ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

O metodă japoneză de a scăpa de burtă și de a îndrepta spatele - minus 4 cm cu 5 minute pe zi


O tehnică japoneză simplă și eficientă de corectare a figurii –scapă de burtă și îndreaptă spatele cu 5 minute pe zi.

Din cauza stilului de viață sedentar, mulți oameni au probleme cu coloana vertebrală. Această tehnică simplă și eficientă de corectare a figurii a fost elaborată de medicul japonez Fukutsuji în urmă cu aproximativ 10 ani. Această metodă ajută să scăpați de burtă și readuce scheletul în poziția sa firească.

Dedicînd doar cinci minute pe zi acestui exerciţiu, veţi vedea cum se schimbă silueta, talia va deveni mai suplă, iar spatele – mai drept. Cînd metoda a fost publicată pentru prima dată, cartea cu tirajul de 6 milioane a fost cumpărată imediat.

Esenţa metodei însă poate fi descrisă prin cîteva fraze şi recomandări.

Faceţi sul un prosop de cel puţin 40 cm în lungime şi 7-10 cm grosime. Legaţi-l ca să-şi păstreze forma.

Aşezaţi-vă pe o suprafaţă orizontală rigidă (patul moale nu e potrivit, mai bine o sofa, o masă pentru masaj, sau un covoraş pentru fitness pe podea), puneţi prosopul la spate.

Lăsaţi-vă atent pe spate, sprijinind prosopul cu mîinile, astfel încît acesta să se poziţioneze exact sub buric. Este important.

Poziţionaţi picioarele la lăţimea umerilor şi uniţi cele două degete mari, în timp ce călcîiele se află la o distanţă de 20-25 de cm.

Întindeţi mîinile deasupra capului, cu palmele în jos, și uniţi vîrfurile degetelor mici.

Asigurați-vă cu degetele mari de la picioare și degetele mici de la mîini să se atingă.

Stați în aceasta poziție 5 minute. Repetați exercițiul de 3 ori pe zi, atunci cînd aveți timp. Ridicaţi-vă atent pentru că în timpul exerciţiului, oasele şi încheieturile se deplasează puţin.

Dacă vă ridicaţi corect, veţi simţi cum scheletul începe să se îndrepte, căpătînd postura firească. Burta va scădea, organele interne se vor plasa într-o poziţie mai firească.

La început va fi greu să staţi 5 minute, de aceea, începeţi cu 2-3 minute. Rezultatul va fi vizibil deja peste o lună. Este o alternativă pentru exerciţiile fizice de întărire  a coloanei vertebrale. Încercaţi această metodă şi veţi fi muţumiţi de rezultate.

Японский метод, чтобы убрать живот и выпрямить спину – минус 4 см за 5 минут в день

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 14 aprilie 2021 16:11
Vizualizări: 1666

Citiţi de asemenea

El a căzut la fund, pierzînd totul în viață...Nu și-a pierdut doar sufletul și dragostea pentru muzică......
100
Insula plutitoare din Argentina este un fenomen natural unic care a provocat o mulțime de controverse. Experții nu pot g...
106
Înălțimea Piramidei de la Bomarzo, Italia,  este de 16 m, sub pămînt - încă 7-8 m, ceea ce îl face cel mai mare megalit ...
783
Aceasta este o căsuță solto soul din parcul american Joshua Tree, în mijlocul căldurii sufocante a canioanelor din Vest!...
355