--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

O casă de sticlă construită pe terenul vilei din Novoşahtinsk
O clădire neobişnuită a apărut în localitatea Novoşahtinsk . Pe un teren pentru vile, a crescut o casă din sticlă. Fiind inginer şi constructor, Olga Koroleva a construit o casă în 2 săptămâni.

 

Din muntele de sticle a crescut o căsuţă neobişnuită cu un nivel. De mai mult de 5000 de sticle goale a avut nevoie Olga Vladimirovna pentru a construi o "reşedinţă".Sub soarele arzător , pe teren nu poţi rămâne mult timp. Aşa că, stăpâna a decis să-şi construiască un adăpost: "Cărămizile sunt ceva nepotrivit, traverse, de asemenea, - ceva ireal. Blocuri - la fel. Sunt prea grele. Nu se găsea nici- un fel de alinare. M-am gândit şi am decis să construiesc din sticle".

Grosimea pereţilor permite să se ierneze într-o structură neobişnuită. După temelie au fost instalate sticle de şampanie. Alte rânduri au fost selectate după mărime. Constructorii cunoscuţi au ajutat la pregătirea unui mortar corect.

Olga Koroleva: "Frumuseţea cea mai mare apare atunci când soarele străluceşte. Şi atunci când un vehicul trece pe drum, cade o rază de soare... este foarte frumos. Cum au spus copiii: un caleidoscop".

Casa a fost recent finisată,dar potrivit stăpânei, acesta este doar un cadru. De asemenea, necesită o aliniere pereţii exteriori şi o reparaţie în interior. Cu toate acestea, Olga Vladimirovna deja amenajează casa. Ea a adus plapume din petice făcute cu propriile mâini.

Olga Vladimirovna intenţionează să înfrumuseţeze cu sticle terenul întreg. Să decoreze o fântână neobişnuită, realizând o margină din sticle,iar pentru flori este gata un gard pliant.

Aproape toată aşezarea ştie despre hobby-ul neobişnuit al proprietarei vilei. În fiecare zi, Olga Vladimirovna găseşte sticle noi pe teren pentru viitoarea construcţie : o aprovizionează vecinii.

 

Autor: Natalia Zaiţeva

 

 

Sursa: vpomestie.ru

 

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 03 aprilie 2012 11:01
Vizualizări: 5933

Citiţi de asemenea

Încă în uz astăzi, în Anglia....
180
 Recent am povestit aceste povești unei prietene și am decis să le scriu acum. Copiii sunt profesorii noștri, nu mă...
130
Descoperiți proprietățile uimitoare ale semințelor de măr cu vitamina B17, capabile să distrugă bolile ca prin magie. Mă...
290
"Suntem Creatorii, Domnul ne călăuzește, iar noi îl simțim prin Conștiință, aceasta este Domnul în noi, mergi cu Conștii...
167