ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pasta de ghimbir cu usturoi pentru sezonul rece




 

Pasta de ghimbir cu usturoi este una din pastele de baza in bucataria indiana si se poate folosi la numeroase feluri de mancare.

Daca doriti sa beneficiati de inca o metoda de a lupta cu racelile si sa treceti iarna fara probleme, pregatiti-va aceasta pasta. Este foarte simplu si usor de facut si se poate pastra in conditii perfecte la frigider.

INGREDIENTE

1/2 cana catei de usturoi curatati de coaja
1/2 cana ghimbir curatat si taiat bucatele
1-2 linguri ulei de floarea soarelui
1/2 lingurita sare

METODA

Curatati usturoiul si ghimbirul. Daca nu aveti mixer, puteti da pe razatoarea fina usturoiul si ghimbirul, iar apoi amestecati pasta rezultata cu ulei si sare.

Se foloseste 1 lingurita de pasta la mancare. Prajiti pe foc domol cam 20 secunde, apoi adaugati ce mai cere reteta de mancare, respectiv ceapa tocata sau direct legumele si orezul. Trebuie sa nu se mai simta deloc mirosul de crud al usturoiului inainte sa adaugati alte ingrediente in mancare. De asemenea, cand pregatiti aperitivele, puteti adauga 1 lingurita de pasta in compozitia respectiva.

Mancati pasta de imbir si fiti sanatosi!

 

Sursa: agriculturae.ro

Duminică, 14 decembrie 2014
Vizualizări: 2602

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
64
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
370
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
510
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
378