ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pasta de ghimbir cu usturoi pentru sezonul rece




 

Pasta de ghimbir cu usturoi este una din pastele de baza in bucataria indiana si se poate folosi la numeroase feluri de mancare.

Daca doriti sa beneficiati de inca o metoda de a lupta cu racelile si sa treceti iarna fara probleme, pregatiti-va aceasta pasta. Este foarte simplu si usor de facut si se poate pastra in conditii perfecte la frigider.

INGREDIENTE

1/2 cana catei de usturoi curatati de coaja
1/2 cana ghimbir curatat si taiat bucatele
1-2 linguri ulei de floarea soarelui
1/2 lingurita sare

METODA

Curatati usturoiul si ghimbirul. Daca nu aveti mixer, puteti da pe razatoarea fina usturoiul si ghimbirul, iar apoi amestecati pasta rezultata cu ulei si sare.

Se foloseste 1 lingurita de pasta la mancare. Prajiti pe foc domol cam 20 secunde, apoi adaugati ce mai cere reteta de mancare, respectiv ceapa tocata sau direct legumele si orezul. Trebuie sa nu se mai simta deloc mirosul de crud al usturoiului inainte sa adaugati alte ingrediente in mancare. De asemenea, cand pregatiti aperitivele, puteti adauga 1 lingurita de pasta in compozitia respectiva.

Mancati pasta de imbir si fiti sanatosi!

 

Sursa: agriculturae.ro

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 14 decembrie 2014 15:11
Vizualizări: 3062

Citiţi de asemenea

Toată lumea știe că pielea absoarbe bine tot ce interacționează cu ea. Aceasta se aplică și șampoanelor și este foarte...
173
Prin adăugarea în apă, această substanță stimulează procesul de eliminare a sărurilor în exces și a toxinelor periculoas...
135
Timelapseul de 300 de zile al creșterii pinului ...
227
Articolul excelent al medicului psihiatru Viaceslav Gusev:Alcoolul - băutura lăsăciilorCând un prieten de afaceri îmi pr...
132