ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Patrimoniul spiritual daci şi ideea naţională din MoldovaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Moldovenii sunt descendenţi direcţi ai dacilor cu fenomenala cultura cu adevărat, în vederea exterioară a lumii prin care au fost curajul moral, credinţă, speranţă, iubire şi scopul - un om perfect, Universal, care detine misterele şi forţele naturii.

Este acolo în corpul poporului moldovenesc şi încă mai există cele mai bune calităţi: puterea acelaşi spirit, un modestie naturale, rezistenta fizica, munca grea, capacitatea de a ţine cuvântul şi dorinţa pentru un rezultat perfect, care a constatat ulterior reflectate în emblema veche a statului moldovenesc - bour cu o stea în frunte, în cazul în care zimbri reprezintă toate calitatile inerente în acest animal (aceeaşi tărie, rezistenţă şi calm, dispunerii blând), şi o stea pe frunte - o tărie de spirit, de puritate morala, pe scurt - spiritualitate. Alegoric profund moldoveni înghiţi pietre şi a suflat tandrete. Martorilor încă uimit de cat de rural moldovenii sărbătoresc întotdeauna numeroaselor sărbători (templu, aniversari, botezuri, concediu biserica) este mult mai băut de vin şi în acelaşi timp, nu par a fi în stare de ebrietate. Cum se poate tot timpul pentru a sărbători şi, în acelaşi timp, munca tot timpul? Numai aceste site-uri oferă o muzică în cazul în care muzicieni virtuoz, ceas concura în anduranţă şi dăruire. Se pare că ei nu ştiu oboseală. Între ele, moldovenii ştiu - "Rusia nu ne va înţelege." Cu toate acestea, vrea să adaug că rus locale în vrac şi de înţeles şi dragoste.

Când Imperiul Roman, prin forţa armelor au cucerit "civilizate" lumea în aceste zile (întreaga Europă şi Insulele Britanice, Orientul Mijlociu şi Egipt, Africa de Nord şi a distrus Cartagina), în cea mai mare parte nasul (o noapte de înot de la galerie) a fost singurul teritoriu al dacilor şi neînfrânt, nu am avut nici pe lângă armata regulată! Coloana legionarii trimis la cucerirea a dacilor, s-au întors fără victorie demoralizat, şi Roma mai mare a fost forţat să plătească tribut pentru aproapele decente insultă! Prin analogie cu modernitatea este la fel de cazul în care SUA au invadat Afganistanul, ar fi imediat de ruşine, şi ar plăti tribut. Care acum pare incredibil fantezie a fost locul de a fi, în realitate, peste o mie de ani în urmă.

imperiu jignit, "amanta al lumii", trimite mai târziu în Dacia selectat, feroce armata cea mai de două ori mai devreme, cu instrucţiuni directe de a ucide toţi oamenii de toate vârstele, s-au alăturat în conversaţie, şi femeile lor de a se căsători şi de soldaţi a terenurilor în modul stabilit de viaţă ca o recompensă şi comandă.

A început o sacrificare feroce, şi înţelepţii daci a arătat naturale înţelepciunea lui, a spune regele nu mai le proteja, astfel încât să nu se distrugă în această luptă inegală tuturor copiilor săi - purtători ai Duhului (principala bogăţie a dacilor).

Ştiind Duhul său - primul văzut atât de puternică încât este timpul şi spiritul, care trăiesc în naţiunii, prin regenerarea prevalează spiritul exotice şi manifesta în perioada cea mai periculoase, astfel cum a mântuirii. Regele Decebal respecte decizia înţeleaptă şi Dacia au scăzut. Potrivit deciziei de înţelept, unele dintre genetice a au găsit adăpost tineri în Codrilor Moldovei şi în Carpaţi.

Niciodată Imperiul Roman a fost sărbători victoria aşa magnific. Cucerirea mai puternice armate lume, o victorie peste m paşnică ţară vermillon păstori şi agricultori numai, a declarat solemn de construcţie triumfal troian Coloana de la Roma! Ca din 23 orbite în înălţime a fost mai buni artisti contemporani în detalii reprezentat o victorie epica pe barbari - dacii, în cazul în care acesta din urmă s-au dovedit, în cuvintele de comentator englez contemporan, "viclean şi trădătoare Adevărat.", Istoria oficială a omenirii, cu grupuri sale incluse în lege, a fraudei, nu ştie acest Falsificarea mai mult decât dezgustător.

În plus, cuvântul "Dacia" a fost interzisă sub pedeapsa cu moartea, şienovatsya sa spus să continue "Romean", "roman" decât primul cu entuziasm "de dragul de stomac", utilizat tsigane.

Deja elita înfruntaţi cucerit Europa, cu un nume anterioare istorice, a început să trateze pe teritoriul dacilor şi a patrimoniului lor cu răutate şi dispreţ pentru noul nume impus, contemplând în partea de sus a umilire. Şi-a lungul secolelor au trecut prin acest văl de dispreţ pentru România, deşi a murit deja vasalilor europeană puternică de la Roma, care a moştenit de prezenta nedemn un mare sentiment de dispreţ, este de două ori nedrept, deoarece nemeritat.

Oamenii nu sunt de vina. Copiii au dreptul, atunci când sunt la fel de mândru de tatăl său - un roman, iar mama sa - dakini. Adevărul este, nu toţi dacii au sărbătorit puterea Duhului şi bună cunoaştere a naturii. Aceste dacii ştiau de ce dat viaţa pe această planetă şi a zis: "Vino goale - concediu înţelept. amprenta pe teren au lăsat copiii care laptele mamei absorbit înţelepciune în viaţă şi pe tot parcursul vieţii sale le-a susţinut. Este de la ei, din prezent până în ultimul timp trăiesc oameni care pot ţine cuvântul său. e de mirare că în perioada sovietică în Transnistria a fost anecdote despre credulitatea lor fabulos. Dar aceleasi glume şi du-te în România lor "moldoveni", care poate fi privit ca o recunoaştere, chiar şi în România, Moldova prioritate subethnos în moştenire tradiţiile dacilor.

Puteţi să daţi, fără a compromite un secret faptul că partea de sus şi partea de jos a poporului Republicii Moldova trăiesc cu o conştiinţă clară şi gradul de conştientizare a dacilor. Într-un număr mare, dar o moştenire de viaţă al dacilor degradate şi este suportată doar de traditia populara, care au pierdut-o armonie cu mintea semnificativ mai mare, şi cauzând un rîs prostesc, "luminat" contemporanilor. Suspine, a spus un om care sincer nu a înţeles un inselator: "Cum aşa? El a dat cuvântul "Pentru" La început era Cuvântul şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi Cuvântul era Dumnezeu ", adică" Az AM? ".

Dar timpul progresivă a face său loc de muncă şi mai puţin al inocentilor sfinte, dar, de asemenea, datorită timpului - nu nevinovaţi mai sfânt, a cărui poziţie are sens şi în principiu. Şi, deşi nivelul de încredere a scăzut, astfel de realitate trezveyut semnificative tragică a timpurilor moderne şi în căutare de forţă arată la rădăcinile eterne.

Desigur, şi ţină cuvântul impune aceleaşi drepturi de credinţă necondiţionată. În limba rusă cu vedică ori (în total, în fapt, şi foarte derivat al dacilor) va - acest forţa interioară a spiritului şi a libertăţii. Acest principiu cosmic, dacii venerat dintre cele mai importante şi sacru, deoarece a trecut calitatea oamenilor sai prin intermediul copiilor din generaţie în generaţie. Pentru cei care în nici un caz ar putea să păstreze cuvântul său, de încredere, treptat, pe măsură de pregătire, cunoştinţe secrete ale vieţii.

Criticii de stiinta va spune, dar în cazul în care sunt artefacte, urme materiale ale dacilor fabulos de cultura ridicat? Nu a descoperit de arheologi cu excepţia nimic ghivece. Ai greu să se gândească. om de cultură, atunci când, de exemplu, cina, curăţă o firimitura de la masa că nu au rămas urme. Aceasta a fost cultura ecologică şi o atitudine de viaţă vibrant, natura pură cu dacii. Atunci când sa permis să părăsească singurul lui copil - puternic, blând şi curajos, în acelaşi timp, independent şi, mai presus de toate, cunoaşterea superioară a părinţilor în secretele naturii, din Geneza, mai mult decat rezonabil. Aşa conştient prin participarea cu Mintea Universală în evoluţie.

Este o Europă culturală de o mie de ani de istorie a arhitecturii sângeroase ambiţios, şi este acum similară la Muzeul Mondial de Arte Frumoase. Dar în adâncul fiecare piatră cioplită palate nenumărate şi conacele văzut mormântul de muncă forţată, vanitatea excesivă şi mândria de proprietarii lor, a concurat în ambiţii. Cântec în piatră este sânge, sudoare şi lacrimi de milioane de oameni.

agricultor din Moldova, de asemenea, întotdeauna în poveştile previzibil muncit din greu şi a trăit o viaţă bogată, ca populara întregul sat de pe pământ.

Ce? Cum mergeoldavii? Pe drumul civilizaţiei occidentale cu cele mai noi tehnologii? Dacă vă aibă în vedere cele mai bune realizări ale acestei civilizaţii care îmbunătăţesc natura umană, atunci, desigur, da. Dar toată lumea poate vedea, nu toate unice. În clasamentele publicate în mod regulat a unor ţări europene Modlaviya la an la an a numărului de foarte înapoi. Dar dacă tu nap off brusc de energie electrică, intreaga Europa va suferi o catastrofă, chiar şi ţărani europeni au ucis în aceeaşi oră cu întreaga producţie.

Cele mai puternice si durabile, adaptate agricultor - Moldova, un Dumnezeu mic în ţara lor, maestrul a tuturor meseriilor. În ultimii ani, universalitatea a muncitorilor moldoveni au apreciat în întreaga Europă. Moldovenii preferă să lucrătorilor de alte naţionalităţi. Nivel de masterat universalităţii extraordinare. Pe unitatea cea mai mare densitate a populaţiei inventatori înregistrate tehnice, deşi nu la nivel de noua tehnologie - dar certificatul de calitate şi capacitate. În ceea ce priveşte statisticile Euro - sunt indicatori cantitativi. Într-un produs real de mediu europene este aproape inexistentă, iar în valoare de bani, că nu toată lumea este un iubitor de alimente sănătoase îşi pot permite. Şi pentru orice rurale din Moldova este o simplă alimente şi familiar, mananc atat de tot (cu excepţia alcoolului directori degradate şi slab) din produse pur ecologice. La prima vedere, ofera confort mic. Consecinţă a acestui fapt, am pui sanatos. Şi nu, o binecuvântare în deghizare - unitate mai liniştită în condiţii de siguranţă. Cine a fost ultimul - va fi primul. Este posibil pentru a vedea de la tendinţele negative ale lumii dezvoltate "şi nu repeta greşelile lor.

Dar în timp ce viziunea vreme în rândul elitei politice este ca model alternativ Europene, nici măcar nu a considerat, de autoritate şi înţelept, nu poate conta pe mine - Ei au crescut sub colectivism, să se bazeze pe ei înşişi şi intuiţie - este foarte vechi, şi aşa noi.

Dorinţa de a umple de bani vii bugetul şi să le trimiteţi la construcţie şi dezvoltare a ţării a determinat liderii la introducerea de condiţii atractive pentru investitori. Puteţi face şi a doua un pic China în Republica Moldova. Dar cine va rezolva sarcina cea mai importantă fundamentale ale tuturor statelor - modele. În orice moment - crearea unui organism social, pentru a SAP oamenilor de bine hrănit sufletul şi spiritul?

Administrator - locul de muncă iniţial cele mai creative si importante de pe pământ, după mintea mai mare, iar aceasta trebuie să fie supuse principiilor superioare.

Este interesant faptul că masonii originale nobil, judecător bun mai înalte principii în mod regulat, din secolul a secolului, materialismul vshiveyut extremă datorită faptului că acestea sunt zidari lucrează la un deficit foarte mare de materiale, cum ar fi Credinţă, speranţă, iubire, fără de care universul nu este meritat. În discuţie privată, una dintre greci în spatele scenei, un senior francmason, şi unul dintre iniţiatorii şi a agenţilor de o afacere senzaţională pentru a cumpara cele mai noi arme din Grecia ruse drept afară şi a spus: "Dragostea - o categorie nu economice."

Dar, ca timp şi costuri. Măreţia de spirit (valoarea) a unui lider este abilitatea de a se concentreze pe cele mai mici probleme de simt conectarea lor la continuitatea cu un mare, adică să se simtă tesatura din Geneza în mişcare. Este mai uşor pentru a depăşi haos de oameni şi cu oameni care au cunoştinţe de fermă şi responsabilitate. Evreii din întreaga lume comemorează victimele Holocaustului tare. Deci, ce este toată lumea se simte un pic vinovat, armenii nu uita genocidul armenilor. De ce moldovenii nu se aplică la rădăcini, dacă şi în puterea adevărului în rădăcini? Dacă într-adevăr că principala preocupare a conducătorilor înţelepţi vedea menţinerea puternic spirit sănătos al naţiunii, nu o dată la un moment în care multe spiritul fluctuează puternic şi slab, dar întotdeauna o economie frumos sensibil moderne din Moldova începeinvidia abolevat şi materialism excesive, lăcomia pentru a goli şi Duhul fac afaceri cu nori grei întunecă steaua perene pe frunte a unui bizon european puternic, cu disperare apel la spiritul stramosilor, care sunt încă în viaţă, printre oameni, amintiţi-vă cele mai adânc înrădăcinate şi a face astfel încât acestea să nu trebuie să fie uitată. Puteţi construi în inima capitalei de coloane de marmură dacilor, care a reprezentat un 23 bobine, ca răspuns la coloana militante brehlivoy Troian, adevărul strămoşilor pe terenurile lor, pacea lor de muncă, de viţă de vie, barza în cuib, femeile, vacanţe, prezintă în mod corect, în toate fragmentele de oameni cea mai buna calitate înţelept, şi mai presus de toate să întruchipeze principiile şi legile, care asigură conformitatea cu evoluţia progresivă şi elimină degradare. Să stăpânească o sarcină mare şi dificil, care poate face numai reale.

Anunţul de concurs atrage atenţia de artă la puterea dătătoare de viaţă. Şi acesta este modul în care aceasta ar fi subvenţii şi de atribuire de stat, la anunţarea concursului pentru a scrie cele mai bune ale manualului populare de pe istoria Daciei, în care cercetătorii nu lipsa de artefacte frica. Scrisoarea principale şi spiritul adevărului. Live daci ajutor, deoarece întotdeauna ştiu cum se face, numai cele mai bune şi mai inspirate.

În tema generală a "Spiritual dacilor Patrimoniului şi ideea naţională a Moldovei" foarte bogat şi se presupune că doar sub înaltul patronaj al fiecărui an pentru ateliere de lucru la bărbaţi Chişinău de ştiinţă şi politică.

Avem nevoie pentru a elimina un film ştiinţa şi populare pentru includerea şi programa şcolară. Problema - renaştere a Duhului din Dacia în contemporanilor. Este gata sa erupa, deoarece aceasta este cea mai bună spiritul acestei naţiuni.Jan Koreush

Joi, 08 mai 2008
Vizualizări: 6741

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
53
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
86
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
196
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
75