--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ore de somn salvează inimaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

O oră în plus de somn în a treia reduce calcifiere (calcifiere) a arterelor coronare, cercetători raport.

Studiul de Christopher King si colegii sai de la Universitatea din Chicago, a constatat că există o legătură strânsă între numărul de ore de somn şi formarea Calcinates dăunătoare pe pereţii vaselor inimii.

Conform Dr. King, o oră suplimentară de somn pe zi calcinates reduce cu 33%, care este echivalentă cu scăderea tensiunii arteriale la 16 unităţi. Mai mult, acest indicator nu s-au schimbat, dacă normale pentru boala factorilor de risc cardiovascular, cum ar fi colesterolul, excesului de greutate sau diabet.

Acesta a fost testat de aproape 500 de alb şi negru bărbaţi şi femei cu vârsta de 35-47 ani. Monitorizarea acestui grup a avut deja a început în 2000/2001 şi a durat cinci ani. Durata de somn a fost măsurată printr-o brăţară specială, de înregistrare a mişcării încheietura mâinii. Intensitatea coronarian zaizvestvleniya a fost măsurată prin CT-scanare.

Autorii nu sunt încă în măsură să stabilească un lanţ logic care conecteaza vis, şi calcificarea vaselor inimii. Poate că, spun ei, determina o creştere în comunicatul de cortizol. Acest hormon este eliberat pentru a depăşi inflamaţie internă în organism, şi ritmuri de această dispoziţie şi pot reduce simultan depunerea de calciu pe peretii vaselor de sange.

O altă posibilitate, fără a exclude în primul rând, - scăderea tensiunii arteriale în timpul somnului, care, de asemenea, ajută la reducerea calcifiere.

Următorul pas - dezvoltarea de recomandări pentru a reduce calcificare (şi, prin urmare, riscul de boală cardiovasculară), bazate pe măsurători de durata de somn aceste bratari. În mod semnificativ, acestea sunt necomplicate şi relativ ieftine.

Dar este deja clar: somn suficient este rău, dar pentru a zdrobi o oră în plus - de ajutor>! Doar nu dorm prin Anul Nou!

Zece moduri de a adormi mai repede

1. Fă un duş cald, dar mai bine - o baie calda. Această metodă, în primul rând, ajută organismul să se relaxeze şi stres ameliorează, dar nu numai muşchi, de asemenea, sistemul nervos. În plus, după un vis baie calda va fi mult mai profundă şi mai eficiente.

2. Nu fi de acord "flux de conştiinţă". Doar nu cred că foarte greu, am scris despre acest lucru în articolul său "dorinţa de a nu cred - motiv pentru insomnie. Cu toate acestea, este de gândurile şi sentimentele adesea ne împiedică să adormi. Un bun mod, toată lumea ştie, ar putea fi de numărare oi sarind peste gard. Principalul lucru - este imagina în mod clar aceste imagini. Cu toate acestea, aici sunt toate individual şi, astfel încât mulţi absolut nu va ajuta.

3. Face o plimbare înainte de a merge la culcare. Această metodă nu este pentru nimic nu este în top trei. Multe neglijate merge înainte de culcare, prea leneşi sau simt că nu au timp pentru ea. Cu toate acestea, chiar şi o scurtă plimbare înainte de a merge la culcare impact foarte pozitiv asupra timpului adormirea şi la cel mai înalt noapte calitatea somnului. Inutil să spun, este de a merge în site-uri curate şi nepoluate, cum ar fi pieţe şi parcuri. Încercaţi să găsiţi un loc de lângă casa sa.

4. Aerisiţi încăperea. Proaspete şi aer curat ar putea avea doar un efect magic asupra calităţii somnului şi timp de somn.

5. Citeşte ceva plictisitor. Această metodă este mult ajutor pentru a adormi mai repede. Ea se bazează pe ochi obositi (daca o taxă pentru un ochi, se poate lucra de câteva ore), precum şi faptul că, creierul va refuza să ia informaţii complexe şi veţi dori rapid la somn.

6. Bea lapte. lapte cald cu miere (sau scorţişoară), va merge la culcare, chiar dacă sunt foarte incantati sau suferă de insomnie pe termen lung. În laptele matern conţine substanţe care ajută la un somn persoană. Această metodă este foarte eficient, dar pentru un motiv destul de puţini oameni l utilizaţi pentru căar adormi mai repede.

7. BREW de ceai verde. Verde sau pe bază de plante (de exemplu, ceai de muşeţel) poate ajuta, de asemenea, să doarmă. Noi trebuie să încercăm să ne imaginăm acţiuni de extracte specifice şi ceaiuri.

8. Înainte de a merge la culcare cina usoara sau au cina la toate. Înainte de a merge la culcare mai bine sau nu cină, sau o cină uşoară hrană suficientă, în caz contrar, corpul va digera o masă grea şi nu va fi capabil să scadă adormit repede. Dar vezi tu - daca nu poti dormi din cauza foamei, apoi o cină uşoară mai mult decât este necesar.

9. Anulare seara antrenament. Sporturi sunt foarte necesare şi utile, dar dacă aveţi probleme cu somnul, încercaţi pentru a anula, amâna sau clase mai bună seara sau să le înlocuiască cu ceva mai liniştitor. De exemplu, să înlocuiască sala de sport la piscina.

10. Incercati sa schimbati interiorul dormitorului. Dacă aveţi probleme cu somnul neapărat necesitatea de a schimba culorile vii in dormitorul tau pentru ceva mai neutru - să fie cel mai bun de culoare albastru-moale. De asemenea, este de dorit ca langa patul tau nu a fost tehnologie, si tot ce-ti aminteste de muncă.

http://www.chaskor.ru

ABONAȚI-VĂ
Joi, 15 ianuarie 2009 7:39
Vizualizări: 2470

Citiţi de asemenea

Marele pedagog sovietic Shalva Alexandrovici Amonașvili, autorul conceptului de pedagogie umană, odată le-a pus o întreb...
290
Ceea ce se vede pe plaja Brighton Beach din Brooklyn este, să spunem delicat, șocant. Ca valuri de apărare pe plajă, sun...
291
Într-o școală din Moscova, un băiat nu a mai venit la cursuri. O săptămână a lipsit, două... Lev nu avea telefon, iar co...
97
 Cu prima zi a primăverii! În prima zi a primăverii suntem din nou fericiți, plini de dragoste și orientați către să...
245