ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Parlamentul Moldovei a crescut de la taxa la importul de produse ecologice în recipiente de plastic şi tetra-pack.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Parlamentul a majorat taxa la importul de produse ecologice în recipiente de plastic şi ambalaje Tetra, la iniţiativa de deputaţi comunişti şi deputaţii Velare Guma şi gravitatea deputat Vladimir Ciobanu.

Potrivit preşedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, pentru fiecare pachet este confectionat din plastic, care să nu depăşească un litru, trebuie să plătiţi 0.8 lei; unu - trei litri - 1 leu; mai mult de trei litri - 1,5 lei.

Pentru ambalaje tetra-pak mai puţin de 1 litru - 1 leu; de ambalaj în 1 litru - 1,5 lei; 1-2 litri - 2,5 lei, mai mult de doi litri - 3 lei.

Deputaţii nu au precizat creştere pentru fiecare poziţie, ci ca un exemplu a fost dat din taxa pe ambalajele de plastic în 1 litru, care a crescut cu 0,3 lei.

Banii ar trebui să fie incluse în fondul de mediu. Parlamentari sunt în speranţa că legea va reduce numărul de containere din plastic ejectat, care afectează în mod negativ mediul înconjurător. Raportul Comisiei parlamentare pentru administraţia publică, Ecologiei si Dezvoltarii Teritoriului remarcat faptul că importul de produse din acest ambalaje a crescut în ultimii ani, dar nu a furnizat nici cifre concrete.

În discuţii private cu un reporter Moldova Preşedintele Vladimir Voronin, a sugerat că unii deputaţi adoptarea legii va creşte preţurile unor produse, deoarece importatorii care va include o taxă nouă cu privire la costul final al mărfurilor. În acelaşi timp, au spus că, indiferent de creşterea eventuală a preţului pentru anumite produse, legea este necesară pentru că mediul trebuie protejat.

Republicii Moldova, Vladimir Voronin, Preşedintele
http://tv7.md/?page=Society&id=11976&lang=ru&list=2


Duminică, 20 iulie 2008
Vizualizări: 2180

Citiţi de asemenea

Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
33
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
82
Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
69
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
192