Oamenii mor de chimioterapie, nu de cancer!
O nouă descoperire! Din statisticile Institutului Național al Cancerului din SUA rezultă că în 2016 cele mai frecvente tipuri de cancer au fost următoarele: mamar, bronhopulmonar, de prostată, de colon și rectal, de vezică urinară, melanomul, limfomul non-Hodgkin, tiroidian, renal, leucemia, de uter și pancreatic.
Numărul cazurilor noi de cancer (incidența cancerului) este de 454,8 la 100 de mii de bărbați și femei pe an (conform datelor pentru perioada 2008-2012).
Numărul de decese provocate de cancer este de 171,2 la 100 de mii de bărbați și femei pe an (pe baza deceselor din perioada 2008-2012).
Mortalitatea cauzată de cancer este de fapt mai mare la bărbați decît la femei (207,9 la 100 de mii de bărbați și 145,4 la 100 de mii de femei).
Numărul de persoane care au trăit în afara diagnosticului de cancer a atins 14,5 milioane în 2014 și se prevede să ajungă la aproape 19 milioane pînă în 2024.
Aproximativ 39,6% dintre bărbați și femei vor fi diagnosticați cu cancer la un moment dat în timpul vieții lor (conform datelor pentru perioada 2010-2012).
Se estimează că, în 2014, 15,780 de copii și adolescenți cu vîrsta între 0 și 19 ani a fost diagnosticat cu cancer, iar 1960 au murit din cauza acestei boli.
Cheltuielile naționale pentru tratamentul cancerului în Statele Unite în 2010 s-au ridicat la aproape 125 de miliarde de dolari și ar putea ajunge la 156 de miliarde de dolari în anul 2020.
Din păcate, statisticile recente arată că aproximativ 1 din 2 bărbați și 1 din 3 femei vor suferi de cancer în timpul vieții lor. Și mai rău este faptul că pînă în prezent nu a fost găsită o metodă de tratare a cancerului, precum și faptul că metodele prin care acesta este tratat în prezent, nu numai că sînt ineficiente, dar unele studii sugerează ca acestea doar agravează simptomele.
Dr. Hardin B. Jones, care este, de fapt, un fost profesor de fizica medicală și fiziologie, spune ca chimioterapia nu dă efectul scontat și că este o mistificare de peste un miliard de dolari în industria oncologică. El susține, de asemenea, că singurul motiv pentru care medicii prescriu chimioterapia ca tratament pentru cancer este din cauza banilor pe care ei îi cîștigă.
Faptul că un tratament mediu de cancer costă undeva între 300.000 și chiar 1.000.000 de dolari face ca declarația medicului să fie mai rezonabilă.
Dr. Jones a ajuns la concluzia că chimioterapia face mai mult rău pacienților decît de fapt cancerul în sine, pe baza cercetărilor sale din ultimii 25 de ani. El spune că acei oameni care refuză tratamentul cu chimioterapie trăiesc în medie cu 12 ani mai mult decît cei care acceptă acest tratament. Majoritatea pacienților care suferă de chimioterapie mor într-un interval de 3 ani de la diagnosticarea cu cancer, iar unii chiar mai rapid. De asemenea, medicul susține că pacienții cu cancer mamar care refuză tratamentul pot trăi de patru ori mai mult decît cei care sînt supuși chimioterapiei.
Adoptarea unei alimentații sănătoase, exercițiile fizice și bucuria de viață sînt cele mai bune modalități de îmbunătățire a sănătății, precum și de a trăi mai mult și mai fericit.