ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Patrimoniu — ce este?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cineva crede că patria lor ţară, unde a fost născut, provincia cineva, cineva localitate. Şi specifice cineva loc de pe Pamant, unde a trăit strămoşii lor, arat, semanat, născut şi a murit.

La acest punct, totul aminteşte de strămoşii: o bunica faţă de masă brodată, stră-bunicul a construit casa, stabilite marile greatgrandfathers Grove. Din toate respira o memorie bună şi energia iubirii.

Fiecare persoană ar trebui să fie patria mamă. Dar aceasta nu este abstract, cum ar fi frontierele, care sunt supuse la schimbare. Un om are nevoie de atemporal rădăcini reale, conectarea cu Pamantul, să îl ajute să se simtă o legătură cu toate lucrurile din univers: Pământ, alte planete, natura, strămoşi, toţi oamenii cu Dumnezeu.

Omul fără natură, fără un fel fără planeta Pamant, nici stele, nici viaţa. Când linia este rupt, o persoană este bolnav şi pe moarte. Un barbat poate fi fericit şi sănătos, numai dacă are aceste conexiuni. El este parte integrantă - este parte a întregului. Apoi, el primeşte de la machiaj întreg, ajutor, vindecare.

Rod - asta e ceea ce contează în conceptul de bunuri de familie.

Crescând, devenind auto-suficiente, de multe ori am cred că părinţii nu mai sunt necesare. Dar cu timpul la nivel senzorial vine de la premisa că energia părinte care am simtit ca un copil, nu sunt suficiente - este diferit, nu există niciun substitut. Şi că copiii lor nu vă putem oferi acea energie, care poate da bunicii.

Mai mult decât atât, legătura cu părinţii, am rupt legătura cu strămoşii lui şi cu toate trib, şi în cele din urmă cu creatorul tuturor părinţilor. Păstrarea relaţia cu părinţii, ne rezervăm relaţia cu familia, am obţine o şansă să se simtă dragostea şi sprijinul de strămoşii noştri, şi, probabil, lui Dumnezeu.

Persoană trebuie să fie "în natură" şi "în natură".

Cei mai mulţi dintre noi s-au născut şi au crescut în oraşe, unde natura a încetat să fie habitatului principal, dar a rămas doar un loc de relaxare. ziduri de beton si asfalt nu radiaza util pentru energetic uman. Şi fiecare copac, fiecare floare, fiecare pasăre - emite energie de vindecare. Deci, într-un om este bolnav mai multe ori, energia de viaţă în mai puţin.

Patrimoniu - este un anumit loc de pe planetă, în care o persoană a luat root, şi prin ei este conectat cu toate lucrurile.
• Acesta este locul unde a fost conceput în dragoste, unde a fost născut, în cazul în care el a fost ridicat.
• Acesta este un loc unde totul este plantat şi echipat generaţii de strămoşi, unde fiecare fiinta vie sau obiect se dizolvă energia lor de dragoste.
• Acesta este un loc care aduce vindecare de fructe pentru a hrani sufletul şi trupul, accelerează idee.
• Acesta este un loc care protejeaza de energii negative, se multiplică pozitive şi păstrează Iubire.
• Acesta este locul unde copiii lui s-au născut şi va-l amintesc, pentru că toţi din jur vor vedea bună memorie de neşters, pentru că mulţi copaci trăiesc de sute de ani.

Aceasta va păstra legătura cu strămoşii, cu Pamantul, cu natura.

Dacă presupunem că toţi în viaţă - este materializat crezut lui Dumnezeu, care se ocupă cu living creaturi aceasta (care încearcă să înţeleagă sensul lor), ne vom ocupa cu gândurile lui Dumnezeu, realizand treptat ideile sale, se apropie de el.

Pe planul material de existenţă patrimoniu - un teren nu mai puţin de un hectar, pe care un om cu mâinile plantate padure, gradina, garduri vii, sapat un iaz, de asemenea, să construiască o casă, un chioşc, saună, să dezvolte facilităţi de agrement, de stabilire grădină.

Pentru a crea o proprietate de familie este suficient de ha. Un hectar - acest lucru nu este un număr mistic, şi raţională.

De ce un hectar?

În acest domeniu poate crea un ecosistem de sine-restaurarea. Aceasta este a aterizat diversitatea plantelor şi diversitatea de animale vii, pasari, insecte suficient pentru a se proteja de boli, şi ecologia site-ului şi numărul de animale ţinute în echilibru.

LaUn hectar poate găzdui toate obiectele necesare de om. Ceea ce este imposibil pentru vara 6-o sută de părţi: o sauna nu se potrivesc, atunci gradina, foisor, dar un iaz şi o pădure de exprimare nu are nici măcar.

Puteţi aranja totul pentru ca hectar va fi uşor pentru a oferi o familie care locuiesc pe ea, cu toate alimentele necesare şi de energie.

· Poate şi mai puţin pe hectar. Dar, ca teren mai puţin, cu atât mai dificil de a crea un spaţiu de sine stătător. Şi cel mai important: ce mai puţin? Pentru că pământul este de ajuns şi terenul va fi bucuros daca cineva s-ar asuma responsabilitatea pentru prosperitatea sa.

Posibile ° şi mai mult pe hectar. Dar, apoi, ideea ar trebui să acopere întreg acest domeniu. Dacă viteza de gândire nu este suficient, trebuie să folosiţi forţei de muncă angajate şi echipamente speciale. De ce a crea un spaţiu de dragoste este complicată.

Un hectar - aceasta este media de aur.

În mosia familiei de o persoană devine complet autonom în termeni de putere, avere, sănătate, trup şi suflet, naşterea de copii.

decontare Generic combină casele de rudenie. Fiecare acasă la conacul de un gen, astfel de decontare este generic, care este natura unificatoare.

Forţa toate aşezările sunt construite drumuri, şcoli, magazine, statiunea de sănătate şi în curs de dezvoltare sunt domenii comune pentru sport, agrement, şi întâlniri. Organizat de educaţie pentru copii. Sunt sarbatori. În sfârşit, o nouă cultură de comunicare, să stabilească o nouă tradiţie. Mai lucid.

Si din moment ce toate colonişti - cu viziuni similare, au un obiectiv comun, atunci toate acestea au spravno obţinute.

Scopul meu este, pentru fiecare colonist - crearea unui stil de viaţă fericit al familiei sale, şi, eventual, crearea unei noi civilizaţii, în care fiecare familie a crea constient şi de a trăi în dragoste.

Toate acestea fără a misticism, fără nici o religie, nici ritualuri, slogane, agitaţie şi propagandă.

Dacă o persoană vrea să arate nivelul său de spiritualitate, atunci ea încetează să teoretizeze despre asta, nu mai se izoleze de toate zidurile de beton existente şi încercarea de a transforma un fragment mic de Pamantul nostru comun binecuvântat paradis, o grădină înfloritoare. Şi familia sa incearca sa faca in acest spatiu, sănătos şi fericit.

Dacă el reuşeşte, nu este de advocacy pentru stilul de viaţă prirodosoobrazny nu este necesar. Orice persoană rezonabilă, văzându-o familie fericita, oamenii sănătoşi, dragoste şi prosperitate, vrea să trăiască în acelaşi fel. Dacă aveţi nevoie să faceţi pentru a crea un patrimoniu, atunci va crea un mosia familiei.

Postat de: Karabinsky Vadim
skazka.nsk.ru /

Sâmbătă, 19 septembrie 2009
Vizualizări: 4673

Citiţi de asemenea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
72
Pe strada N. Dimo, în perimetrul casei 27/1, au fost mutilați mai mulți brazi, iar alții au rpmas fără vîrfuri. Mai mult...
65
Un remediu excelent, care este foarte ușor de pregătit!Sistemul imunitar este o parte importantă a funcțiilor organism...
293
Laetiporus sulphureus – Lasca galbenă.Este o ciupercă comestibilă, foarte gustoasă, apreciată ca o delicatesă, ea apare ...
111