ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oamenii fericiţi sunt mai iubiţi şi mai respectaţiOamenii fericiţi sunt mai iubiţi şi mai respectaţi

 

Cum să câştigăm respectul şi dragostea celor, care ne înconjoară?

Răspuns la această întrebare este simplu: trebuie să fiţi fericit, să simţiţi pace interioară şi armonie, să fiţi disponibili să zâmbiţi lumii şi să prindeţi zâmbete în răspuns.

Astfel de constatări din cercetările sale, în care au fost implicaţi mii de oameni, au făcut oamenii de ştiinţă din ţările occidentale. 

Ei au realizat o serie de experimente şi cercetări, încercând să afle, dacă starea interioară a unei persoane influenţează asupra atitudinii celor din jurul ei, indiferent de educaţie, statutul social şi alţi parametri.

Astfel, într-un studiu, cercetătorii au cerut persoanelor, care lucrează în diferite domenii, să descrie ce fel de cauze şi parametri le împun să respecte colegii lor. Principalii factori au fost caracterul prietenos, deschis, dorinţa de a asculta alţi oameni cu opinii diferite.

Într-un alt experiment, subiecţilor li s-a cerut să selecteze după fotografii, oameni cu care ei ar fi dispuşi să meargă la contact, ar încerca să leagă relaţii de prietenie. Din zeci de fotografii de bărbaţi şi femei diferiţi, participanţii la studiu au ales oamenii, care zâmbeau şi arătau mulţumiţi de viaţă.

Într-un alt studiu participanţii au fost rugaţi să evidenţieze trăsături de caracter, cele mai importante pentru a câştiga dragostea. Majoritatea intervivaţilor au preferat amabilitatea, bun simţ al umorului şi capacitatea de a se bucura de viaţă, de a veni la timp în ajutorul prietenilor. Aceste calităţi importante oamenii au menţionat şi la prietenii lor, real existenţi.

Totodată, a fost remarcat că toate calităţile minunate, menţionate mai sus, de obicei, apar la oameni fericiţi, mulţumiţi de propria lor existenţă.

Astfel de oameni se bucură când vin în ajutor, când au grijă de cineva, ei au suficiente forţe sufleteşti necheltuite.

Ei sunt prietenoşi, iubesc să râdă şi să se bucure de viaţă, ei sunt buni cu toată lumea din jurul lor. În plus, oamenii fericiţi, de obicei, se ocupă cu munca preferată şi sunt, prin urmare, suficient de competenţi pentru a câştiga respectul colegilor.

Sentimentul de fericire interioară este cheia sănătăţii şi longevităţii, astfel încât oamenii fericiţii trăiesc, de obicei, până la vârsta înaintată, fiind în acelaşi timp puternici de corp şi de spirit, ei sunt înconjuraţi de oameni iubitori.

 

 

Sursa cu link pe med.israelinfo.ru

Duminică, 20 februarie 2011
Vizualizări: 2321

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
58
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
147
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
57
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
95