Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/health_parazit/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Paraziti — de masterat a Drepturilor
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Paraziti — de masterat a DrepturilorAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Acest lucru nu este să spun, dar trebuie să ştie

Parazitii - organism care hraneste pe cheltuiala de un alt organism (gazda). Cu toate acestea, dacă nu ştiţi despre existenţa "suspensie", dacă bifaţi vierme interne sau externe, apoi, după o perioadă de timp rolul de gazdă va primi parazit. Şi tu nu observa cum va îndeplini toate cerinţele acestuia.

Pentru omul modern boala rusinoasa nu sunt doar bolilor cu transmitere sexuală, dar şi cea mai simplă viermi, păduchi, chiar şi căpuşe. Un om care de două ori pe zi, periajul dinţilor lui şi ia un duş, spala pe maini inainte de masa si dupa folosirea toaletei, nu mai vorbim de penibil să spun despre această problemă, şi chiar dezgustător să ne gândim.

Cu toate acestea, potrivit OMS, paraziţi copleşi de până la 90% din întreaga omenire, indiferent de habitat, bogăţie materială şi curăţenie. 80% din toate bolile, în cazul în care nu sunt legate direct de paraziţi, sunt consecinţa unor straini de viata.

Acesta nu este înfricoşător? Apoi aduce patologi de date - 90% autopsiilor infestate cu viermi, protozoare şi paraziţi.

periculoase pentru om protozoare fel de paraziţi (ciuperci), helminţii (viermi sau viermi), artropode (insecte şi acarieni) şi agenţi patogeni (viruşi, microbi).

Chiar si cu igiena, lipsa de promiscuitate mai uşor pentru a obţine simplu. Motivul poate fi spălată slab fructe şi legume, peşte crud sau insuficient şi de carne, apa din rezervor, muşcături căpuşe, animale, praf, nisip în cutia cu nisip.

Da, si destul de comune simptome: oboseală persistentă, somn sărace şi scrâşnirea dinţilor în somn, nervozitate, slăbirea generală şi răceli frecvente, dureri articulare şi musculare, alergii, indigestie şi gaze.

Nu credeţi că toate acestea pot fi atribuite la munca, atmosfera de nervos la locul de muncă sau la domiciliu, dieta nesanatoasa, lipsa de mers pe jos şi rigiditate, iar acum criza financiară globală.

Dar dacă aţi terminat de un loc de muncă urgente, dormit pe un weekend, chiar şi a umblat pe strazi, dar oboseala nu merge la culcare la fel de greu, şi stomacul său acţionează ciudat, am sfatuim sa consulte medicul şi să insiste pe analiza.

În acest articol vom uita-te la tot felul de paraziţi - a avertizat, mijloace armate. Dacă nu există semne evidente de boală parazitară, si crezi că slăbirea organismului, oboseala, somnolenţa nu este pur şi simplu rezultatul privegheri de noapte şi lipsa de odihnă normale - mergi la medic.

Protozoar parazit

Patrunde in organism prin intermediul mucoaselor şi pielii, ajunge la locurile unde condiţiile sunt favorabile, şi sunt în curs de dezvoltare. Favorite "bomboane" pentru acestea sunt antibiotice - distrugerea sistemului imunitar, tu contribui la creşterea de infecţii.

boli fungice, disbacteriozei - este rezultatul unui parazit protozoare. Ele pot distruge peretii vaselor de sânge, provocând un atac de cord. Pete albe pe limbă - ciuperca Candida.

Pentru a determina prezenţa paraziţilor protozoarelor este prin analiză. Pe medicul spune-mi despre toate inconvenientele a corpului, chiar dacă credeţi că o durere de cap mic, sau mâncărime nu sunt importante. Cele mai multe să vă spun, cu atât mai bine, medicul va putea determina necesitatea anumitor teste.

Viruşi şi bacterii

Virusurile sunt împărţite în două tipuri - infecţioase şi tumorigen. În primul rând distruge celulele, precum şi transformarea acestora în două tumorii.

În organism se încadrează în acelaşi mod ca şi cele mai simple - mucoasei şi a pielii. Dar daune de la acestea pot fi atât lentă şi rapidă. Polio, hepatită, toate tipurile de gripă, şi SIDA.

Pentru mine cel mai mult este terifiant virusul herpetic. Neizlechivaemy, prezent în aproape toată lumea, nu doar un herpes rece a şi temporare disconfortul buzelor. Infecţie,care este în aşteptare pentru zile, orice slăbirea organismului, indiferent dacă boala sau stres psihologic. câteva luni Herpes ucis tatăl meu, de 60 de ani, aproape complet distrugerea creierului. Diagnosticul a fost făcut, dar prea târziu. Pentru că atunci când nu este educat, consumul de alcool şi este încă o persoană de sport a doua zi după funeraliile părinţii lor brusc a încetat să recunoască cei dragi, dar apoi mai multe şi mai piardă în greutate pentru o săptămână până la 40 kg, am pus un diagnostic - de vârstă este ceva acolo, bea de sedative, este nervos.

Despre viruşi mult sau mai puţin cunoscute. De gripă şi vaccinările hepatita B, SIDA ajută precizie în alegerea unui partener şi seringi de unică folosinţă. Cu toate acestea, metodele existente nu poate proteja o persoană până la sfârşitul anului. Putem consilia doar pentru a fi atent să nu rupă de muncă, fără a se complet pentru a îndeplini cerinţele de medici.

Căpuşe şi tantari

climatice Rusă este în schimbare. Şi dacă în trecut, a malariei a fost unei boli exotice, dar acum situaţia este sumbră. Şi este cel mai expuse la regiune în afara Moscovei - 34% de malarie în Rusia la Moscova şi în regiune.

Cu toate acestea, tantarii încă mai puţin de căpuşe contagioase. În lume există aproximativ 40 mii de specii de căpuşe.

Căpuşele transporta multe boli, cele mai comune, din care - şi encefalita de capusa boala Lyme, cunoscut sub numele de "boala Lyme".

Dacă sunteţi muşcat de un bilet, trebuie să mergeţi imediat la centrul de traume sau, dacă aveţi suficiente cunoştinţe şi abilităţi de a-l scoate singur. Dar du-te în continuare la centrul de trauma - necesitatea de a determina dacă un vector acarianul de un virus.

"În acest an la Moscova şi în regiune este incidenţa borreliosis de capusa, dar acarieni encefalită veni cea mai mare parte din întreaga în Siberia - a spus" corespondent private ", directorul adjunct de Cercetare Institutului Central de Epidemiologie, Academia de Stiinte Medicale Viktor Maleev. - În Siberia să opereze servicii speciale de la Moscova fac acum acest centru de traume, şi-au asumat, de asemenea, imunoglobulina vaccinare.

De asemenea, util să se consulte documentul "Pe lista de zonele endemice pentru encefalita virala de capusa in 2008", realizat de 13 ian 2009. Acesta este documentul cel mai recent în acest moment.

De asemenea, vizibile cu ochiul uman căpuşe, nu sunt destul de mici. Sarcoptes sau, de exemplu, acarianul facială (demodecia). Cosuri, puncte negre, roşeaţă pot fi semne ale unei căpuşe faciale. A se vedea doar la microscop prin răzuire cu pielea sau cu genele.

Desigur, acarianul fata nu este la fel de periculoase ca encefalita, dar efectele externe ale activităţilor sale nu poate fi foarte supărător, chiar grija de frumusetea omului. Un tratament durează trei-şase luni.

Helminţii

Viermi, sau viermi, împărţite în două tipuri: plat si rotund. Dimensiunea lor poate varia de la cativa centimetri la zece metri. Poate nu ştiţi despre existenţa lor de zeci de ani.

Ei trăiesc în cea mai mare parte rect, dar ele se regăsesc în nave, şi în creier, şi chiar în ochi. Deoarece acestea sunt cele mai notabile sunt străini în corpul uman, apoi activităţile lor mai vizibile. Viermii provoca daune atât organelor mecanice şi a produselor metabolice de intoxicare.

Rapidă scădere în greutate, disconfort cicălitoare, dorinta constanta de a adormi, tuse, ameţeli şi somnolenţă - principalele simptome.

Din păcate, analiza în viermi nu identifică întotdeauna ei. Prietenul meu, o zi a merge la toaletă, a fugit tipand - din ea urcat un vierme de 30 cm. Dar analiza, a înmânat locului, dar nimic. Şi un alt prieten, o mama a doi copii mici, fără nici o analiză la sfârşitul verii oferind copiilor bea departe medicament doar în cazul în. Putem apela această metodă-un mod eficient? La această întrebare medicii nu pot răspunde, doar indicacă nu toate drogurile sunt utile, dar pe care le utilizează o doză mică de otravă.

În orice caz, donaţii regulate de la o simplă analiză a, să zicem, la fiecare şase luni, nimeni rănit. Iar medicii spun ca viermii se tem de acru (lamaie) si seminte de dovleac. Dacă acestea au o bază relativ regulat, scade şansele de viermi.


Julia Burmistrova
http://www.chaskor.ru/p.php?id=9777
Joi, 03 septembrie 2009
Vizualizări: 5963

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
55
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
229
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
46
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
144