ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oamenii de stiinta au determinat ce foame prelungeşte viaţaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Biologii au să dau seama de ce foame prelungeşte viaţa, în timp ce sarcina fizice pe durata acestuia nu este afectată. Se pare că produsele alimentare de post creează un fundal favorabil hormonale este să conducă la longevitate.

Într-un articol publicat în Jurnalul American de Fiziologie, Cercetatorii au observat ca efect creşterea speranţei de viaţă pe şoareci, cu alimente restricţionat a fost mult timp cunoscute, precum şi faptul că activitatea fizică nu conduce la acelaşi efect.

"Ştim că subţire este mai bine protejate de gros de multe boli.. Cu toate acestea, studiile de rozătoare au arătat că trăiesc mai mult dacă sunt subponderali din cauza rare de aprovizionare Activitatea fizică este cauza, de asemenea, o reducere în greutate, nu oferă un astfel de avantaj. Studiul nostru a fost efectuat pentru a afla ce se întâmplă ", - spune autorul principal al studiului Derek Huffman de la Colegiul de Medicina Albert Einstein din New York.

Om de ştiinţă a subliniat că aceste cifre se referă în special la rozătoare, care in multe feluri diferite de oameni. Cu toate acestea, studii recente au condus la rezultate similare cu privire la oameni. După cum sa dovedit, oamenii care aderă la o dieta stricta sunt mai multe şanse să trăiască mai mult decât cei care nu au să se limiteze să mănânce, dar devine fizice sarcina grave.

Una din ipotezele care explică efectul pe care activitatea fizică stres cauze, care afectează ţesuturile şi ADN. Conform cu un alt ecran, în beneficiul organismului aduce dorinta de a limita alimentare caloric.

Cercetatorii au efectuat experimente bazate pe dovezi obţinute anterior. În experimentele anterioare au arătat că şoarecii cărora li activităţii fizice regulate, în medie, trăiesc mai mult decât lor "leneş" colegi, care primesc aceeaşi mâncare. Efectul pozitiv al exerciţiului este exprimat numai în măsura în care împiedică dezvoltarea anumitor boli. Ce şi creşte speranţa de viaţă din punct de vedere fizic şoareci active.

Studiu două grupuri de şoareci, dintre care una a fost restrânsă în alimentaţie, iar al doilea a fost supus la efortul fizic, cercetatorii au descoperit ca ambele grupuri a scăzut nivelul de un marker (8-gidroksiguanozina), vorbind în deteriorarea ADN-ului. În acelaşi timp, la animalele care au primit alimente atât de mult, la fel cum au vrut, şi nu supuse unui stres fizic, nivelul acestui marcaj a fost foarte mare.

Astfel, prima ipoteză a fost respins - cercetatorii au ajuns la concluzia că gradul de afectare ADN-ului şi creşte ţesut cu vârsta, obezitatea se accelerează, dar încetineşte conţinut caloric scăzut dieta sau activitatea fizica.

Exercitarea poate preveni moartea timpurie de boală, ci prin ele însele nu prelungi viata. La campioni acelaşi timp, în speranţa de viaţă de grup, sunt plătite în mod substanţial mai puţin suma de alimente, a trăit mai mult de înregistrare deţinătorii de active grup fizic.

"În schimb, studiul a constatat că restricţiile în aportul caloric a dus la modificări favorabile în fundal hormonal al organismului, care nu provoacă stres fizic. Oamenii de stiinta la concluzia că aceste schimbări în metabolismul contribuie la prelungirea vieţii", - a spus într-o declaraţie.

Huffman a subliniat că beneficiile sportului pentru persoanele mai mare decât la şoareci, deoarece oamenii sunt mai predispuse la boli cardiovasculare, care pot fi prevenite prin periodice de formare.
"Eu nu vreau să spun că rezultatele acestui studiu pot fi aplicate la oameni acum arată. Dar ce modificări fiziologice care provoacă exerciţiu fizic şi restricţie de calorii. Putem continua aceste studii, până când, până când am înţeles cum funcţionează în ceea ce priveşte oameni ", - a spus omul de ştiinţă.

Marina Guyter
http://marina.ginter.ru/2008/06/06/uchenye-ustanovili-pochemu-golod-prodlevaet-zhizn/

Vineri, 04 iulie 2008
Vizualizări: 2821

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
111
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
64
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
210
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
180