ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oamenii de ştiinţă au sugerat că se amestecă ocean pentru a combate încălzirea globală.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translateÎn funcţie de natura, James Lovelock (James Lovelock) şi Rapley Chris (Chris Rapley) de la Muzeul de Stiinta din Londra (London Science Museum) a oferit o modalitate de combatere a încălzirii globale.

Într-un mic articol publicat în revista Nature, au oferit pentru a amesteca ocean prin conducte verticale. Potrivit oamenilor de ştiinţă, ar trebui să ridice materia organică pe suprafaţa şi cauza algelor severă. Alge în procesul de fotosinteza va consuma dioxid de carbon şi să-l în materie organică, şi după moartea lui alge care chiuveta carbon fix spre partea de jos care îl va scoate din circulaţie în atmosferă.

Este cunoscut faptul că algele se efectuează în mod normal un proces similar, dar ca conjectura autori, metoda lor va contribui la dublul sumei de carbon care se depune pe fundul oceanului.

Majoritatea oamenilor de stiinta erau sceptici de noua propunere, subliniind că astfel de acţiuni pot avea diferite ecologice consecinţe imprevizibile. În plus, însăşi apa conţine dioxid de carbon la o adancime de mai mult de la suprafata, asa ca atunci cand amestecarea un exces de acesta să stea într-o atmosferă care ar anula efectul scontat de alge.

Redactori ai revistei Nature, a subliniat că articolul a fost publicat ca o propunere interesanta ", nu a trecut peer review de obicei de către experţi şi nu a stabilit ferm rezultatele ştiinţifice. Este de subliniat faptul că, deşi ipoteza este interesant, este una dintre multe propuneri de combatere a încălzirii globale. Ca un alt exemplu, editorii revistei ştiinţifice sunt propuneri pentru a instala oglinzi pe orbita Pământului, pentru a reflecta parte din lumina soarelui şi se răceşte, astfel suprafata Pamantului.

Cu toate acestea, Atmocean companii interesate în propunere şi intenţionează să efectueze experimentul. De aşteptat să scadă de ţeavă în ocean 300 de metri lungime şi 3 metri în diametru, cu amestecul ajutorul lor straturi de apă, se măsoară cantitatea de alge şi multiplicat pentru a calcula raportul dintre carbon de cariera de la şi aruncat în partea de jos, ca urmare a acestui proces.


Canal http://www.polit.ru/

Vineri, 28 septembrie 2007
Vizualizări: 2871

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
279
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
451
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
329
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
446