ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ovăz kefirchik sau retete, care mai mult de un mileniuAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/19nov07_kefir/p1.jpg Aşa cum se întâmplă, dragă cititorule, că acest scriitor gândit problema - în ce formă şi ceea ce ar fi cele mai bune alimente pentru toate tipurile de situaţii de urgenţă. Dacă sa întâmplat este groaznic, si ne asumam vrei să mănânci o mulţime de oameni. Şi nu doar pentru a umple stomacul lor cu oamenii, şi că produsele alimentare a fost usor de digerat si hranitoare pentru majoritatea oamenilor. Hrănite că ea şi copil, şi un luptător şi un om batran. Produsul ar trebui să fie accesibile, şi gustoase. Şi că a fost păstrat pentru o lungă perioadă de timp. Timp de preparare ar trebui să fie minime sau nu s-ar fi necesare. Carne şi lapte - acesta ar putea fi doar o completare buna la ceva, dar de ce? Ar fi frumos dacă aceste alimente este usor de combinat cu alte mijloace disponibile in stoc. Cereale, desigur, aproape ideal. Ci doar o cereale sau făină impune pregătirea acesteia şi în situaţii speciale, doar la cald sau chiar calda, apa curata poate fi un deficit. Prin aceeaşi valoare nutriţională de cereale sunt prezentate în deplină numai atunci când germinarea sale.

Asta e, probabil, toţi ştiu că, dacă cereale este uscat, apoi, în această fază, este protejată de microorganisme, şi de la care urmează să fie digerată în stomac că cineva. După ce sa umflături şi la începutul anului de creştere a acestei protecţii cade departe, produce o varietate de enzime, vitamine de sinteză, precum şi toţi nutrienţii în cereale în această perioadă sunt într-o formă foarte accesibile.

După cum se dovedeşte, a cumparat o aprovizionare pentru natura lumea animală este un alt mod de a elimina această protecţie de cereale. Această fermentare! Fondator al microbiologiei moderne, Louis Pasteur, au arătat că acest proces este rezultatul microbiană, şi a constatat că fermentarea diferite cauzate de microorganisme diferite.

Desigur, aceasta descoperire a fost făcută mult timp în urmă. Şi a procesului de produse de fermentaţie utilizate de către omenire de mii de ani. Cu toate acestea, este această legătură şi nu a existat nici un autor nu pentru a determina tipul şi forma, de a contura sistem de producţie pe scară industrială a produselor alimentare pentru situaţii de urgenţă. A fost după manipularea bacterii specifice produsului şi pentru a obţine produsul dorit ca un produs alimentar şi ca medicament, atât pentru cazul în care exact va fi necesar pentru oameni. Principalul scop al acestui articol - de a aduce în atenţia dumneavoastră ceea ce fermentare este esenţa înţelepciunii şi a patrimoniului de strămoşii noştri în bucătărie.

De ce este acest lucru şi cum puteţi folosi această înţelepciune în zilele noastre - şi în continuare va narativ.
Lectură plăcută!

Ovăz kefirchik sau retete, care mai mult de un mileniu
Ştim cu toţii că, uneori, dar, lipsit de ceva, ne descoperi ei înşişi valabilitatea acesteia. Din păcate. Astfel, după mutarea la un alt destul de îndepărtate, ţară, mulţi oameni încep să tânjesc după familiare şi dragi alimentar naţional. Specificitatea puterea de a poporului este vechi de rădăcini de vârstă şi oferă oamenilor urmaţi aceste tradiţii, mai mare şansă de supravieţuire. Ea este determinata de disponibilitatea anumitor tipuri de alimente, climatice şi modul de viaţă. De exemplu, în România foarte generos utilizat ierburi şi condimente, şi a proteja oameni din toate viruşi, paraziţi şi bacterii dăunătoare. Aceasta este o condiţie necesară pentru supravieţuirea mare de oameni cu căldură şi densitate mare a populaţiei.

Cu toate acestea, există un mod special, principiul în bucătărie, care a fost şi este larg reprezentată în întreaga lume şi în orice moment. Astfel, procesul de fermentare a fost utilizat pe scară largă de către omenire pentru fermentare, nu numai lapte, ci de alte produse, cum ar fi cereale, fasole, carne şi peşte.
Există totuşi o digestie preliminare cu diferite culturi (bulgaricum Lactobacillus, acidophillum Lactobacillus, Streptococcus Lactis, Lactobacillus casei şi alt soi).

ŞtergeOpţional rolul bacteriilor lactice în special pentru sănătatea oamenilor şi animalelor este dedicată muncii noastre de compatriotul lui Ilia Mechnikov Pavlovici.
Că suntem acum în măsură să îngheţe şi păstrarea. Şi mai devreme, de exemplu, pentru a preveni contaminarea de lapte oameni să-l doar skvashivat şi să facă brânză. Fermentate de peşte a fost larg reprezentată în regimul alimentar al Romei antice, sub formă de sos de peşte. Procesul are loc în containere mari pentru o lungă perioadă de timp, şi de peşte, utilizată ca un întreg, eviscerat. Apoi, lichidul a fost decantat, şi prevăzute în gros de amfore. Acest lucru este foarte hrănitoare fracţiune (Oops Un zâmbet restante la persoana ta -!, Probabil, o fotografie făcută suvenir, vă rugăm) şi! Este acum foarte popular în ţările din Asia de Sud-Est pentru gătit sosuri. De asemenea, utilizate în supe, adăugând la odorizant sau pur şi simplu răspândiţi pe pâine, care, desigur, a fost, de asemenea, acru. Pentru atributele nutriţionale de oameni au apreciat întotdeauna şi varza kimchi (varza murată în coreeană), castraveti murati, morcovi şi sfeclă. Japoneză Miso face din orez fermentat, orz şi soia (valabil pentru fermentare, un mucegai speciale). Multe popoare din Africa de terci de ovăz Ogi mei fermentate. În India, de orez şi fasole şi itli Cook şi Dosa. Vin şi bere, am de asemenea, toate ştiu ... Ca rezultat al produse de fermentaţie sunt nu doar mai bine conservate, dar câştig de asemenea, unele proprietăţi foarte utile care facilitează digestia.

Toate acest lucru este adevărat, dar - în ciuda faptului că procesele de fermentaţie acid lactic şi avantajele lor sunt bine cunoscute, a produselor alimentare folosind această metodă în timpurile noastre mai ajunge la consumator, care este în faţa noastră cu tine, dragă cititor. Acest lucru se datorează faptului că producătorul de produse finale sunt de obicei în cauză numai cu aspectul exterior al unui produs, structura acesteia, de capacitatea de ieşire la depozitare şi reducerea costurilor de producţie. Pentru a atinge aceste obiective folosind tehnologii speciale, care să înlocuiască sau să denatureze procesele naturale de fermentare, astfel încât rezultatul este un frumos si atractiv, dar improprii consumului uman pentru produse alimentare.

Da, vândute iaurt (iaurt gros), branza, muraturi si varza, vin şi bere -, dar aceste produse sunt pasteurizate, cu conservanţi şi stabilizatori, coloranţi, amelioratori de gust, şi un altul, toate foarte dificil, tehnologie. Produse industriale modificat astfel încât valoarea lor nutritivă este incertă. De exemplu, sub pretextul de varza (care, după cum ştie toată lumea, doar vitamina C trebuie să fie crescut de 20 de ori!) Sunt varza deseori vândute, scăldat în saramură fierbinte de ulei vegetal cu oţet şi sare. Gustul este aproape de a face mai rapid, este păstrat aproape totdeauna, dar este departe de varză acră reale. Produsele lactate sunt simulate extract de proteine din grâu, o varietate de alte agenţi de îngroşare, urmată de pasteurizare. Desigur, la acest produs acru pentru proprietăţile nutritive nu ajunge.
De exemplu, în partea de vest este larg produse şi consumate gata de consumat cereale pentru micul dejun - cum ar fi fulgi de cereale, granola, cereale, etc Publicitate funcţionează foarte bine, descriind cum la fel de util pentru noi de a utiliza fibre, precum şi modul în care această granola va crisp pe dinţi, câte vitamine adaos de ... Dar, în realitate, astfel de prelucrare industrială de porumb cu utilizarea de temperaturi ridicate şi a presiunilor, adaugand tot felul de substanţe ia de cereale către stat, care este un efect deprimant asupra tuturor proceselor digestive. Este delicateţe moarte, poate persista pentru o lungă perioadă de timp, bacteriile nu-mi place - (ei nu sunt proşti ei înşişi momeală, probabil ...). Din aceste snacks-uri după ce a gustat, să refuze animale salbatice si pasari.

În panificaţie a fost înlocuirea drojdie naturală, care constă, după cum ştim, un complex de bacterii,celule exclude lapte şi drojdie - la fel de drojdie. Şi pentru adepţii fără compromisuri de pâine acru, a creat un gust deplin dobavochka speciale simulate. De ce? Da, pur si simplu pentru ca acidul lactic se formează atunci când naturale la nivel de locuri de muncă ameninţare aluatul din aluat dospit si se potrivesc un pic mai lent. Dar, în timpul acestei bacterii de acid lactic timp aproape ca în cazul în care un om începe să digere componente trudnousvaivaemyh de cereale. Acest proces necesită timp şi fără asistenţa, pâinea nu poate fi metabolizat de către organism. Subconstient oamenii simt. Ca aptly puse de o femeie în vârstă de pâine nedospită despre - "Da, el a făcut! Cum să-i spuneţi de bătrâni pe un drum lung cu el a luat pâine. Cositoare la un câmp el a luat o pâine acru, o ceapa si o sticla de apa. Şi el era foame, şi puterea a fost, şi a vrut să trăiască! Aceasta ar da Contemporană azime sau rola franceză ... Lucrarea nu ar fi dovedit - asta e sigur.

Pentru mai multe informaţii cu privire la pâine acru, care este o modalitate de a separa de fermentare a aluatului, care să permită o gamă largă, fără probleme de mult, şi pe gustul său variază de aciditate poate citi aici.
Azimelor nu poate hranei pentru animale, şi soldat.

"Gătitul Distractive, V. Pokhlebkin:
"Povestiri cunoscut fapt interesant, de accident a servit ca un experiment, care arată clar ceea ce poate cauza foarte privarea bruscă o pâine neagră Rusă. In timpul razboiului ruso-turc în 1736 54000th trupele ruse au intrat pe teritoriul inamic al Hanatul Crimeii. Vagoanele cu făină de secară, care a condus Rusia, blocat undeva în stepele din Ucraina. Am avut pentru a coace pâine din făină de grâu locale. Si apoi, trupele au început a bolii. "Condus soldaţii în principal, în slăbiciunea de fapt - notat în memoriile sale, comandantul adjutant al acestei armate Christopher Georg von Manstein, că acestea sunt obişnuiţi să mâncaţi pâine de secară acru, şi nu trebuie să fi fost mănâncă grâu nedospită. "

Se pune întrebarea, într-adevăr de mare actualitate. Istoria ne-a lăsat multe exemple de modul în care tradiţiile naţionale în produsele alimentare, de multe ori în funcţie de care este exact procesul de fermentare, - a dat o sansa pentru oameni să fie puternică, gras şi fericit. Respingerea aceste retete înţelept, tranziţia la imitarea lor ieftine condamnă oameni la tot felul de probleme de sănătate, şi în ultimă instanţă - poate duce la blocaje întregii naţiuni.

Faptul că gazdă nu este alimente de mult ne hrăneşte, aşa cum bacteriile care trăiesc în intestine noastre. microflorei Oxyphilic constituie cea mai mare parte a omului ecosistemului microbiană şi multe animale. Prelucrate şi rafinat, ca urmare a activităţii vitale a bacteriilor în produsele alimentare este fundamental diferită de rând nu numai datorită vitamine nou format şi enzime, proteine divizarea indigest şi neutralizare a substanţelor chimice nocive. alimente fermentate de acid lactic şi antibiotice naturale, are un efect semnificativ vindecă. Ea promovează dezvoltarea microflorei normale în intestin şi previne diferite procese putrefactive. Transformat astfel un mod natural, produsele alimentare este deosebit de eficient pentru portativ elementar off foame şi de a îmbunătăţi starea generala de bine. Concret, acest lucru poate fi exprimată în normalizarea de greutate, reducând numărul necesar de ore de somn, o imbunatatire semnificativa a sistemului imunitar, creşterea eficienţei. Este evident că doar o microflora sănătoasă în intestin poate da oamenilor puterea şi bucuria vieţii.

Foarte simplu şi înţelept este tot subliniat în fraza său, Alexandru Chuprun, cunoscut doctor naturist medicul - alimentaţia umană ar trebui să fie astfel încât să răspundă nevoilor sale microflorei normale.
Acum, dragă cititorule, fiind înarmat cu această cunoaştere, putem ajunge mai aproape de faptul căalimentare care vor alimenta şi vindeca.
Ovăz! Ovăz! Ovăz! Ovăz!
mare CLIA Iya .. Go-Go!

Reamintească faptul că, în general, de ovaz este bogata in vitaminele B, E şi diverse minerale. Şi dacă ai o compare cu grâu, se dovedeşte că lipidelor a crescut cu 348%, 99% Riboflavina tiaminei mai mult de 21%, 47% din folacin, potasiu până la 18%, 86% de calciu, fosfor 82% , 40% magneziu, fier de calcat cu 48%, zinc 50% cupru, 44%! Ovăz, de asemenea, conţine de 4 ori mai multe grăsimi decât de grâu, şi, în plus, a treia parte din ele polinenasyschena. Este de observat că utilizarea regulată a ovăz şi curăţă organismul, nu doar organe digestive, dar de sânge. Acesta conţine un echilibru excelent de aminoacizi. Lui proteine în proporţii aproape perfect pentru organismul uman.

La Bruxelles a găzduit patra Conferinţă internaţională privind ovăz şi produse alimentare sănătoase de la ea. Datorita continutului relativ ridicat de fibre solubile şi insolubile (10%), ovăz scade colesterolul şi reduce astfel riscul bolilor de inima. În SUA, a fost lansat un fel special de ovăz, în cazul în care 50% mai mult Betaglyukana - polizaharidic specifice (fibre solubile), care au fost găsite pentru a avea proprietati anticancerigene, şi sprijină, de asemenea, sistemul imunitar.

valorii nutritive de ovăz va creşte semnificativ în cazul în care doar sa skvasit bacterii lactice. terci de ovăz Sour antichitate a fost la mare cinste în rândul naţiunilor europene. A face it simplu. În apă fiartă caldă se amestecă adăuga un linguriţă de lapte sau smântână fermentate, fulgi de ovăz şi se încadrează adormit ordinare. Acestea sunt stabilite într-un loc cald timp de 8-10 ore. Totul depinde de cantitatea de drojdie şi de temperatură. Principalul lucru ca aciditatea care rezultă din fulgi de ovăz-a placut gustul consumatorilor. Mai mult, în general, ovăz fiert cateva minute de zahăr +, sare, ulei.

Cu toate acestea, mult mai gustoasă şi mai util de a avea, dacă nu acidifiat bucătar ovăz, chiar înainte de warm up îngroşarea sau caldă, prin adăugarea de apă clocotită.

Având în vedere că producţia de cereale aplatizare, are loc la temperaturi ridicate cu abur, apoi utilizaţi autorului în alimente nu este gatita de cereale în condiţii de siguranţă pare să bacteriene. (Poate ca ar fi recomandabil să se efectueze o măsură de precauţie suplimentare unele preliminare de prelucrare de cereale, cum ar fi uscarea într-un lac uscat pan Probabil,. Alimente pentru copii şi ar trebui să fie - nu are nevoie de consultanta)

În brânză şi forma de fulgi de ovăz fermentat, cu adaos de (.. yum yum), miere, nuci sau stafide, cu chutochek ulei vegetal - nu în această lume un mic dejun mai bun! Se pare ca produs complet diferit de la o faina de ovaz fiert simplu, este uşor de verificat.

De asemenea, puteţi face cu uşurinţă lipi iaurt fulgi de ovăz. Acest ovăz fermentate trecut prin mixer polizor-şi înclină într-o strecurătoare. Totul! Dacă nu blender, apoi puteţi must fermentat sau ovăz potoloch mână şi apoi într-o strecurătoare. Se obtine o pasta ca smantana sau kefirchika groase, cu o aroma placuta de lapte fermentat. Reţineţi că produsul rezultat are gust excelent şi calităţile nutriţionale este în forma sa prime. Dacă acest lucru paste este acum adaugă sub agitare apă fiartă sau doar apă caldă (termostatarea în jur de 50 grade), băutură proaspăt preparată în acest caz, poate chiar placuta bule ca chefir.

Atunci când se supraîncălzeşte, sau de a aduce un abces acest kefirchik faina de ovaz preparată şi îşi pierde aroma, se ingroasa si devine doar fulgi de ovăz acru. A pierdut gustul, vitaminele si distruge cu enzimele ... În plus, oamenii de ştiinţă susţin că, în cazul amidonului berii devine forma prea legkousvaivaemuyu că, atunci când este utilizat la nivelul de zahăr din sânge creşte foarte brusc. Poate că este motivul pentru care unii oameni nu le place porridge.

Gustul kefirchik fulgi de ovăz se pot adăuga sare, WTLo, miere - ce vrei. Cu adevărat o băutură magică. Se simte ca fonta este turnat în pumnii - o astfel de greutate si caldura placuta, dar, de asemenea, - rezistenta la rupere.
O mică digresiune
Poate ca vor fi interesaţi să citiţi acest povestire istorică. La prima vedere, totul este perceput ca un basm mic sau ficţiune.

Asta e tot.
Nestor. "Povestea de ani apuse".
În anul 6505 (997). Vladimir a plecat la Novgorod, în războinici de nord împotriva pecenegilor, deoarece la acel moment a fost un nesfârşit război mare. Ai Besenyos că nu există nici un domn a venit şi Belgorod. Şi nu dau afară din oraş, şi a fost într-o foame puternică, şi nu ar putea ajuta, Vladimir, după cum el nu a avut nici soldaţi şi pecenegi, a fost o mare mulţime. Şi asediu prelungit din oraş, şi a fost foame. Deci au adunat Camera în oraş, şi a zis: "Pentru mor aproape de foame, şi de nici un ajutor de la prinţul Este mai bine pentru noi să mori? Capitulării pecenegi - care vor pleca în viaţă, şi cărora le omoare;. Încă mor de foame." Şi aşa sa decis în adunare. Nu a fost, de asemenea, una dintre cele mai mare, care nu a fost pe Consiliului, precum şi a întrebat: "Care a fost Veche?". Si spune-i oameni care doresc să se predea pecenegi mâine. Auzind aceasta, el a trimis pentru bătrânii din oraş şi le-a spus: "Am auzit că doriţi să-l predea pecenegi. Ei au răspuns: "Nici un popor nu poate indura foame." Şi el le-a zis: "Ascultaţi-mă, nu dau un alt trei zile si fac ceea ce vă spun." Ei au promis să asculte cu bucurie. Şi el le-a zis: "Adunaţi cel puţin un pumn de ovăz, grâu, tărâţe sau. Ei au fost fericiti si s-au adunat împreună. Poruncit femeilor de a face un terci, ceea ce budinca este gătit, şi a dispus să sape un puţ şi se introduce KAD, şi se toarnă must ei. Şi a poruncit să sape un alt bine, şi introduceţi KAD, şi a dispus de căutare de miere. S-au dus şi a luat coşul de miere, care a fost ascuns în medushe princiar. Şi a poruncit să-l facă sytu presladkuyu şi se toarnă într-o KAD într-un alt bine. A doua zi a poruncit să trimită pentru pecenegi. Şi au spus locuitorii au venit la pecenegi: "Ia departe de ostatici, un om cu un semn în 10 propria lor în oraş pentru a vedea ce se întâmplă în oraşul nostru." Pechenegy, de asemenea, sa bucurat, gândindu-se că ei vor să le predea, a luat ostatici, în timp ce ei înşişi au ales cele mai bune bărbaţi în livrarea lor şi a trimis în oraş, a verifica pe ce se întâmplă în oraş. Şi când au venit în oraş, şi le-a spus oamenilor: "De ce te distrugi? Cum ne poate perestoyat Dacă stau şi 10 ani, ce facem? Pentru produsele alimentare care le-am pe pământ. Dacă nu mă crezi, uită-te la ochii lui." Şi le-au adus la bine, unde era un dezastru pentru jeleu, şi a atras o găleată şi a turnat în patch-uri. Şi atunci când este gătită budinca, a luat, şi a venit cu ei într-un alt bine, şi a atras de la o bine hrănite, şi a început să se mănânce în primul rând, şi apoi pechenigs. Şi ei erau uimiţi şi a spus: "Nu cred că ne căpeteniile noastre, dacă nu nişte ei înşişi." Oameni care turnat lor de lapte şi vase de noroi şi alimentat de la bine şi a dat pecenegi. Dar s-au întors şi a spus tot ce sa întâmplat. Şi, fierte, a mâncat prinţi bizantini şi minunat. Şi au luat ostatici lor, şi se pune în Belgorod, sa sculat şi a plecat acasă oraş.

Pechenegy - este doar nomazi care cutreierau între Marea Aral şi Volga. Se poate presupune că a fost alimentare necunoscut dospit. După degustare aceasta şi senzaţie de forţă de necrezut de ea, nu puteau crede toate urechi.

Dacă tu, dragă cititorule, cred că tot acest basm frumos, vom gust acru jeleu cu miere - şi apoi realitatea din fosta este evidentă.

Cuvântul de Chefir, lapte acru provenit de la turci Keith - sa se simta bine. Care au baut lapte chefir real, care este destul de simt ca faina de ovaz acelaşi impact. Probabil ar fi merita incercat ca o pornire pentru utilizarea lor de cereale boabe propriile Chefir, lapte acru, care sunt cunoscute de constau dintr-o serie de bacterii de acid lactic şi celule de drojdie.

pastă de ovaz - poate fi un simplu fix rapid atunci când nu aveţi suficient timp pentru arigotovleniya alimente. În primul rând, este foarte bine conservat. A fost cel mai bine atunci când este gătită imediat se toarnă un pic - o zi - borcan şi strâns resigilat a fi protejat de oxigen atmosferic. Având în vedere că produsul este acru, în frigider până la 4-7 zile - un termen pentru paste perfect acceptabil. Când deschideţi un borcan şi se adaugă doar un pic de apă care fierbe - rapid si delicios bea vă puteţi imagina.

Universalitatea unui astfel de pasta este pur şi simplu uimitor. Dacă adăugaţi doar să-l fulgi bystrorazvarivayuschiesya, veţi obţine un iaurt în borcane.
Paste, uneori, poate fi folosit in salate in loc de maioneza sau supa in loc de smantana. Okroshka cu o pastă în loc de smantana sau iaurt, în loc de cvas ovăz obţinută pur şi simplu magnific. Şi Omleta ...!!

Mulţumiri la spre său plăcut şi gust acru de înaltă tehnologie, fulgi de ovăz lipiţi este utilizat pe scară largă de către industria alimentară moderne. Se adaugă la inghetata, pasta de lapte covăsit şi smântână. Adevarul nu se ştie dacă este utilizat ovăz fermentate. Desigur, cu fermentaţia doar probleme inutile, şi de a lua încă o mare diferenţă pentru sănătatea noastră. În orice caz, produsele cu utilizarea de ovăz, cum ar fermentate trebuie doar Iya .. Go-Go! (Ne pare rău - Bine ati venit ...). Înţelegerea faptului că produsele alimentare nu ar trebui să prevadă doar un set de anumiţi nutrienţi, dar în acelaşi timp un fel sau altul au un efect pozitiv asupra organismului şi funcţia sa - se răspândeşte în întreaga lume. La mijlocul anilor 80 în Japonia a introdus conceptul de alimente functionale - pentru produsele alimentare, care vindecă, şi de feed-uri simultan.

De fapt, numai acest lucru, ar trebui să fie. Sub aceasta toamna categorie, desigur, fermentate produse, în general, şi acidificată porumb - în special.

Pentru productii publice şi private, mici şi mari - un lapte fermentat fermentat kefirchik de ovăz sau alte cereale - pot fi foarte profitabile pentru a produce. Gustul şi mirosul poate doar uşor, în mod semnificativ diferite faţă de produsele lactate, precum şi cu o dezvoltare operaţională mici - succesul va fi. Produsul poate fi un bun lapte vice pentru persoanele cu deficit de lactoză. Ar fi oportun să se ofere ca un copil la cantina şcolii, şi un pasager în cabina avionului. Este versatil pentru utilizare.

De asemenea, este important ca aceste alimente pot şi ar trebui să fie la dispoziţia publicului şi a costurilor. Pentru a face porţii complete pe persoana va fi destul de aproximativ 100 de grame de cereale, 10 de zahăr şi 15 de grame de ulei vegetal. Pentru a realiza saţietate jumătate de zi, de înaltă eficienţă şi bunăstarea nu pare prea mare un cost. importanţa socială a unui astfel de produs ar fi grozav.

Acum putem merge înapoi şi vorbesc cu partea de sus a alimentelor pentru situaţii de urgenţă. Din păcate, viaţa modernă tot mai complicate, şi omul se dovedeşte a fi tot mai sensibile la orice risc. Situaţii pot fi de complexitate diferite, şi, prin urmare, pot necesita cunoştinţe şi tehnici de utilizare mai eficientă a resurselor disponibile. În acest sens, încă o dată dori să vă atrag atenţia asupra faptului că este utilizarea proceselor de produse de fermentaţie, de cereale, în special, va face foarte puţin în dietă şi să aibă un efect semnificativ vindecă.

Stimate cititor Sperăm că informaţiile conţinute în acest document va fi atât de interesant şi util. În publicaţiile ulterioare (nadeyus. ..) vor fi descrise metode specifice şi simplu de utilizat ovăz acru pentru gătit mâncăruri diverse şi chiar şi băuturi.

Alexander Soldatov

Stimate cititor!
Vă rugăm să reţineţi că toate drepturile la această publicaţie aparţin autorului - Alexander Soldatov (Canada)
Sursa: http://skazka.nsk.ru/

Luni, 19 noiembrie 2007
Vizualizări: 4813

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
278
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
450
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
328
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
446