Opinie: În Moldova partidele de stînga și liderii acestora sînt mai profesioniști și mai patrioți

/ Vizionări: 234

Мнение: В Молдове левые партии и их лидеры и профессиональнее и патриотичнее

În Moldova partidele de stînga și liderii acestora sînt mai profesioniști și mai patrioți, iar pentru dezvoltarea cu succes a statului nostru aceste calități sînt extrem de importante.

Opinia aparține consilierului municipal independent Vasili Chirtoca și a fost exprimată în cadrul unui interviu oferit portalului Noi.md, referindu-se la faptul de ce el a hotărît să candideze în noul Consiliu Municipal Chișinău pe listele Partidului Socialiștilor. „În actualul consiliu municipal noi am conlucrat constructiv cu fracțiunea socialiștilor. Practic, ei au susținut toate inițiativele noastre, și noi am susținut majoritatea inițiativelor lor.

Dezvoltările actuale şi noile tehnologii în domeniul energiei, care sunt disponibile acum şi în Moldova.
Dezvoltările actuale şi noile tehnologii în domeniul energiei, care sunt disponibile acum şi în Moldova.

Nu reieșind din principiul ”tu – mie, eu – ție”, dar așa a fost să fie, că viziunea Partidului Socialiștilor asupra căilor de dezvoltare a orașului, practic, a coincis cu a noastră”, a menționat Vasili Chirtoca. Potrivit lui, primind propunerea să meargă în alegerile-2019 pe listele PSRM, el a studiat atent programul și statutul partidului, ca să poată înțelege exact scopurile și sarcinile lui.

„După ce am citit aceste documente am înțeles că doctrina socială nu a fost doar declarată de acest partid, ea trece prin documentele lui de program, la baza activității sale stă tendința de a soluționa problemele oamenilor din păturile social-vulnerabile, care sînt foarte mulți în țara noastră. La moment, acest partid cu doctrina sa e foarte actuală pentru Moldova – unul dintre cele mai sărace state din Europa”, a specificat consilierul municipal independent.

„În afară de mine și dl Botnaru, pe listă există și nemembri de partid, plus la faptul că înșiși socialiștii au multe personalități puternice și profesioniști veritabili, așa că echipa va fi una puternică”? a menționat Vasili Chirtoca.

Citește mai mult: noi.md

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137