Oamenii de stiinta rusi au anuntat crearea de modele de apă dulce naturale

/ Vizionări: 4574

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Baikal Oamenii de stiinta rusi au creat modele de apă proaspătă naturale. Ea se bazează pe compoziţia adâncime de Lacul Baikal, raportate la Centrul ştiinţific Irkutsk, Siberia Sucursala de RAS.

Potrivit directorului Institutului Limnological Academician Mihail Grachev, "crearea unui standard a eşantionului a fost făcută posibilă prin studiul de compoziţia apei în nucleul" de lac - la adâncimi de 300 de metri de la suprafaţă la 100 de metri mai sus de fund. " Este aici că "concentraţia de elemente chimice puţine schimbări în profunzime, şi anotimpuri ale anului", a declarat omul de ştiinţă. El a adăugat că "timpul necesar pentru penetrarea apei de suprafaţă aici, doar de un deceniu.

Găsirea de soluţii tehnologice adecvate, oamenii de ştiinţă limnologists 6 ani în urmă, partidul a făcut gard apele de adâncime în valoare de 2 mii de sticle. Este stocate în laboratoarele institutului la temperatura camerei. microbiologic analiza efectuată a arătat lipsa completă de microorganisme vii. Definite, în conformitate cu metodele elaborate, precum şi compoziţia chimică a "de bază" din Lacul Baikal în cea mai mare gamă de componente, inclusiv concentraţia de ioni şi oligoelemente.

Sursa http://www.ecoportal.ru