ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oameni celebri ce practică yoga
Yoga este practicată nu numai de oamenii pasionaţi de cultura indiană. Astăzi, yoghinii se întâlnesc printre oamenii obișnuiți și printre celebrități. Starurile și celebritățile care se ocupă de yoga nu degeaba aleg anume această variantă de exerciţii. Deoarece este o modalitate foarte bună de relaxare, de armonie a corpului, o posibilitate de a echilibra bioritmurile vitale, ceea ce este extrem de important pentru modul de viață și stresurile fizice şi emoţionale care apar la oamenii bine cunoscuţi.

Celebrităţile care fac yoga, relatează despre cum au ajuns la ea și ce înseamnă yoga pentru ei.

 

Dmitri Medvedev

Într-un interviu, prim-ministrul rus Dmitri Medvedev, a recunoscut că este serios pasionat de yoga. Medvedev, a explicat că yoga îl ajută să se relaxeze și să se elibereze de stresul, pe care îl ”primeşte” la serviciu. Dmitri Anatolievici, a învățat poziţia de a sta în cap. Yoghinii cred că poziţiile inverse, "întorc timpul înapoi", drept consecință este întinerirea organismului. Calmul şi seninătatea sunt calităţi importante, inerente yoghinilor.

 

Familia Elțîn - Iumaşev

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

Membrii familiei primului preşedinte rus, încep ziua pe covorul de yoga şi un lucru este cert: voința și determinarea pe care le demonstrează în însuşirea asanelor sunt demne de imitare.

 

Sahri Amirhanova

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

Practica yoga este modul în care trăim fiecare zi, în fiecare clipă ... Viața se compune din detalii. Trataţi yoga ca o disciplină și o practică. Mişcaţi-vă. Respiraţi. Simţiţi. Exerciţiile de yoga ne eliberează şi ne dezvăluie.

 

Irena Ponaroşku

Numele ei spiritual - Sada Ananda Kaur – se traduce ca "prinţesa fericirii veșnice".
Este surprinzător că cu ajutorul unui astfel de instrument simplu, ca corpul, putem crea o anumită stare sufletească".

 

Ksenia Sobciak

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

„La yoga merg ca la sărbătoare”.
Sobciak, călătoreşte mult, dar chiar și în vacanță nu uită de yoga: "Dacă hotelul are un profesor local, neapărat frecventez lecțiile lui, cum ar fi în Maldive sau Miami. Șapte dimineața, plaja cu nisip, răsărit de soare, sunetul mării sunt o plăcere desăvârşită, yoga este o ocupaţie perfectă".

 

Jeanna Friske

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

Aventura mea cu yoga a început în India, am parcurs întregul Goa și nordul țării. În yoga mă atrage amestecul armonios de filosofie și educație fizică: simt un echilibru spiritual și în același timp fac exerciţii complexe, la care anterior nici nu m-am putut gândi. De exemplu, stau în cap.

Yoga influenţează asupra sentimentelor tale interioare: ea calmează, stabilizează şi relaxează.

 

Nadia Skazka

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

Îmi plac oamenii care practică yoga : ei sunt mai structuraţi, ca să spunem așa. Eu prefer yoga ashtanga, mai dinamică. Sunt atrasă de practicile de respirație - atunci când instructorul spune când să reţin respiraţia și când nu. Asana mea preferată - poziția lotus şi îmi place, de asemenea, să stau în cap. Îmi place savasana - asana de relaxare completă. Am slăbit foarte mult în urma exerciţiilor de yoga. Se vede că în organism a fost un fel de "congestie", pe care yoga a eliminat-o complet.

 

Amalia & Amalia

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

Am început să frecventez cursurile de yoga nu din întâmplare – a venit timpul în viața mea când a trebuit să mă ocup de sănătatea fizică și starea sufletească. Ca urmare, am început să practic yoga. Datorită yoga am lăsat fumatul, deşi fumam de 12 ani.

 

Artemie Troiţki

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

În general, nu-mi plac exerciţiile fizice, însă cu yoga s-a întâmplat exact invers: deşi unele exerciții le făceam cu mare dificultate, de fiecare dată ieşeam din sală mult mai revigorat şi mai uşurat decât înainte de lecție! În yoga, mintea și imaginația constant participă la activitățile fizice. Yoga este un sistem de stabilire a unei relații armonioase.

 

Alisa Hazanova

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

Yoga pentru mine este o oportunitate de a mă relaxa, a restabili echilibrul sufletesc, evada de agitația fără sfârșit. Este o descătuşare a organismului care ajută să descătuşezi gândurile.

 

Oksana Lavrentieva

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

După exerciţii corpul devine perfect! Imediat simt o explozie de energie şi de emoții pozitive. Și în vreme bună fac yoga în aer liber - la veranda casei.

 

Alexandr Ţekalo

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

Acea parte de yoga, care a intrat în mine și pe care am conştientizat-o, îmi permite să înţeleg mai bine ce este bun și ce este rău în viață. În viața mea acum este mai puțină panică, mai puțini nervi.

 

Alexandr Vasiliev, muzician rock

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

Cred că toate învățăturile și practicile sunt doar un ghid pentru utilizarea corpului uman: yoga este un fel de instrucţiune care te ajută să-ţi aduci viața în ordine.

 

Julia Snighir

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

Sunt o persoană prea emoţională și yoga îmi oferă, în primul rând, linişte şi uşurinţă. Sunt stările de suflet pe care le apreciez cel mai mult. A face asanele preferate dimineața sau înainte de culcare este o adevărată plăcere.

 

Constantin Kriukov

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

La început am primit o energie enormă cu care nu ştiam ce să fac. De regulă, această energie se transforma în agresiune. A trebuit să învăț să controlez acea energie şi nu a fost ușor. Dar, în final, am învățat să contolez organismul meu, de fapt, când faci yoga, devii mai atent la ceea ce se întâmplă cu tine. Am ales yoga pentru că este o practică conştiincioasă. 

 

Irina Hakamada

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

În yoga nu există nici un stres fizic, are loc doar o transformare internă, spirituală.

 

Tatiana Arno

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

A face yoga m-a inspirat Madonna, cândva am observat că solista cu anii devine tot mai atractivă. S-a dovedit că secretul tinereții ei este pasiunea pentru yoga.

 

Sofiko Șevardnadze

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

Sunt o persoană foarte emotivă şi la multe reacționez violent, pun tot la inimă și, în cele din urmă, mă epuizez. Sunt foarte bucuroasă că am fost capabilă să mă schimb. Datorită yoga, mă simt în măsură de a restabili echilibrul emoţional.

 

Aidan Salahova

 

Известные люди, которые занимаются йогой

 

Practic doar asanele. Meditația pentru mine este o artă. De fapt, am învățat să opresc fluxul de gânduri în viața zilnică. Cert este că am avut o depresie post-natală puternică, mă obsedau diferite gânduri, chiar am mers la psihanaliști. Și din moment ce fac o mulțime de lucruri în același timp: sunt profesor, proprietar de galerie, artist şi mamă - la un moment dat fluxul a început să eşueze. Am înţeles că dacă mă voi gândi mereu la toate lucrurile, îmi pot ieşi din minţi - și am învățat să opresc în mod conştient acest proces. Dar, în practica de yoga, eu permit fluxului de gânduri să curgă liber și îl observ cu interes. Apropo, anume în timpul exerciţiilor de yoga îmi apar multe idei interesante şi proiecte creative. 

 

 

Sursa: arjuna.ru

 

Duminică, 17 martie 2013
Vizualizări: 6424

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
67
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
61
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
223
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
318