ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Os mort de peste 2000 ani înflorit un palmier viiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Este greu de crezut, dar veţi vedea primele frunze de palmieri, care a crescut de-o mie de ani de piatră 2 (foto Hadassah Medical Center).

Copac germinare tineri de la o vârstă seminţe de 2000 de ani, este înfloritoare. Oamenii de stiinta au revigora palmier oase şi ridica-l de la un copac, considerat dispărut în cele mai vechi timpuri. Succes cu palma dă speranţe, nu numai pentru revigorarea floră unică, dar, de asemenea, pentru a crea noi medicamente pentru oameni.


Acest lucru este raportat de către oamenii de ştiinţă israelieni, condus de Sarah Sollon (Sarah Sallon) de la un centru de cercetare din Ierusalim (naturale Medicina Centrul de Cercetare - NMRC), care a reînviat şi cultivate copac istorice.

antice au fost găsite câteva seminţe de arheolog Ehad Netzer (Ehud Netzer) în 1973 în cursul săpăturilor de la cetatea Masada drevneiudeyskoy. Datarea cu radiocarbon a arătat că oasele de aproximativ 2000 de ani. Până în luna noiembrie a anului trecut, se afla doar seminţe într-o cutie până nu Sollon le-a cerut pentru un experiment.


Trebuie să recunosc că israelienii nu au încercat să reînvie seminţe antice. Anterior au fost chinezi care au crescut din seminţe de lotus vârstă 1,2 mii de ani. Dar acest lucru este aproape de două ori mai puţin.

sămânţă

Din aceste seminţe vechi a inceput totul (foto Hadassah Medical Center).

În general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, oamenii de ştiinţă de la NMRC efectuat studii suficiente privind recuperarea de seminţe. Şi a început experimentul. În primul rând, seminţe înmuiate în apă caldă, astfel încât acestea din nou au fost capabili de a absorbi lichidul, apoi tratate cu substanţe nutritive şi a îngrăşămintelor fabricate din alge de mare.


25-01, o sărbătoare evreiască, cunoscut sub numele de Anul Nou pentru pomi, seminţele au fost plantate într-o oală cu

sistem de irigare. Oamenii de stiinta nu au sperat într-adevăr de succes: "M-am gândit că tentativa poate fi inutil, după toate A fost atât de mult timp", - reaminteşte Sollon.


Cu toate acestea, în martie au existat semne de germeni. "Eu nu-mi cred ochilor, dar ea a făcut totul pentru a evita contaminarea cu seminţe străine. Iar pe 18 martie, am văzut germenul primul" - cercetător este fericit.


Din păcate, primele frunze au fost aproape albicios de la brâu gri. Şi oameni de ştiinţă a fost crezut că pomul nu va supravieţui. Cu toate acestea, până în iunie la copac "proklyunulis" frunze care arata mai mult sau mai puţin sănătoase.
sămânţă

Acest copac "Metusala" privit în luna iunie a acestui an (fotografie de David Blumenfeld / San Francisco Chronicle).


Dar acum - toate în perfectă ordine, şi un copac de palmier, poreclit "Metusala" ("Methusala"), a ajuns la un centimetru înălţime-80 şi achiziţionate 9 pagini.


Şi grupul Sollon, căutarea şi investigarea şi alternativă nou medicament, speră să găsească în acest exemplu, unii medicament proprietăţi unice, nu au supravietuit in data de palme de astăzi.


"Dateaza din antichitate erau cunoscute pentru proprietăţile lor curative - explică Sollon probleme. - Ele sunt utilizate pe scară largă pentru a combate diferitele tipuri de cancer, tuberculoza, tumori, şi alte infecţii."


Ar trebui remarcat faptul că palmele data sunt "oameni" sau "femei". Sex de copac tinerilor este încă necunoscut, dar oamenii de ştiinţă speră că acesta va fi de sex feminin - apoi un copac de palmier va da roade. Dar ele au pozhdat cel puţin 4 ani.


O bază de fructe şi, eventual, învierea ulterioară a copac din spatele lor ar fi cel mai bun venit. La urma urmei, palma data de evrei, aşa cum sa spus să aibă medicamenteproprietăţi guvernamentale. Şi au fost principala sursă de hrană şi adăpost de soarele arzator.
sămânţă

Sarah Sollon (dreapta) şi colega ei, Elaine Nightingale (Elaine Solowey) bucura realizarea lui (foto David Blumenfeld / San Francisco Chronicle).


Cu toate acestea, aceşti copaci au dispărut de pe faţa Pământului de aproximativ 500 de ani înainte de era noastră. Şi palmele de astăzi au fost aduse în Israel în timpul 1950-1960-x - aceasta este modern "opţiuni" din Irak, Maroc şi Egipt.


În prezent, oamenii de stiinta au comparat structura de copac tineri cu o palmele modern şi studierea mostra de ADN de la una dintre frunze. Rezultatele preliminare vor fi publicate la începutul anului viitor.


Între timp, cercetătorii se pregătesc să repete experimentul cu un alt partid de seminţe vechi pentru a afla dacă lor de succes, cu Metusala ", câştigătoare la loterie, cu şansa de a una la un milion, sau de a dezvolta tehnologie ar putea într-adevăr, cu succes" reînvie "seminţe de vârstă o mie de ani.

"Materialul este furnizat de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru ) ".

Luni, 30 iunie 2008
Vizualizări: 3489

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
86
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
335
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
241
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
382