ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Omenirea se confruntă cu un dezastru auto-distrugere — cu adevarat?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Conform raportului din Panoul Interguvernamental al ONU, prezentat în noiembrie 2007, la scurt pământului climatice se pot schimba, dramatic şi ireversibil. " Potrivit experţilor, dacă emisiile de dioxid de carbon în atmosferă va continua la nivelul actual, se poate întâmpla proces ireversibil "de tranziţie de la cantitate la calitate."

În acest caz, temperatura medie pe Pamant in 50 de ani ar putea creşte cu câteva grade Celsius. Acest lucru va duce la topirea gheţarilor din regiunea arctică, Groenlanda, poate unii dintre foi de gheaţă din Antarctica şi de a ridica nivelul oceanelor cu 28 - 45 cm terenuri fertile de depresiuni continentală este unul dintre principalii furnizori de culturi agricole, ar putea fi sub apa.

În partea de gândire al omenirii este îngrijorător şi faptul că, în ultimii 20 de ani, numărul dezastrelor naturale legate de condiţiile meteorologice, crescut de patru ori (în funcţie de organizaţia britanică OXFAM). Numărul de inundaţii în aceeaşi perioadă a crescut de şase ori inundaţiile de azi. Rapoarte cu privire sunt percepute ca fiind normale, ştiri obişnuite.

Totuşi, există o altă ameninţare - auto-distrugerea omenirii şi distrugerea tuturor formelor de viaţă de pe Pământ în caz de focar de-a treia şi chiar război mondial al patrulea rând, deoarece va fi un razboi cu toate omul disponibile unor mijloace moderne de distrugere în masă.

Studiind lumea din jurul nostru, putem concluziona că toate non-vii (inclusiv imensa universul nostru), de legume şi natura animalelor, cu excepţia unui om există şi funcţionează pe baza legii universale a altruismului.

Leul mănâncă victima, nu pentru că el este monstrul însetat de sânge, dar numai pentru că este natura lui, sunt proprietatea această creaţie, în aşa fel încât să existe, el trebuie să vâneze şi să mănânce alte animale. În contrast cu omul, el nu va fi niciodată fără scop, doar pentru propria placere de a distruge fauna sălbatică şi natura înconjurătoare. Numai un om nu poate primi placere de la hărţuire alţii şi se bucură de suferinţa lor.

Egoist, consumeriste atitudine pur pentru a se determina ca un dezechilibru, diferenţele între noi şi legea generală a naturii, legea de altruism. Într-o dorinta de egoist să se ridice deasupra celorlalţi, să se bucure de la propria cheltuiala lor, să le utilizeze în numele şi beneficiul dumneavoastra este sursa tuturor relelor noastre individuale şi globale.

Se atrage atenţia asupra faptului că, în ţările dezvoltate sunt oameni care primesc în prezent de mai multe ori mai multe bunuri decât el a avut 100 de ani în urmă. tehnologiei medicale a atins un nivel ridicat de produse alimentare - din abundenta, sunt oameni care trăiesc mai mult, locuinţe, transport, de asigurări sociale - toate acestea în ţările dezvoltate a atins un nivel foarte înalt.

Cu toate acestea, în domeniul spiritual de oameni din aceste ţări nu este de până la zero. Acest lucru este demonstrat de numărul mare de divorţuri creşterea ratei de schimbare a orientării sexuale (contrar naturale proprietăţile sale), consumul excesiv de droguri, alcool, un număr semnificativ de sinucideri. Toate acestea arată că chiar şi în ţările cele mai dezvoltate nu satisfac pe deplin viaţa umană, pentru că el se simte in subconstient rezultatele de încălcări grave ale legilor naturii pe care oamenii şi cauza acestor condiţii.

Să nu ne dezvăluie încă familiarizat cu legile naturii care ne înconjoară, în lumea materială şi spirituală, de la care nu se schimbă nimic. Natura inca ne afecteaza, ca lege absolută, deoarece legile naturii există independent de conştiinţa noastră şi înţelegerea. Încalcă legile naturii devinefactor de Xia în efectul său asupra noastră şi se angajează să se întoarcă la respectarea acestor legi.

egoism noastră de astăzi a ajuns la un astfel de nivel intolerabil care cauzează nevoia urgentă să înţeleagă că oamenii nu pot exista separat. Acest lucru a devenit evident în special în ultimii ani, datorită globalizării, care se află la un nou nivel de relaţii arată că suntem toţi oamenii de pe Pamant sunt toate în comunele acelaşi umane şi nu poate exista fără cealaltă.

Astăzi puteţi vedea semne de la începutul procesului de la reunificarea din persoane de naţionalităţi diferite, oameni cu diferite niveluri de educaţie şi formare profesională, persoane care vorbesc limbi diferite, dar simt subconstient nevoie pentru a deveni o singură familie umană. În om se trezeşte o aspiraţie noi - trecerea de la iubirea egoistă pentru ei înşişi să altruiste fata de ceilalti.

Fiecare persoana este unic, original, unic, şi nu există în această lume exact aceleaşi persoane. Toate - diferite. Dar fiecare are o caracteristică specială, inerente în toate persoanele fizice - este dorinţa de a existe şi să fie în echilibru cu mediul, atât material şi la un nivel spiritual.

Aceasta mai înalt grad de dorintele omului şi umanităţii duce la depăşirea crizei.

Geo.ru

Miercuri, 18 martie 2009
Vizualizări: 2519

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
218
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
185
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
123
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
192