Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/dostalet/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
o sută de ani înainte, fără vârstă
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

o sută de ani înainte, fără vârstăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

o sută de ani înainte, fără vârstă

Acest director sigur de Cercetare Institutului Central de Gastroenterologie terapeut şef de la Moscova, Leonid Lazebnik

"Organism - nu aragaz, unde puteti arunca nimic." Acest adevăr este repetă constant MD, profesor Leonid Lazebnik. El crede ca o-mestecate alimentare binecunoscute - una dintre garanţiile de sănătate şi longevitate a omului. Si de ce, mai exact? Deoarece această problemă a început conversaţia noastră.

- Da, pentru că mestecat alimente pentru câteva zeci de ori, tu esti prin salivă începe să-l digere deja în gură, eliminarea de la stomac de sarcină excesivă. Ea vine rapid o senzaţie de saţietate. Deci, nu mâncaţi prea mult, nu-i pune pe masă.

- Şi altceva nu ceea ce place stomac, cu excepţia slab mestecate şi hrană abundentă?

- De stomac, cum ar fi tractul gastro-intestinal întreaga, nu-i place de nicotină, vechi, şi alimentele prajite. El nu-i place cantităţi mari de alcool, overeating pe timp de noapte, imobilitate. Pentru procesarea produselor alimentare trebuie să se contracta, de aceea este atât de important pentru întregul corp de lucru activ.

- Ei bine, supa - Deci, dacă acest lucru este inevitabil? Ei spun că el şi complete.

- Inevitabile, deoarece benefice. În formă concentrată, care conţine nutrienţii necesari pentru noi şi se pregăteşte de stomac pentru a primi restul de alimentare care nu mişunau într-un nodul.

- Care este atitudinea ta de blocantele diferite de calorii, arzător de grăsimi şi alte mijloace de modă nouă scădere în greutate pe care le avem de dimineaţa până seara impune la televizor?

- Nici unul dintre ei descărnat nu se văd. Atitudinea sa nu a exprimat de multe ori - nu de publicitate de încredere. În plus, colegiul de redacţie, pentru primirea ei de sumă semnificativă de bani, responsabilitatea pentru conţinutul său nu au. Excesul de greutate şi obezitatea în special - o boală care trebuie să fie abordat foarte serios. Acesta este motivul pentru lupta împotriva excesului de greutate ar trebui să fie întotdeauna sub supraveghere medicală.

Fondurile pe care le menţionează, ar fi fost de succes în cazul în care, de regulă, nu se termină cu o - la sfârşitul oamenii lor de primire câştigă rapid în greutate a scăzut. De ce? Deoarece cauzele reale ale excesului de greutate lor, el nu a deranjat să se clarifice. Şi acesta poate fi dintr-o activitate fizică scăzută, şi de la tulburări metabolice, şi de la banale la mancatul in exces.

În corpul nostru există şi sisteme de endokannabioidnaya endorfine, care sunt responsabile de senzatia de placere si satisfactie de viata. Ei nu dau un sentiment triumfator de foame ca foarte inconfortabil. "Imaginaţi-vă" din diferite motive, pentru a obliga un om să aibă acces la o lingura sau un sandwich.

Spun ca esti cu cineva care a avut un argument, nervos, am primit vesti proaste - în, cu experienţă de stres scurt. Ambele sisteme sunt incluse automat - si vrei doar ceva de mâncare. Este o reacţie firească, deoarece alimente, în special dulce, liniştitor.

- La invitaţia primarului din Moscova, în Institutul de dvs. au intrat tratamentul cu miere. Spune-ne despre asta.

- Cercetătorii noştri au dovedit că mierea afectează nivelul de acid în stomac. De exemplu, cald, solutia sa elimină pirozis. miere Linden este bun pentru răceli şi boli ale articulaţiilor. Hrişcă este demonstrat că cei care suferă de redus pierderea de sânge cronică, deoarece conţine fier. Propolisul - cel mai bun antiseptic. Cu ajutorul lui am fost capabili de a depăşi Helicobacter - microorganisme care promoveaza formarea de ulcere gastrice. Ne da cateva picaturi de tinctura de alcool la un pahar de apă. Şi o descoperire mai mici: de la miere, chiar dacă el este dulce, nu polneyut. Acesta vă poate ajuta să piardă în greutate, dacă sunt corect consumate de o dieta selectat individuale. Şi pentru a preveni recomanda tuturor sub forma dizolvată a doua linguri de trei ori pe zi.

- Tu - obschepriznaAutoritatea hidratat în gerontologie. Deci, nu aşteptaţi pentru a afla: ce secretul longevitatii ar putea da cititorilor noştri?

- A venit la mine un "inventatorul" cu o propunere de a creşte durata de viaţă a ruşilor o dată pentru 30 de ani. I-am spus: "Să începem toate întrerupt fumatul - pe care le doar 10 ani în plus de viaţă. Să ne oprim să abuzeze de alcool - chiar si 10 ani. "

Fii mereu intr-o dispozitie buna, te bucuri de viata, ca si oamenii, avea grijă unul de celălalt, muncesc din greu, pentru a inspecta regulat medicul dumneavoastră, urmaţi numirea lui, şi vei ajunge la timpul alocat pentru că Domnul Dumnezeu a vieţii umane în 100 - 120.

Deci, întrebările cititorilor "cu privire la secretul principal de longevitate este de obicei răspuns:" Aveţi grijă de tine. "


Vasile anticeata emulsii
namsvet.ru


Sâmbătă, 28 martie 2009
Vizualizări: 1991

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
110
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
79
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
82
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
133