ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oamenii de ştiinţă au dovedit că, în vremuri străvechi locuite întreaga Europă RusăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pe baza de cercetare care profesorul Chudinov descris în cartea "Pietre Sacru şi temple pagane antice" slavi încheierea în sine sugerează că limba rusă - una dintre cele mai vechi limbi de pe pământ şi unul din pilonii de toate limbile. Rezultatele acestor studii pot fără exagerare fi numit senzaţional, şi capabil de a modifica radical înţelegerea actuală a istoriei, ţările asiatice euro şi de influenţă a culturii antice a slavilor în Uniunea Europeană întregul sistem (şi, probabil, în întreaga lume) civilizaţiei corespondent KM.RU. Intalnit cu profesorul Valeri Chudinov şi întrebat câteva întrebări.

alfabetul rus, există câteva zeci de mii de ani

- Deschiderea dvs. este foarte gravă, acestea sunt total knocked afară de înţelegere a istoriei, la care suntem obişnuiţi să ...

- Aceasta este doar o parte a unui plan mai mare. Un plan creativ pentru mine - pentru a dovedi că alfabetul slav şi, mai ales literatura rusă există cel puţin câteva zeci de mii de ani. I-am scris o altă carte, ea a fi numit provizoriu "inscriptia ruşi din Epoca de piatră". Dacă această carte am fost interesat în propria lor pietre şi temple, şi acolo am cercetat inscripţii pe animale. Ştii că în peşterile din Franţa o multime de poze cu animale diferite? Iar când încep să se ocupe de pricepere, pentru că altfel inscripţiile nu sunt vizibile, se pare că mamutul este scris - "Mammoth", iar calul spune "Deal!" Prin urmare, cuvântul rusesc "korkodil. Deoarece modelul de formare cuvânt la fel - "corticale Deal" - calul a scoarţei, şi Scoarţa - o scară. Prin urmare, nu am denaturat sau latin cuvânt englezesc, ci, dimpotrivă, cuvântul latin - este un rus distorsionat: a fost "korkodil" şi a fost "crocodil".

- De ce ai făcut înainte, nimeni nu devine rezultate similare, probabil din cauza studii au fost efectuate?

- Într-adevăr, pentru sarcina au fost luate de către mulţi cercetători, dar ele sunt pur şi simplu s-au înecat într-o grămadă de fapte. Am diferă de la ei că am şi asume existenţa dokirillovskoy scris, pentru a acordat, nu un sistem de scriere a slavilor, şi multe, dintre care unul, şi anume runitsa silabă, nu ştiu doar faptul existenţei sale, dar după decriptarea, a dat mi posibilitatea de a citi şi să înţeleagă o mulţime de texte. Azi le-am citit mai mult de o mie cinci sute, şi în fiecare lună am citit o duzină de noi. Şi a devenit identificat logica acum de dezvoltare istorică a scrierii slave.

Este acum clar că strămoşii noştri de mii de ani a avut tradiţie de scris, foarte grijuliu şi în perfectă lor - şi acest lucru la un moment în care majoritatea ţărilor europene să citească şi să scrie nu stiu cum.


- Incredibil. Cum se aplică descoperirile dumneavoastră şi colegii dvs. de oamenii de ştiinţă?

- Prima reactie de oameni care iau cunoştinţă de rezultatele cercetării mele - nu se poate! surpriza lor este de înţeles. Oamenii de ştiinţă recunosc de asemenea că este nerentabile - se rupe o multime de stereotipuri şi punctele de vedere stabilite şi nu prea le place, pentru că Ei încă mai spun că Originalul scrisorii de la slavi la alfabetul chirilic nu a fost. Prin urmare, problema în sine scrisoarea dokirillovskogo este aproape o erezie ştiinţifică, şi de apărător al astfel de opinii apar impostor arogant om de stiinta. Prin urmare, cercetatorii de la soluţii la această problemă majoră evitate. Am de asemenea, nu a decis imediat să publice lucrările lor. Din păcate, Rusia lor дешифровщиков nu a fost găsit. Acest obsnyaetsya nu numai slăbiciunea ştiinţei naţionale, şi poziţia sa: tonul în istoria de a cere germani, adepţii teoriei conform căreia Norman Rusia a împrumutat de la scandinavi, nu numai domnitorii si statalitatea, dar, de asemenea, scris. În general, această problemă, în opinia mea, este chiar o politice gravey nuanta, ca ne forţează să reconsidere locul al slavilor a lungul istoriei antice.

Pe întreg teritoriul din Marea Britanie în Alaska în vârstă de piatra vii Rusă

rune - Pe baza de cercetare, putem concluziona că limba slavă, şi, prin urmare limbii ruse - una dintre cele mai vechi limbi de pe pământ?

- După cum se dovedeşte, dar de fapt este că nu am atins, să zicem, regiunile de sud ale Asiei: poate Chineză - la fel de veche. Dar daca iau toate din Eurasia, din Marea Britanie şi se termină cu Alaska, chiar, apoi nord ansamblu, într-adevăr, în epoca de piatră a fost tot din Rusia. Se pare că limba rusă a fost limba cea mai comună, care în Biblie au scris că a fost de o singură limbă pentru a construi Turnul Babel. De fapt, se pare, modul în care este.

Ca un coleg de-al meu, "trăim într-o ţară ocupată" şi că destul de mult vorbeşte de la sine. Pentru că dacă într-adevăr o faci, va trebui să revizuiască istoria. De exemplu, germanii au intrat în teritoriul slavă într-un secol al erei noastre, şi a început să apăsaţi popoarelor slave. În Germania există încă multe nume slave, care este una din Rostock. Şi aici este un alt nume slave - Brandenburg - numita Brannen Bohr, care este, păduri de apărare.

În limba rusă istoria oficială a tăiat pur şi simplu nouă secole

- Şi cum se dovedeşte că acest lucru este aşa, şi nu invers? Ceea ce nu a fost o dată burg "cu ele, dar aici, în Rusia," Bor "?

- În primul rând, puteţi vedea în tradiţia - germani ca o naţiune în Europa, apar într-un secol al erei noastre. Ei vin de undeva din Asia. În al doilea rând: Puteti petrece un sit arheologic. Această anecdotă a fost: Hitler, atunci când a început să piardă războiul, a decis să inspire ceva soldaţilor săi să sape în districtul de la Berlin, pentru a spune - acesta este locurile noastre sfinte, a trăit aici înainte de a ne ţărani germane. Săpat - oriunde în jurul slavă de decontare.

Ei bine, germanii au venit într-un secol, au trăit în linişte de mai multe secole până când acestea devin mai puternice, şi 9 -10-lea, au început să înlocuiască slavi "cu foc şi sabie". Spune, a fost oraşul Leipzig, l-au redenumit din Leipzig, Dresda, de asemenea, nu a fost iniţial Dresda, dar ceva de genul Drozdov. Toate aceste oraşe au fost slave, germanice, şi de acolo toate slavii au fost expulzaţi. A doua fază, atunci când germanizare treptată rămase slavi, germanii au început să-şi bate joc de ei. De exemplu, în Renaştere au scris cărţi precum "Corabia nebunilor": atunci când începe citirea, veţi vedea - peste tot se spune "slave, slave. Toate proşti - slavi. Acesta a fost începutul a deplasării lor morale. Şi, în sfârşit, să ia secolul 19, atunci când un Şcoala Istorică Germană. Şi în şcoala istorică germană a două dispoziţii. Primul punct: primul care a venit în Europa, în Europa şi aparţine. Şi a doua poziţie: primul venit în Europa de germani. Totul altceva urmează din aceasta. Next - Petru ani nu a trăit până la deschiderea Academiei de Ştiinţe. De fapt, finalizarea al Academiei de Ştiinţe a afirmat Ecaterina a II. Bursa din Rusia istorice a condus trei bărbaţi - Miller, Bayer, Schletzer. Ce au putut spune despre ştiinţă rus? Ei au spus acest lucru - în Rusia de stat în Evul Mediu nu, nu, l-au imprumutat de la germani. Când începe să se uite - la 9, 10 secole, am fost deja statalitate, germanii încă nu sa întâmplat. Noi nu trebuie să le împrumute pentru un motiv simplu - este pur şi simplu nu era acolo.

Am scris, se dovedeşte, germanii au. Cum am putea lua de la ei în scris, în cazul în care provin, scris, nici ei nu au avut? Există aşa-numitele rune germanice, dar le-a luat de la Wends slave, şi Venda luate de la Wends. Şi din nou, ceea ce a fost germanii - un produs al artei slave. Dar germanii tot timpul toate spun contrariul. Şi au împins povestea. Înainte de aceasta, în 16-lea, nu numai noi, ci Stroyakovsky polonezi, Belsky scrie în mod clar că Rusia nu a ajutat numai Alexalte macedoneni, ci şi tatăl său, Filip. Catherine cel Mare, de asemenea, se referă la ei, şi ei să scrie că instrumentul rus cu mult înainte de Rurik avut-o. Ele sunt pentru asistenţă lui Alexandru cel Mare Diploma de aur a fost dat, dar ea a venit la Istanbul, apoi la Constantinopol, a luat turcii şi turci acestor documente a fost bai încălzită şi Carta a fost pierdut. Şi într-adevăr, a fost norocos un ambasador bulgar, care au cumparat titluri de valoare la o excitaţie aleatoare, apoi sa dovedit că această lucrare a regatului bulgar vechi, şi au s-au găsit câteva secole de istorie înregistrate. Deci, se dovedeşte, chiar şi oficial, că istoria Rusiei - este 4-lea-lea î.Hr. (Alexandru Macedon). Dar dacă ai lua acum orice manual de istorie slave, spui: "Ne pare rau, cel mai devreme - un secol AD 5. Asta este, am tăiat pur şi simplu de pe 9 secole.

Toate Eurasia a fost ocupat nu numai slavi, şi rusă

- Acum, ia istoriografiei moderne ucraineană: ea scrie că statul Rusiei era ucrainean, toate căpeteniile au fost pur ucrainean. Deci, după ce Ucraina şi unele nu. Ucraina apare doar în secolul 16. A fost o suburbie polonez. Când Marele Ducat al Lituaniei unit cu Polonia, a apărut Rzeczpospolita, că, atunci când aceste meleaguri au devenit ca suburbii. În general, Ucraina - este o entitate artificială. Dacă urmaţi istoriografia ucraineană, atunci Rusia nu a venit din secolul al 5-lea, şi de la 14. Şi acum suntem doar 6 secole. Am impresia - aceasta este una dintre modelul istoric - vine unii oameni din ţinuturile slave, ia acest motiv, împinge afară slavii cu foc şi sabie, transferurile rămase în cultura lor, aceşti oameni încep să vorbească limba. Şi, după o perioadă de timp apare istoriografia cabinet.

- Atunci, probabil, rusă, slavă aşa de slab, o dată cineva vine şi le înlocuieşte?

- Ei nu sunt slabe, ele sunt bune.

- Un slavi ucraineni pot fi considerate?

- Grea întrebare. Judecând după inscripţiile Paleolitic - s-au polnoglasie slavi. I a face Etruscii, şi sa dovedit că limba etruscă - un fel de limbaj din Belarus. În plus, una dintre oglinzi este scris, că au venit din capital kryvichy şi kryvichy - oraşul Smolensk. Şi pe de altă parte - de la Polotsk Polotsk. Asta-i care au format etrusci. Ei scriu două cuvinte în etruscă, Belarus, iar restul este scrisă în limba rusă! Şi este absolut clar, este clar că polnoglasie existat în antichitate, şi în paleolitic, este inerent şi limba ucraineană. Dar, în limba ucraineană "despre" devine "şi". În limba rusă, "el", în limba ucraineană, "vin", în "ruso-doar, în limba ucraineană," Tilke. Acesta este un fenomen mult mai recent. Se pare, lansete - Rusă, şi ucraineană - de evacuare. Si ne-am păstrat aceeaşi limbă vechi primar. Singurul lucru - avem un rus "de reducere a vocalelor, iar noi paleolitic" Okali. Şi a venit sunetul "e", care este tipică pentru limba rusă, dar înainte de a pronunţat ca "e".

- Spui că latina a ieşit din limba rusă?

- Având în vedere că toată Eurasia a fost ocupat nu doar slavi şi rusă, este clar că orice popor care vin, atraşi în această cultură şi, mai ales în această limbă. Iaroslav Kesler scrie că toate limbile romanice - este denaturat doar limba slavă. Tu abia Scratch orice cuvinte European şi a lua un rus. În cărţile mele citez aceste exemple, deşi există mii.

- Ce surse folositi? Ce se intampla, iar procesul de decriptare de a citi texte antice?

- În ultima sa carte "pietre Sacru şi templele păgâne a slavilor vechi" am adus mai mult de 200 de ilustraţii unor astfel de obiecte - de la pietre la temple. Aceste roci şi structuri de piatra poate fi văzut aceste inscripţii, poate oricine verificare încrucişată cu anume efort. Faptul că în conturi pentru un contrast mai bun invertit negru la alb şi invers, atunci etichetele arata mult conpartizană şi mai uşor de citit.

În cartea de faţă am imagini de pietre şi a structurilor de pe teritoriul Rusiei moderne, Ucraina, Germania, Marea Britanie, Polonia, Lituania, Grecia şi Italia.

Am înţeles surpriză şi lipsa probabilă de încredere în cuvintele mele, dar sunt rugaţi să consulte cel puţin unul din carte. Sunt sigur că cititorul va fi dovada mea şi rezultatele studiilor complet mulţumiţi şi vor descoperi o lume uimitoare ale slavilor vechi.

- Vă mulţumesc, Alekssevich Valery! Vă dorim creativ noile descoperiri sunt gata să vă ofere paginile noastre de a promova ideile tale.

- Mulţumesc.

***

Chudinov, Valery, sa născut în 1942., Profesor de studii culturale si de management la Universitatea de Stat de Management, doctor în filosofie, doctor în Phys. - Matematica. Ştiinţă. În 1967 a absolvit fizice. USM, este fluent în germană şi engleză. Are mai mult de 120 de publicaţii. intereselor de cercetare - mitologie slavă şi paleografie. Începând cu anul 2002. - Preşedinte al Comisiei cu privire la istoria culturală a Antic Rusia a Consiliului privind istoria culturală a Prezidiului de RAS.

imprimate ultima carte: pietrele sacre şi templele păgâne ale slavilor vechi. 2004, 619 pp. Runitsa şi misterele de arheologie Rusia. 2003, 425 p. Taine ale alfabetului slave. 2002, 527 p.

realizări majore: descifrat slave syllabary dokirillovskoe - runitsu (accentul pe prima silabă), şi gata până în prezent, mai mult de 2.000 de titluri. S-au dovedit existenţa a trei tipuri de scris propriu între popoarele slave - chirilic, glagolitic şi runitsy. Prezenţa a trei specii de propriile lor scris între popoarele slave - un fenomen fără precedent în istoria culturii şi arată prezenţa slavilor a culturii spirituale cel mai ridicat în antichitate. Descoperit că runitsey slave făcute inscripţii secrete pe multe desene ale Cărţi în limba germană, ca limbă slavă, aşa cum se dovedeşte, a fost sacru limba antice din Europa.
A dovedit că Cyril a creat mesajul creştin ("chirilice"), prin combinarea a mai multe mii existente ale alfabetului slave şi a alfabetului grec, de fapt, "legalizarea" alfabetul slav, care a făcut posibilă traducerea de texte creştine în limba greacă, cu păstrarea lor sacre sensul. Rezultate sacru inscripţii secrete runitsey slave ca Greco-Evul Mediu (VX cc icoane.), Şi în limba greacă (secolul al II-VI. Î.Hr.) vase. constatat, de asemenea semne de vechi epoci mai mult până când paleolitic. citirea lor aruncă o lumină asupra istoria mitologiei clasice şi a culturii pentru ultimii 30 000 de ani. Studierea multe locuri de cult, autorul a gasit date privind prezenţa culturii slave în spaţiu (de pe coasta Portugaliei la Trans-Arkaim) şi timp (de la neolitic la prima jumătate a sec 17), care a condus la o concluzie senzaţională: cultura eurasiatice - o cultură a slavilor, şi Eurasia - este Rusia.


www.km.ru/

Joi, 20 decembrie 2007
Vizualizări: 8879

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
43
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
80
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
335
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
192