ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oamenii de stiinta au explicat proprietăţi de vindecare de usturoiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ce este atât de util şi usturoi, deoarece a dezvăluit sale antioxidante proprietăţi unice, biologii au găsit la Universitatea Queen's (Universitatea Queen's).

Cercetatorii din intreaga lume a fost mult timp convenit că o aromă şi un gust deosebit este atât de urât de către toţi iubitorii de usturoi defineşte alicină substanţă organică (alicină).

Acest compus este un puternic antioxidant (celule libere de cele de radicali liberi dăunătoare). Cu toate acestea, până în prezent oamenii de stiinta nu a afla exact cum funcţionează şi ce efect său este diferit de acţiuni comune de alti antioxidanti, de exemplu, vitamina E şi coenzima Q10 (coenzima Q10).

"Nu am putut înţelege ceea ce determină un astfel de proprietăţi antioxidante puternice de usturoi, pentru că nu are flavonoidele din ceaiul verde sau struguri. În cazul în care responsabilitatea revine alicinei, a fost necesar pentru a afla exact cum funcţionează acest mecanism", - spune Profesorul Derek Pratt (Derek Pratt).

În experimentul cu cercetătorii alicină artificiale au descoperit ca radicalii liberi să reacţioneze produs de descreştere a acestuia (numite sulfenovye acid aşa - acid sulfenic).

Reactia lor este foarte rapid şi limitată de timp întâlnire între cele două molecule (radicale şi acid). Anterior, unul din artificială sau naturală condiţii nu nu vazut nimic asemanator, spun oamenii de stiinta.


O mulţime de lucruri pe care încă nu ştiu despre aceasta planta minunata. Toţi copiii ştiu ce usturoi, dar nu toţi adulţii sunt în măsură să-i spun cum arata flori (sus) şi cum să pregătească tineri tulpinile sale (mai jos). De altfel, cel mai mare producator de usturoi este China, se prevede aproape 77% din piaţa mondială (philsfotos foto / flickr.com şi din floydthefoodguy.com site-ul).Evident, o astfel de reactivitate acizi sulfenovyh ridicat determină proprietăţile terapeutice de usturoi.

"În ciuda faptului că această plantă este adesea folosit pentru prevenirea şi tratamentul diferitelor boli în medicina populară şi de droguri bazat pe acesta sunt adesea găsit pe rafturile farmaciei, nimeni nu a studiat mecanismele chimice, care au un efect pozitiv asupra organismului uman. Am luat primul pas în această direcţie "- Pratt adaugă într-un comunicat de presă al Universităţii.

Nu doar de usturoi, dar şi alte familii de plante ceapa (praz, ceapă eşalotă, ceapa, etc) conţin în compoziţia lor de compuşi cu structură similară în alicinei, dar acestea nu prezintă aceleaşi proprietăţi.

Pratt si colegii sai cred ca totul într-un ritm lent de descompunere a analogilor de alicină. Aceste reacţii nu oferă suficiente venituri sulfenovyh acizi, care ar putea reacţiona cu radicalii liberi.

Materialul furnizat de revista Internet membrana

Duminică, 15 februarie 2009
Vizualizări: 2197

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
29
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
314
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
479
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
356