ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Patria de timp pentru a descărca oraş.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Oraşe ... Peste tot la fel. În centrul de mare creştere clădiri frumoase, de la periferia - cutii Hruşciov, colibe, bordeie, care poate fi dezvoltat polcheloveka numai. La origine, cea mai mare parte rupte, alungare gri apariţia lor. Unii, ca şi cum a apărut din paginile de copii de basme ruseşti despre Baba Yaga: o colibă în cazul în care animalul de companie în picioare de pui cu nici ferestre si usi. Usi, desigur, mai ales acolo, dar ...

Ce obligă pe oameni să înota în astfel de cazare? Şi care face toţi oamenii se înghesuie în lemn, zidarie, case prefabricate şi cea mai mare parte existenţei sale pământeşti, să efectueze într-un spaţiu închis?

Uită-te la feţele de dimineata graba de a lucra. Ele sunt ursuz, concentrat, în ochii lor, dor, tristeţe, în deplasările sale iritare ascuţite. În autobuze aglomerate înjurăturile, insultele, butoane rupte. Care a creat un astfel de om?

Uită-te la copil. Zâmbeşte la lume. El ia această lume aşa cum este. Uită-te la băiatul - face drumul său în lume, cu pumnii percuţie colegii slab convingerile lor, viziunea lor (puternic are întotdeauna dreptate).

Uita-te pentru un adult. O femeie într-un autobuz aglomerat cu un sacoşe încărcate la feed-casa lui. Omul - dupa o zi grea "relaxant" într-un garaj sau pe canapea, cu un ziar în faţa televizorului. Tu le vezi fericit? I - nr.

Un adevărat fericiţi văzut numai copiii, şi chiar la o anumită vârstă şi în anumite circumstanţe.

Îmi amintesc şi au învăţat din lume. Ea ar putea petrece ore uitam asupra comportamentului lăcustele, furnici, fluturi de zbor. Am invatat despre lume şi nu se teme de el.

cunoaşterea mea a avut loc în natură, unde fiecare fir de iarba, fiecare copac a fost o descoperire a ceva nou. Şi a fost acolo, în copilăriei mele, am oblyubovyvala orice loc mi-a plăcut şi am simţit fericit - fericit în armonie cu natura.

Când găsite în mahalalele urbane, acest sentiment a disparut. Patru pereţi ma închis pentru lumea vie. În schimb, a fost propus artificiale. Cu legislaţia sa, cerinţe, Outlook. Şi am ascultat, la fel ca oricine altcineva.

Fluturi, furnici, lăcuste, copiii mei aflat prin intermediul televiziunii. Când fiul meu primul luat în pădure, el a spus: "Home Coming? TV va arăta "In lumea animalelor." Pentru copiii în lumea animalelor - este acolo undeva, de mile departare, pe o altă planetă, care pot fi vizualizate numai de către Vidić.

Am un vis pe care copiii mei pentru copii a trăit şi a interacţionat cu animale sălbatice, şi să cunoască lumea tehnocrate doar la maturitate. Si apoi, doar pentru a avea o idee de existenţa unei alte lumi. Şi să aibă libertatea de a alege.

Apropo, libertatea de a alege. Vreau să trăiesc în natură. Dar nu am nici bani pentru a cumpăra un teren.

Şi de ce ar trebui sa cumpere terenuri? Fiecare persoană de pe această planetă sa născut gol, fără haine, echipamente, transport, etc Când sa născut, planeta a existat fara el.

Când el este mort fizic, planeta va exista în continuare. Se pare că, în cazul terenurilor cu cineva şi aparţine, nu a fost un om. El însuşi le inchiriaza de pe planeta. Deci, de ce ar trebui să am să-l cumpere de la un caz particular, care a decis că aceasta este drept - pentru a vinde terenul? Dacă am vrut să cumpere o casa, apartament, construit de cineva, apoi, desigur, a fost obligată să plătească. Dar de ce ar trebui să plătească pentru ceva ce nimeni nu detine?

Dacă aş putea achiziţiona terenuri pentru viata mea pe el, statul va cere să plătească impozitele - pentru terenuri şi clădiri pe ea. Şi dacă eu nu sunt un sclav la cineva (nu de lucru), atunci unde sunt banii pentru aceste taxe?

Se pare că, cerând ca să cumpăr terenuri şi să plătească impozitele, am fost lipsit de libertatea de şedere. Asta este, există un dictat real. La urma urmei, dacă am trăi pe terenurile lor şi de a beneficiaYus beneficiile sale, nimeni nimic. Deoarece chiria terenurilor de pe planeta.

În Rusia în 1999, a început o mişcare pentru a crea moşii. Sătenii Politica simplu: guvernul alocă teren gratuit sub conac care a trecut la utilizarea constantă, fără dreptul de a vinde, cu moştenirea ulterioare.

Terenurile nu ar trebui să fie mai mică de 1 hectar. Terenurile şi clădirile pe ea, precum şi produsele realizate în imobiliare nu sunt impozabile. Oamenii nu cere nici un credit de stat, ci pur şi simplu - de a oferi terenuri şi permite oamenilor să trăiască în ea.

În fiecare sat are statutul propriu, în cazul în care sătenii principalul criteriu pentru viata lui a face planeta mediu curat şi creşterea copiilor lor în dragoste şi armonie.

Acum, aproape toate aşezările existente trebuie să merg la diverse trucuri pentru a realiza alocarea de terenuri pentru el însuşi. Cineva încheie un contract de inchiriere. Cine foloseşte legile de Rusia: "Pe gospodării individuale", "pe terenurile agricole", sau "de stat Teren Cadastru. Toata lumea alege propriul lui.

Dar toate aceste legi nu adresa colonist principale. Pentru toate aceste legi terenului nu poate fi proprietatea lor şi care sunt moştenite. Întrucât Codul Funciar din 25 octombrie 2001, articolul 20 prevede: "Cetăţenii a terenului în permanentă (nelimitat) de utilizare nu sunt disponibile. Şi la articolul 21 din Codul prevede: "dreptul de posesie transmisibile pentru complot viaţă de teren în proprietate de stat sau municipale, dobândite de un cetăţean să pună în aplicare acest Cod, să fie păstrată. Alocarea de terenuri pentru cetăţeni, prin drept de posesie transmisibile pentru viaţa după intrarea în vigoare a prezentului cod nu sunt permise.

Ca VV Preşedintele rus Vladimir Putin Într-unul din discursurile sale a subliniat că a fost timp pentru a descărca marile oraşe ale suprapopulării. Ce guvern ar trebui să ajungă la oameni care doresc să trăiască de pe Pamant. De la înfiinţarea de case de rudenie vor beneficia în primul rând de stat.

Dar apoi ce Codul Funciar din Federaţia Rusă - împotrivă?

Nici statul nu are astfel de număr de teren fără stăpân, abandonate, precum şi în Rusia. Cine va recupera şi murături it sus? Satele şi oraşele pustie. ruinat de stat şi colective ferme. Aceasta este ceva ce pot fi găsite pe întinderea vastă a ţării noastre se întinde de la Urali la Vladivostok.

Cum trai civilizat fără adăpost pe teritoriul Rusiei? Oameni care se lasă pământul - şi îl vor păstra în suflet, cultiva, tratarea ei ca un nativ. Pentru că ştiu că le aparţine pentru viaţă şi trece la copiii lor. Acesta nu va fi abandonat teren, natura murdare.

Poate este pentru că oamenii de azi, atât pe-vandalizarea motiv că acesta nu a fost maestru adevărata ei, doar consumatorii. Pe autostrăzi, căi ferate, şi murdărie, oriunde te uiţi, pretutindeni gunoiul menajer: sticle, ambalaje, plastic, anvelope, conserve. Cine este atat de mult, şi el lasă în urmă o amintire "a vizitei sale de inima naturii.

Cât de mulţi alegători noi părea să aibă candidaţi, în cazul în care pasa poporului său. Naţiune care există în Rusia, dar acolo nu apare, deoarece oamenii nu au adăpost şi nici bani pentru achiziţionarea acesteia. De ce sunt parlamentarii care ar trebui să reprezinte interesele poporului, nu au urmărit cel mai important lucru pentru toţi rezidenţii şi cetăţenii ţării noastre?

Toată lumea ar trebui să aibă patria lor. Nu efemere, care se intinde: "... de la Moscova pentru a mări de nord, şi că, la domiciliu, care l-au adus în sus, ea a adus, pe care el se va întoarce întotdeauna acolo unde nu au renunţat la soarta lui. Nu puteţi apela patria lor apartament de doua camere, care este a ta, atâta timp cât plătiţi chiria. Şi dacă ai pierdut un loc de muncă şi nu vă puteţi plăti pentru o pentru o lungă perioadă de timp ea a folositcopiii dumneavoastră?

Nu e timp, să aleagă rândul oamenilor de a face faţă poporului lor şi să înceapă să adopte aceste legi, care ar fi de fapt spori în mod semnificativ nivelul de trai, indiferent dacă cetăţeanul civilizat sau înregistrate fără adăpost din Rusia?Ziar regional Primorje Arseniev Vesti 26.03.2008
Credinţă Aksenova.
http://www.arsvest.ru/archive/issue784/world/view13409.html

Joi, 22 mai 2008
Vizualizări: 3176

Citiţi de asemenea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
72
Pe strada N. Dimo, în perimetrul casei 27/1, au fost mutilați mai mulți brazi, iar alții au rpmas fără vîrfuri. Mai mult...
65
Un remediu excelent, care este foarte ușor de pregătit!Sistemul imunitar este o parte importantă a funcțiilor organism...
292
Laetiporus sulphureus – Lasca galbenă.Este o ciupercă comestibilă, foarte gustoasă, apreciată ca o delicatesă, ea apare ...
111