ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oamenii de știință bat alarma




În ziua de azi, medicii și oamenii de știință bat alarma și vorbesc deschis despre impactul nociv a drojdiilor termofile asupra omului. Drojdiile  sunt o colonie de ciuperci microscopice unicelulare care produc fermentația alcoolică. Nimerind în organismul uman împreună cu alimente, drojdiile nu mor, ci continuă procesul de fermentare și produc alcool și dioxid de carbon. O mulțime de produse alimentare duc la secretarea alcoolului în procesul de digestie, ce provoacă o intoxicație permanentă. La aceste produse se referă drojdia pentru pâine, toate băuturile alcoolice, inclusiv cvas, chefir, bere fără alcool și altele.

Deja de câteva decenii pentru pregătirea pâinii nu se folosesc drojdii naturale, ci celea inventate de om – drojdii termofile, create prin manipularea cu codul genetic. Tehnologia de producere a acestora este monstruoasă, ”anti-naturală”. Producția de drojdie de brutărie se bazează pe reproducerea sa în lichide nutritive, făcute din melasă ( deșeuri de la producția de zahăr). Melasa se diluează cu apă, se tratează cu clor, se acrește cu acid sulfuric etc.

Nu veți crede din ce sunt făcute drojdiile pentru panificație, anume acelea care se adaugă la pîinea și produsele de panificație și acelea pe care le cumparam din magazine pentru copt:

Iată doar câteva componente din actualul GOST 171-81.

Pentru fabricare se folosește materia prima de bază și auxiliară:

- Sulfat de amoniu tehnic obținut în producția de dioxid de sulf;
- Acid clorhidric tehnic conform GOST-2184 sau ”pentru accumulatoare” GOST- 667;
- Micro-îngrășământ pentru agricultura regiunilor de sud a URSS;
- Acid sulfuric tehnic;
- Amoniu hidrogen;
- Amoniac hidrogen de calitate tehnică;
- Uree;
-  Diamoniu fosfat tehnic (pentru produse alimentare;
- Carbonat de potasiu tehnic;
- Clorura de potasiu;
- Clorura de potasiu tehnică;
- Sulfat de magneziu;
- Clorură de magneziu tehnică ... aceasta este lista incompletă, alcătuită din 57 de poziții

Trageți concluzii, faptele sunt evidente!

Omul modern consumă multe produse alimentare, dar își potolește foamea cu dificultate. De ce? Ce se întâmplă în organismul nostru atunci când în el pătrund drojdiile?

Una dintre minunile ale organismului nostru este procesul de regenerare. De exemplu, dacă 70% din ficat este eliminat, peste 3-4 săptămâni acesta poate fi restabilit complet. Epiteliul intestinal este reînnoit la fiecare 5-7 zile, cu o viteză foarte mare se schimbă epiderma, etc.

Principala condiție pentru efectuarea procesului de regenerare este lipsa în organism a proceselor de fermentație. Oamenii de știință au descoperit că fermentarea din organism este cauzată în principal de drojdie. Ciuperca drojdiei obișnuite nu supraviețuiește în organismul uman din cauza temperaturii ridicate. Dar datorită eforturilor depuse de către geneticieni la începutul anilor 60 a fost dezvoltat un tip special de drojdie termo tolerantă, care se reproduce perfect chiar și la o temperatură de 43-44 de grade.

Drojdia termofilă e atât de reactivă și viabilă, încât după 3-4 ori de utilizare activitatea lor doar crește. Timp ce pâinea se coace, drojdiile nu se distrug, ci să păstrează în capsule de gluten.

Miceți zaharoase din păcate sunt mai rezistente decât celulele țesutului. Ele nu se distrug nici în timpul preparării și nu se dizolvă cu saliva. Celulele ”ucigașe” de drojdie omoară celulele organismului mai sensibile, mai puțin protejate, încorporînd în ele substanțe toxice cu greutate moleculară mică.

Drojdiile termofile se multiplică în organism într-o progresie geometrică și permit microflorei patogene de a trăi și de a se multiplica, inhibând activitatea microflorei normale. Fermentarea este însoțită de putrezire, ce duce la dezvoltarea florei microbiene, încetinește evacuarea maselor toxice din organism, se formează buzunare de gaze, în care stagnează pietrele fecale. Cu timpul ele pătrund în straturile mucoase a intestinului. Crește intoxicația cu dejecțiile a bacteriilor.

Drojdia termofilă este considerată o armă biologică.

 

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 03 septembrie 2014 11:04
Vizualizări: 3662

Citiţi de asemenea

În lumea contemporană, unde tehnologiile ne despart adesea de natură, practicile vedice oferă metode profunde de restabi...
163
Lumea contemporană se grăbește înainte cu o viteză amețitoare. Tehnologiile cuceresc toate domeniile vieții noastre, sch...
132
Omul este singura ființă de pe această planetă capabilă să își exprime gândurile prin cuvinte.Lumea este plină de mari r...
124
Maimuțele capturate din sălbăticie și aduse la grădina zoologică înțeleg clar că stăpânul și angajații grădinii zoologic...
322