ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

pământ Loose doresc să distribuie la oameni.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

La ultimul congres al Partidului "Rusia Unită" liderii săi făcut câteva declaraţii cu privire la măsurile concepute pentru a depăşi criza financiară. În special, şeful Consiliului Suprem al partidului, Boris Grizlov a sugerat să implice cifra de afaceri a terenurilor agricole rămase orfane.

"Avem nevoie de a oferi cât mai mulţi oameni să-şi câştige propriile lor de muncă pe terenurile lor.. Exista 127 milioane de hectare arabile Dintre acestea cele mai multe, nu sunt implicate în ciclul economic, în timp ce 20 de milioane de hectare - este, în general, omul de pamant nu, numita nerevendicate acţiunilor astfel. Este nu o resursă pentru a contracara orice criză? "Să dea teren pentru cei care doresc şi pot descurca -!" numit Grizlov.

În plus, şeful Consiliului Suprem al partidului, pentru punerea în aplicare a produselor agricole este necesară pentru a crea diferite tipuri de pieţe în care producătorii ar putea comerţul fără taxe, fără şantaj, fără "racheta de protecţie." Mai multe dintre subiecţii federaţiei au adoptat deja astfel de decizii la nivelul lor, a spus el.

Boris Grazlov, de asemenea, a spus că în perioade de criză, angajatorii trebuie să asigure stabilitatea socială şi bunăstarea angajaţilor lor. "Liderii de afaceri noastre au fost într-un trecut îndepărtat relativ, dreptul de proprietate asupra întreprinderilor care nu sunt doar fabrici. E - moştenirea noastră naţională. Şi persoanele care lucrează în aceste întreprinderi - de asemenea, National Treasure noastre - a spus el. - Si apropo , au existat toate aceste mori şi fabrici, de asemenea, datorită eforturilor acestor oameni. lor. soarta pe care le împărtăşim toată responsabilitatea şi, în primul rând - proprietarii acestor întreprinderi ", - a adăugat el.
În exemplul lui Boris Grizlov, a condus Ucraina, al căror guvern a anunţat că în caz de concediere a lucrătorilor, statul va ridica vinovat în cadrul companiei înapoi în proprietate publică. "Desigur, aceste metode sunt dincolo de domeniul juridic fel. Şi, desigur, va merge we not that. But no o înlătură răspunderea angajatorilor pentru stabilitatea social al societăţii noastre," - a spus liderul PE.

De asemenea, creşterea ocupării forţei de muncă, în conformitate cu Grazlov, va viza asistenţă financiară pentru regiunile privind programul de gazificare, şi construcţia de întreprinderi de prelucrare a lemnului. "Avem mii de întreprinderi să funcţioneze dincolo de graniţă, oferind locuri de muncă şi a veniturilor ţările vecine," - sa plâns el.

http://www.utro.ru/articles/2008/11/20/782440.shtml

Miercuri, 10 decembrie 2008
Vizualizări: 1889

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
268
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
443
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
323
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
441