi place provocarea", spune ea despre atingerea obiectivului său "A" la vîrsta de 35 de ani. - Antrenorul meu are 80 de ani și încă rîdem de aces lucru".

Stilul de viață al lui Hartz confirmă rezultatele unui studiu recent publicat în British Journal of sports medicine. Oamenii de știință au descoperit ca activitatea fizică nu numai că reduce mortalitatea, dar sportul cu o racheta în maini a dus la un risc redus al mortalității de 47% în comparație cu cei care nu au făcut exerciții. În comparație, iubitorii de exerciții aerobice au avut o scădere cu 27% a riscului de mortalitate. Și deși Hartz are acum o atitudine echilibrată față de sănătate, asta nu înseamnă că nu a ajuns la extreme în trecut.

Carolyn a renunțat la zahăr din cauza stabilirii diagnosticului prediabetic. Atunci femeia de 40 de ani, timp de un an, nu a mîncat cheesecakes la micul dejun și un pachet de cookie-uri la cină. "La sfîrșitul acelui an arătam ca un model de sănătate și nivelul zahărului din sînge era minunat. Nu mai aveam probleme, dar la acea etapă nu mi-a plăcut să trăiesc în acest fel, pentru că m-am lipsit de tot ceea ce iubeam", spune femeia.

Deci, în loc să continue să sufere și să priveze, ea s-a concentrat pe consumul de alimente sănătoase și să se bucure cu atenție de plăceri fără a mînca prea mult. "Nu am vorbit niciodată despre atenție în acele zile, dar eu înțelegeam foarte bine ce mănînc. Si de aceea aveam  dulciuri și le încercat cu siguranță”. Căutarea alimentelor delicioase care pot fi consumate fără sentimental de vinovăție a dus la faptul ca în cele din urmă femeia să devină antreprenor la vîrsta de 55 de ani — cînd a deschis compania SweetLife, care distribuie un înlocuitor al zahărului numit xilitol.

— M-am întors la toate rețetele mele preferate, cum ar fi tortul de lămîie cu unt, gemuri, sosuri, bezea - tot ce-mi place și le-am schimbat pentru ca ele să fie fără zahăr", spune Carolyn. Cînd face prăjituri acasă, ea le taie în bucăți și îngheață porțiunile. - Nu le las pentru că tentația de a mînca totul este prea mare.

Pe lîngă faptul că Hartz rămîne activă și mănîncă conștient, ea meditează în fiecare zi și se plimbă cu soțul ei. În același timp, Carolyn admite că s-a adresat la cosmetolog, dar nu acesta este secretul aspectului ei frumos. "Da, fac unele lucruri de susținere, dar operația nu este cauza bunăstării", spune ea.

Ea doarme 7-8 ore pe zi și se ocupă de caritate pentru Fundația pentru cancerul cerebral. Dar, potrivit lui Hartz, adevăratul secret al sănătății ei este optimismul.

Carolyn.:

Mereu le-am spus celor trei copii că viața nu e perfectă. Nu va merge totul așa cum doriți, dar acest lucru este normal. Dacă aveți o provocare sau un eșec în față, ridicați-vă. Mergeți din nou. Pentru că de multe ori acest univers vă împinge într-o altă direcție. Cred cu adevărat că atunci cînd o ușă se închide, o alta se deschide. Nu spun că sînt mereu așa. Nu, am și eu vremuri grele, dar secretul este că paharul este pe jumătate plin. Ridicați-vă și duceți-vă din nou.

Бабушка четверых внуков уверяет, что сохранить молодость ей помог отказ всего от одного продукта!

Бабушка четверых внуков уверяет, что сохранить молодость ей помог отказ всего от одного продукта!

Бабушка четверых внуков уверяет, что сохранить молодость ей помог отказ всего от одного продукта!

Бабушка четверых внуков уверяет, что сохранить молодость ей помог отказ всего от одного продукта!

Бабушка четверых внуков уверяет, что сохранить молодость ей помог отказ всего от одного продукта!

Бабушка четверых внуков уверяет, что сохранить молодость ей помог отказ всего от одного продукта!

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 09 septembrie 2020 11:32
Vizualizări: 1511

Citiţi de asemenea

Unde țintește Republica Moldova în proiectele de eficiență energetică? Criza energetică, preturile înalte la resurse ene...
173
Învăţînd să gîndească creativ şi incluzîndu-şi canalele de percepţie, omul capătă posibilitatea de a obţine o cantitat...
85402
Pentru producerea uleiului de palmier se foloseşte un soi special de palmier de Guineea. Acest produs este singurul ulei...
26886
  La înmulțirea plantelor din butași uneori apare problema de înrădăcinare. Pentru a accelera procesul, puteți recu...
39079